- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Kiz o kadar anlatti yazdi sebbooo atmadin mi favaa allah seni yaBen bir kere denemiştim itiraf ediyorum peki doğrusu nasıl olmalı cnm söylermisin
İlk başta öyle hata yapmıştım sonra kili çıkartıp üstüne yağ bazlı sürdüm vsKiz o kadar anlatti yazdi sebbooo atmadin mi favaa allah seni ya
Ben bir kere denemiştim itiraf ediyorum peki doğrusu nasıl olmalı cnm söylermisin
Normal fiddy yap biliyormusun nasıl yapıldığını?İlk başta öyle hata yapmıştım sonra kili çıkartıp üstüne yağ bazlı sürdüm vs
sinirimden gülüyorumKiz o kadar anlatti yazdi sebbooo atmadin mi favaa allah seni ya
ölüyorumNormal fiddy yap biliyormusun nasıl yapıldığını?
sebbo yaz nete fiddy yöntemi nasıl yapılır öğren.ayrıca yapmışsın da.nesini soruyorsun ayol hala?bak hatrıma seni topiğe geri aldılar.delirtme üyeleri geneİlk başta öyle hata yapmıştım sonra kili çıkartıp üstüne yağ bazlı sürdüm vs
Ülkecek hazırız, bundan sonra deprem bizden korksunDeprem tatbikatına katılan oldu mu arkadaşlar
ben demiştim saygısı yok dalga geçiyor diye sen kıyamıyorsunsebbo yaz nete fiddy yöntemi nasıl yapılır öğren.ayrıca yapmışsın da.nesini soruyorsun ayol hala?bak hatrıma seni topiğe geri aldılar.delirtme üyeleri gene
alın beni topiğe geri diye çok yazdı ayoll özelden.valla kıyamadımmm.ben demiştim saygısı yok dalga geçiyor diye sen kıyamıyorsun
Görl burun ne senin so important sorualın beni topiğe geri diye çok yazdı ayoll özelden.valla kıyamadımmm.
Enzim ve fiddy arası kac gun yapıyorduk ya? Bu gece enzim yapsam cuma şu fiddy görlerle fiddy yapsam sıkıntı yok dimi?
tahmin et senin tahminin çıkıyorGörl burun ne senin so important soru
Off buna da inanmak istemiyorum yaben demiştim saygısı yok dalga geçiyor diye sen kıyamıyorsun
Yes i'mAha fiddy girl dedi
Varım diyorrrr:)
Yok ki..bakkalda satiliyo muFiddy için bi de yağ bazlı dicem ama vardır zaten :)
kasıtlı yapmıyor.özelden bana neler sordu .valla cosmed yağ bazlıyı seyahate nasıl götüreceğini sordu ayol.sığar mı sığmaz mı diye.sebboyu öyle kabul ettim. ben.valla seviyorum böyle de.kalsın grupta.Off buna da inanmak istemiyorum ya
Bir problem var evet ama kasıtlı gibi değil ya...fıtrat mizaç çözemedim...
Yok ki..bakkalda satiliyo mu