- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Görl senin içinden gelen ışıltı yetobakayım yarın.benim kızın bir öğretmeni göz kenarlarına simli parlak bir şey kullanmış.çok hoş görünüyordu valla.ben de ışıldamak istiyorum bananeee.
amanınnn ne diyorsunnn.bundan sonra en iyi arkadaşım sensinnn.Görl senin içinden gelen ışıltı yeto
Onun simsiz olani kullanmıştım benNuxeün ışıltılı yağı derim görl
Aşko Thanks but ek destek için unleashiaya bakabilirsin ama nazar boncuğu takmayı unutma bu kadarı fazla gelebiliramanınnn ne diyorsunnn.bundan sonra en iyi arkadaşım sensinnn.
evdeki herkes hasta ben hariç.kendimi bir dışarı atasım var.ama şoför lazım bana.şehir içi araba kullanmıyorum.kaç yıllık arabamın km si yeniler gibi o yüzden.ankarada da oturan sürücülüğü iyi kanka arıyorummmmm.Aşko Thanks but ek destek için unleashiaya bakabilirsin ama nazar boncuğu takmayı unutma bu kadarı fazla gelebilir
Güzel kokuyor evet. Parfümü de var ya hem güzel gibi ama ağır gibi de. Koku hafızası evet çok güçlü bir şey. Benim dershanede bir hocam vardı parfüm ne bilmiyorum chloe falan mıydı acaba temiz pudra korkuyordu ona soru sorardım o tarz kokular duyunca soru sorma anım onun çözmesi falan o anlar aklıma geliyor hep. Anıya gelOnun simsiz olani kullanmıştım ben
Ama daha kullanmam kokusu biraz berbo hatıralarımı nuks ediyoryoksa kokusu da cok hoş,oyle koku takıntım var
Geçmiş olsun bu arada. Ben yanlış okumuşum ilk evdeki herkes bana hasta sandım ilk sonra anladımevdeki herkes hasta ben hariç.kendimi bir dışarı atasım var.ama şoför lazım bana.şehir içi araba kullanmıyorum.kaç yıllık arabamın km si yeniler gibi o yüzden.ankarada da oturan sürücülüğü iyi kanka arıyorummmmm.
ben fiddy 10 günde bir enzimi haftada 2 kere yapıyorum fiddy sonrası 2 gün enzim için beklesen daha iyi olur bence mesajları okuya okuya geliyorum sayfanın ortasından başladım bu aradaEnzim ve fiddy arası kac gun yapıyorduk ya? Bu gece enzim yapsam cuma şu fiddy görlerle fiddy yapsam sıkıntı yok dimi?
benim burun üstüm aşırı gözenekli.fiddy haftada bir gerekiyor.olmasa ben de 10 güne dönerdim.ben fiddy 10 günde bir enzimi haftada 2 kere yapıyorum fiddy sonrası 2 gün enzim için beklesen daha iyi olur bence mesajları okuya okuya geliyorum sayfanın ortasından başladım bu arada
hah tamamdır fiddy için hazırsın
ihtiyaç duyuyorsan yap canım haftada 1 de olur ben bugün yapsam sabahına doluyorbenim burun üstüm aşırı gözenekli.fiddy haftada bir gerekiyor.olmasa ben de 10 güne dönerdim.
Haftaya da retinolu ayarlarim cyreneninhah tamamdır fiddy için hazırsın
normalHaftaya da retinolu ayarlarim cyreneninvarya bilmeyen gözümle bakiyorum bi sürü ürün var o banyoda sonra bilen gözümle bakiyorum diyorum ne kadar az ürünüm var bu normal dimi
benimki de doluyor 2 güne.eskiden cilt bakımı yaptırırdım tek tek temzilerlerdi ayda bir .baktım böyle de olmuyor kendi haline bıraktım.çift aşamalı temizlik ve fiddy ile oldukça azaldılar ama bitmediler siyah noktalar.ihtiyaç duyuyorsan yap canım haftada 1 de olur ben bugün yapsam sabahına doluyorbaş edemiyorum o yüzden nasılsa baş edemiyorum ama salmayayım diye yapmış olmak için 10 günde bir yapıyorum
tamamen geçirmek imkansız canım maalesef ,evet görüntü eskiye göre çok iyi temiz oluyor ama tamamen assslaaa bitmiyorbenimki de doluyor 2 güne.eskiden cilt bakımı yaptırırdım tek tek temzilerlerdi ayda bir .baktım böyle de olmuyor kendi haline bıraktım.çift aşamalı temizlik ve fiddy ile oldukça azaldılar ama bitmediler siyah noktalar.
Ben bir kere denemiştim itiraf ediyorum peki doğrusu nasıl olmalı cnm söylermisinfiddy de hani bir yöntem daha varya yıkamadan kilin üstüne yağ bazlı sürüp çıkarmak
allah affetsin bu yöntemi bulana çok sövdüm deneyeyim dedim denemekten ne çıkar hani bunu da bileyim en gereksiz bilgileri beynimde toplayayım
kil yağı çekiyor ya ayyyy minnoş yağ bazlımı çekti içine balçık oldu suyla yumuşatmaya çalıştım daha fazla yıkamak zorunda kaldım yemin ederim yanaklarım acıdı kilden yağı çıkarıcam diyesakın o metodu denemeyin kendimi fena ettim ben ettim siz etmeyin korkunç yoruyor cildi ne kadar gereksiz bir yöntem kişi dikkat çekmek için uydurmuş olmalı ya
evet öyle.eskiden ünlü markaların gözenek sıkılaştırıcılarını da aldım.hiç bir işe yaramadılar.gözenekler sıkılaşmıyor.genetik nasılsa öyle kalıyorlar.sonunda bunu anladımm.tamamen geçirmek imkansız canım maalesef ,evet görüntü eskiye göre çok iyi temiz oluyor ama tamamen assslaaa bitmiyor