Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah akıl fikir versin, parayı harcadıkları şeye bak ya.
antepde hayat gösterişden ibaret burada heeerşeyden önce gösteriş ve konfor gelir buranın insanı 1 hafta çalışır tüm kazandığını pazar günü yer mesela öyle bir yer

doktor önce ürün tavsiye etseymiş o an hemen yaptırsaydın boşa yaptırmış olacaktın bak aslında bu kadar basit nasılda kolaylarına geliyor hemen herkese iğne sokmak enjekte etmek ya

antepde hayat gösterişden ibaret burada heeerşeyden önce gösteriş ve konfor gelir buranın insanı 1 hafta çalışır tüm kazandığını pazar günü yer mesela öyle bir yer
Çalışsın kazansın yesin, afiyet bal şeker olsun da ne bileyim yani... Tramvay da halının üstünde gitmesin yani. Yeşillendirme anlayışları yeşil halıdan ibaretse diyecek laf yok, yeto demek ki

Evet babam da öyle diyor mesela o öyle değil daha mütevazı azla yetinen minimalist birisi ama kendi diyor yani hemşolarım hiç böyle değil diye ama 19 20 yaşından beri yaşamadığı için Antepliliği düşüyor galiba onun Sen de dedin sağlaması oldu

Abimin dermatoloj ve estetisyen arkadaşı İzmir'de de ofis açmış. Aralık ayında gelecek, indirim şeysi de olur gel kız gidek
İndo mu üfff Bir akraba da güzellik merkezi açtı bizim ona da diyorum İndo yap da kirpik lifting için tırnak için geleyim Patlatırız dudiş dolgusunu

Çalışsın kazansın yesin, afiyet bal şeker olsun da ne bileyim yani... Tramvay da halının üstünde gitmesin yani. Yeşillendirme anlayışları yeşil halıdan ibaretse diyecek laf yok, yeto demek ki
türkiyenin en yeşil şehirlerinden biri kuzum antep ormanlarıyla şehirin bir ucundan bir ucuna bitmeyen yeşil parklarıyla meşhur . doğa konusunda sıkıntımız yok çünkü bize mangal yapacak yer lazım haliyle heryer yeşillik hatta bir rivayete göre atatürkün burada evi varya hatta antebi o kadar severmiş ki nüfusu antebe kayıtlı biliyorsundur belki. geldiğinde şuradan yükselen duman ne ,yangın mı var demiş o dönemin yetkilisine, o da hayır bugün mangal günü demiş ahahha

doktor önce ürün tavsiye etseymiş o an hemen yaptırsaydın boşa yaptırmış olacaktın bak aslında bu kadar basit nasılda kolaylarına geliyor hemen herkese iğne sokmak enjekte etmek ya
Valla bir ürün önerdi de C vitamininin en saf haliymiş. Serum ve krem önermişti. Kremin fiyatı 2000+ TL'ydi hiç unutmuyorum E demek ki hiç gerek yokmuş o kadar pahalı ürünlere. Gerçi göz altlarım hâlâ çökük, kremler ve serumlar orayı doldurmaz ama aydınlanma oldu ve o çöküklüğün verdiği koyuluğu aldı tamamen. Doğru yoldayım bence ya, böyle devam.

Evet bu nüfus olayıyla babam çok gurur duyuyor

Skinceuticals mıydı bebeksu? Yoksa obagi, zo, alphascince mıydı. Çöküklük genetik. Ben biraz dolgunlaştırıcı etkili hyaluronik asitli ürünleri sürüyorum bence az da olsa etkili tabii ki dolgu gibi olamaz da. Asıl teoxan göz kremi çok övülüyor ama pahalı çok. Money Alsam alırım da niyeyse çok etkili olmazmış gibi geliyor.

He, ilk sırada Bursa ikinci Antep derler. Ben halıya tav oldum, illet oldum, ifrit oldum, ay tamam başka bir şey olmayacam
İndo mu üfff Bir akraba da güzellik merkezi açtı bizim ona da diyorum İndo yap da kirpik lifting için tırnak için geleyim Patlatırız dudiş dolgusunu
He indo indo Dudiş yaptıracam da çok acıyormuş hiç dayanamam, canım çok tatlı. Tırnağı bilemem de kirpik lifting no, bir kere yaptırdım ama sadece 1 ay süren bir etki için saçma sapan paralar isteniyor, yazık. Bir de 45 dk bir yerde uzanarak bekledim belim koptu ya, bir daha o acıya dayanamam valla. Ben uzun süre hiçbir şey yapmadan bir yerde kalamam, aşırı sıkıcı

kız belediyemiz zengo bırak ne yaparlarsa yapsınlar, şehiri süslesinler bol bol makyajını yapsınlar mor mor ışıkları yanıp sönen tramvay istiyorum ben mesela

Gereksiz bir pahalılık ya. Teoxane serumdu da kremi hatırlamıyorum, fiyatı görünce gülmüştüm, tek hatırladığım o

kız belediyemiz zengo bırak ne yaparlarsa yapsınlar, şehiri süslesinler bol bol makyajını yapsınlar mor mor ışıkları yanıp sönen tramvay istiyorum ben mesela
Zengoysa hayvanlara yardım etsin, insanlara yardım etsin. Ben sevmiyorum sizin belediyeyi. Üç kez barınaklardaki hayvan eziyeti ile çalkalandı ülke, dünya kadar etiket yaptık tag açtık hanımefendiye, Haytap gitti ama o ters ters konuştu. Neyse susayım ben konu dışına çıkmayayım iyice

Bursa için annem falan hep şey diyor klasik muahabbet biz çocukken böyle miydi kalmadı hiç Ama net fark ediyor ya Ankaradan dönerken falan yeşilleniyosun Mezitlere gelince bir için açılıyor Angaramız çoraklık Ama ben Beytepedeydim üf çok güzeldi canım benim. Özledim gene. 10 gün önce falan gittim gene kampüse duygular şelale. Bak Nisoş gene bir ortak nokta sen de Hacettepede konservatuarı okuyup yarım bıraktım demiştin de mi yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şey vardı ama o zaman Beytepede değildir de mi daha yeni o bina. Ay bir de arkadaşımlall güldük bugün o da yay burcu en uygun mesleklere baktık jokey diyor çok güldük

Gereksiz bir pahalılık ya. Teoxane serumdu da kremi hatırlamıyorum, fiyatı görünce gülmüştüm, tek hatırladığım o
Tabii canım pahalı bir marka. Ben hiç almadım daha ama bir kaç ürününe yükseğim Yine gözümüz yükseklerde

nesli tükenmek üzere olan hayvanları getirip hayvanat bahçesinde lahmacunla baklavayla besliyorlar çoğaltıyorlar valla dalga geçmiyorum çok ciddiyim hatta nesli tükenmek üzere olan hayvanlarda hangisiydi tüp bebekle doğumu oldu dünyada ilk... hayvan barınaklarıyla ilgili her şehirde çalkalanma var canım benim maalesef... barınakların kendileri korkunç durumda türkiye genelinde. hayvansever bir şehiriz bundan emin olabilirsin belediye sürekli mamalar dağıtıyor heryerde hayvan evleri var burada kuşlara kedilere köpeklere...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…