Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiçbirşey olmasa erhanla ben tüm şehirdeki hayvanlara bakarız zaten hersene kendimiz hayvan evleri yapıyoruz erhanla apartman köşelerine bahçelere hep yerleştiriyoruz valla mamalarla geziyoruz heryerde

hiçbirşey olmasa erhanla ben tüm şehirdeki hayvanlara bakarız zaten hersene kendimiz hayvan evleri yapıyoruz erhanla apartman köşelerine bahçelere hep yerleştiriyoruz valla mamalarla geziyoruz heryerde
Yaa maşallah Best couple ever Normalde çocuk mu ög evlilik mi ög derim ben ama siz çok cutesunuz. Maşallah

Yaa maşallah Best couple ever Normalde çocuk mu ög evlilik mi ög derim ben ama siz çok cutesunuz. Maşallah
hayvanlar bizi seçiyor resmen, erhanın iş yerine geliyorlar görsen kedi hanı oldu ,birsürü ofis dükkan var hepsi bize geliyor... kapısının önüne de ev yaptık ,o da içine battaniye falan koyuyoruz ya, erhan kışın içeri alıyor elektrikli battaniye yakıp biraz ısıtıp sonra elektriği kapatıp eve öyle geliyor üşümesinler diye...

hatta bir kedi vardı hergün uğrayan birgün gelmedi , dediki o gelmeden ben eve gelemem ortağıyla gece 2 ye kadar kediyi aradılar açtır o dedi yavruydu sabahladı ofiste meğer bir garajda kapalı kalmış yavrum buldular .

Benim kirpiklerim kıvrık aslında çok da ihtiyacım yok. Gene kudurukluqueDudiş ben şuan çene enlemi tedavisi görüyorum biterse bir gün umarım yani dünyanın en uzun süren tedavisi sonra invisalign süreci sonra muhtemelen ameliyat süreci altçene için olacak o da çok değiştirir duduşi onlardan sonra ancak yaptırırım yaptırırsam yani ölme eşeğim ölme Asıl göz kapağına yapılan işlemleri çok beğeniyorum ya

Ay inşallah ya. Ben genel olarak kendisinden hoşlanmıyorum sanırım. Duyarlılığın için teşekkür ederim canım, çok zarifsin gerçekten. Sana bir şey söyleyeyim mi, 5 yıl önce yolda karnı yarılmış bir kedi buldum, Buca Belediyesi'ni aradım. Yetkililer gelene kadar kedinin başında gözü yaşlı bekledim, gelen aracın üzerinde hayvan ambulansı yazıyordu. Çok hoşuma gitmişti. Tabii ki bunu yazma amacım bir şey yarıştırmak değil, tanımışsındır beni.
Dilerim ki böyle uygulamalar çoğalsın, ilk kimin el attığının önemi yok.
Hayvan evleri projelerine bayılıyorum ya. Minicik evler yapıyorlar ne tatlı... Kalbim yumuş yumuş oluyor kız. Sen kedileri çok seviyorsun ya, Ahsen kuzusu da seviyordur şimdi. O koca pembe tokasıyla ne merhametli çocuktur o şimdi...

geçen sene çok komikti oturduğumuz sitenin kedisi var buraya geldi yerleşti doğurdu kaldı çoğaldıda bebekti geldi kocaman oldu çoluk çocuğa karıştı kapıma geliyor patisiyle ses çıkarıyor miyav mivay . sitemizde kimse kapı önüne mama koyma demez burada herkes kapı önüne su mama koyar . kapımın önünde ikili kaplar varya birinde su diğerinde mama var gece birisi gelmiş yemiş bu kapıma gelen kediye kalmamış . çaldı kapımı resmen miyav miyav koydum mama çok koydum . baktım yemişmi diye bir süre sonra kapıyı açtım ne göreyim yanında 2 kedi daha resmen arkadaşlarını da getirmiş mama ısmarlıyor onlara

tipini de görsen allahım beni görünce pıtı pıtı gelişi var miyavlaya miyavlaya acele acele biliyor mama vericem

Çok yaşayın siz. Hızla çoğalmanız dileğiyle keşke 3 5 7 çocuğunuz olsa

Anlıyorlar evet mesela geçen İstanbulda garip bir şey oldu bir kedi uzaktan gördü koşa koşa geldi yanıma resmen ayaklarıma dolandı sevdirdi kendini yanımda başka kişiler de vardı bana yaptı sonra koşa koşa gitti gene resmen arkadaşını görünce selam verirsin ya aynen öyle. Ben de çok fazla otomatik kapıya sıkışan kedi kurtardım siteden ama hepsi o kadar akıllı ki bakışları mesela yardım isterken ki bakışı sonra her gördüğünde resmen minnet eder mi teşekkür eden bakışları. Çatıdan falan da kurtardım kaç kere ya resmen konuşuyorlar ya çok garip

Son düzenleme:
Ayağınıza taş değmesin (daha güzel dua bulamadım şu yazdıkların için)

Ay şu mesajın tatlılığına ölünür ya. Kalbimi bıraktım bu mesaja resmen. Of içim ısındı, deliriyorum sanırım

antepde hayvan hastanesi de hayvan ambulansı da olmak zorunda nedenini söyleyeyim ipekyolu burası hala hayvan kaçakcıları var antep emniyeti bunun için çalışıyor, ülkeler arası kaçırılan hayvanları antep emniyeti yakalıyor çünkü burası kilit nokta tüm kaçak yollar konumumuz itibariyle buradan geçiyor ya ... alıp hayvanat bahçesinde konaklatıyorlar iyileşince asıl evine gönderiyoruz canım ,türkiyenin en büyük dünyanın 2. veya 3. en büyük hayvanat bahçesi antepde .

hollandadan falan filleri tüp bebek tedavisi için antebe getiriyorlar ,ciddi hayvanlar üzerine düşülen bir yer ,hayvan sağlığı konusunda iyi olmak zorundayız konumumuz itibariyle . yani sosyal medyada gördüğün bazı şeyleri hep öyle sanma üzülme burada hayvanlar yoksul zannetme, kız buranın kedilerinin hepsi kebapçı yemek seçiyorlar belediye özel mamalar yaptırıyor vallahi bak.

bu kadar ormanlık alanda yaşayıpda Gaziantep Londra’da yeşil şehir ilan edildi en yeşil seçilipde hayvanlara sahip çıkmayarak eziyet etmek absürt olurdu ben tüm hayvanları çok severim evde beslemesi en kolay kedi diye en çok kedi sahiplendim ama köpekde besledim papağanda balıkta akrep de besledim , hasta olan kedileri ameliyat ettirdim kaza geçirenleri doktora götürdüm sokak hayvanlarıyla ilgilendiğim için benim gibi ilgilenen insanları da tanıyorum belediyeden mama rica etti eşim, belediye mama verdi eşime dağıtıyoruz hep ... bizde alıyoruz belediyeden yardım da alıyoruz .

Ay şu mesajın tatlılığına ölünür ya. Kalbimi bıraktım bu mesaja resmen. Of içim ısındı, deliriyorum sanırım
aç kaldıkça geliyor geldiğinde yakalarsam resmini atarım sana çok tombik şişko kedi totosunu sallaya salllaya yürüyor

E herhalde sana selam veriyor, arkadaşını tanıyor ve geliyor, ne sandın?
Bir hayvan tarafından sevilmeden ölürseniz ömrünüz ziyan olmuş demektir.
Ben ağaçlara da aynı merhametle yaklaşıyorum valla. Hele yangınlarda bir ağlayışım var, görmeyin daha iyi.

kız buranın kedilerinin hepsi kebapçı

aç kaldıkça geliyor geldiğinde yakalarsam resmini atarım sana çok tombik şişko kedi totosunu sallaya salllaya yürüyor
Fotoğraf bekliyorum aşırı merak ettim ne güzel anlattın kız arkadaşlarını çağırmış yemek yemişler falan Koca totosunu yediğime bak hele

O bende de var zaten toprak elementi eksikliğim var ağaçlara sarılıyorum toprağa basıyorum. Kedolar tam deli ya çok değişikler

O bende de var zaten toprak elementi eksikliğim var ağaçlara sarılıyorum toprağa basıyorum. Kedolar tam deli ya çok değişikler
kediler gerçekten çok alem ve espiri kabiliyetleri var benim rahmetli mamuk gerçekten espiri yapardı ve konuşurdu. acıktınmı annem gel derdim miyav derdi ama acıktım evet miyavı yanında olsan anlarsın miyavından . teşekkür miyavıda vardı

topla oynardık smaç atardı karşıdan balkondan komşular da izliyor düştü bu ay bir utandı görsen bıyıkları aşağı düştü yere pustu ahahha utandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…