Yaa maşallah Best couple everhiçbirşey olmasa erhanla ben tüm şehirdeki hayvanlara bakarız zatenhersene kendimiz hayvan evleri yapıyoruz erhanla apartman köşelerine bahçelere hep yerleştiriyoruz valla mamalarla geziyoruz heryerde
hayvanlar bizi seçiyor resmen, erhanın iş yerine geliyorlar görsen kedi hanı oldu ,birsürü ofis dükkan var hepsi bize geliyor... kapısının önüne de ev yaptık ,o da içine battaniye falan koyuyoruz ya, erhan kışın içeri alıyor elektrikli battaniye yakıp biraz ısıtıp sonra elektriği kapatıp eve öyle geliyor üşümesinler diye...Yaa maşallah Best couple everNormalde çocuk mu ög evlilik mi ög derim ben ama siz çok cutesunuz. Maşallah
Benim kirpiklerim kıvrık aslında çok da ihtiyacım yok. Gene kudurukluqueHe, ilk sırada Bursa ikinci Antep derler. Ben halıya tav oldum, illet oldum, ifrit oldum, ay tamam başka bir şey olmayacam
He indo indoDudiş yaptıracam da çok acıyormuş hiç dayanamam, canım çok tatlı. Tırnağı bilemem de kirpik lifting no, bir kere yaptırdım ama sadece 1 ay süren bir etki için saçma sapan paralar isteniyor, yazık. Bir de 45 dk bir yerde uzanarak bekledim belim koptu ya, bir daha o acıya dayanamam valla. Ben uzun süre hiçbir şey yapmadan bir yerde kalamam, aşırı sıkıcı
Ay inşallah ya. Ben genel olarak kendisinden hoşlanmıyorum sanırım. Duyarlılığın için teşekkür ederim canım, çok zarifsin gerçekten. Sana bir şey söyleyeyim mi, 5 yıl önce yolda karnı yarılmış bir kedi buldum, Buca Belediyesi'ni aradım. Yetkililer gelene kadar kedinin başında gözü yaşlı bekledim, gelen aracın üzerinde hayvan ambulansı yazıyordu. Çok hoşuma gitmişti. Tabii ki bunu yazma amacım bir şey yarıştırmak değil, tanımışsındır beni.sepyacım hayvanlara hassasiyetini bildiğim için için rahat etsin diye yazıyorum burada yaşayan biriyim güvenebilirsin bana ... Büyükşehir sokak hayvanlarına sahip çıkıyor
türkiyede ilk gaziantepde hayvan ambulansı oldu GAZİANTEP’TE İLK HAYVAN AMBULANSI HİZMETE GİRDİ.
Hayvan evleri projelerine bayılıyorum ya. Minicik evler yapıyorlar ne tatlı... Kalbim yumuş yumuş oluyor kız. Sen kedileri çok seviyorsun ya, Ahsen kuzusu da seviyordur şimdi. O koca pembe tokasıyla ne merhametli çocuktur o şimdi...nesli tükenmek üzere olan hayvanları getirip hayvanat bahçesinde lahmacunla baklavayla besliyorlar çoğaltıyorlar valla dalga geçmiyorum çok ciddiyim hatta nesli tükenmek üzere olan hayvanlarda hangisiydi tüp bebekle doğumu oldu dünyada ilk... hayvan barınaklarıyla ilgili her şehirde çalkalanma var canım benim maalesef... barınakların kendileri korkunç durumda türkiye genelinde. hayvansever bir şehiriz bundan emin olabilirsinbelediye sürekli mamalar dağıtıyor heryerde hayvan evleri var burada kuşlara kedilere köpeklere...
Çok yaşayın siz. Hızla çoğalmanız dileğiylehiçbirşey olmasa erhanla ben tüm şehirdeki hayvanlara bakarız zatenhersene kendimiz hayvan evleri yapıyoruz erhanla apartman köşelerine bahçelere hep yerleştiriyoruz valla mamalarla geziyoruz heryerde
Anlıyorlar evet mesela geçen İstanbulda garip bir şey oldu bir kedi uzaktan gördü koşa koşa geldi yanıma resmen ayaklarıma dolandı sevdirdi kendini yanımda başka kişiler de vardı bana yaptı sonra koşa koşa gitti gene resmen arkadaşını görünce selam verirsin ya aynen öyle. Ben de çok fazla otomatik kapıya sıkışan kedi kurtardım siteden ama hepsi o kadar akıllı ki bakışları mesela yardım isterken ki bakışı sonra her gördüğünde resmen minnet eder mi teşekkür eden bakışları. Çatıdan falan da kurtardım kaç kere ya resmen konuşuyorlar ya çok gariphayvanlar bizi seçiyor resmen, erhanın iş yerine geliyorlar görsen kedi hanı oldu ,birsürü ofis dükkan var hepsi bize geliyor... kapısının önüne de ev yaptık ,o da içine battaniye falan koyuyoruz ya, erhan kışın içeri alıyor elektrikli battaniye yakıp biraz ısıtıp sonra elektriği kapatıp eve öyle geliyor üşümesinler diye...
hatta bir kedi vardı hergün uğrayan birgün gelmedi , dediki o gelmeden ben eve gelemem ortağıyla gece 2 ye kadar kediyi aradılar açtır o dedi yavruydu sabahladı ofistemeğer bir garajda kapalı kalmış yavrum buldular .
Ayağınıza taş değmesin (daha güzel dua bulamadım şu yazdıkların için)hayvanlar bizi seçiyor resmen, erhanın iş yerine geliyorlar görsen kedi hanı oldu ,birsürü ofis dükkan var hepsi bize geliyor... kapısının önüne de ev yaptık ,o da içine battaniye falan koyuyoruz ya, erhan kışın içeri alıyor elektrikli battaniye yakıp biraz ısıtıp sonra elektriği kapatıp eve öyle geliyor üşümesinler diye...
hatta bir kedi vardı hergün uğrayan birgün gelmedi , dediki o gelmeden ben eve gelemem ortağıyla gece 2 ye kadar kediyi aradılar açtır o dedi yavruydu sabahladı ofistemeğer bir garajda kapalı kalmış yavrum buldular .
Ay şu mesajın tatlılığına ölünür ya. Kalbimi bıraktım bu mesaja resmen. Of içim ısındı, deliriyorum sanırımgeçen sene çok komikti oturduğumuz sitenin kedisi var buraya geldi yerleşti doğurdu kaldı çoğaldıdabebekti geldi kocaman oldu çoluk çocuğa karıştı kapıma geliyor patisiyle ses çıkarıyor miyav mivay . sitemizde kimse kapı önüne mama koyma demez burada herkes kapı önüne su mama koyar . kapımın önünde ikili kaplar varya birinde su diğerinde mama var gece birisi gelmiş yemiş bu kapıma gelen kediye kalmamış . çaldı kapımı resmen miyav miyav koydum mama çok koydum . baktım yemişmi diye bir süre sonra kapıyı açtım ne göreyim yanında 2 kedi daha resmen arkadaşlarını da getirmiş mama ısmarlıyor onlara
tipini de görsen allahım beni görünce pıtı pıtı gelişi varmiyavlaya miyavlaya acele acele biliyor mama vericem
antepde hayvan hastanesi de hayvan ambulansı da olmak zorunda nedenini söyleyeyim ipekyolu burası halaAy inşallah ya. Ben genel olarak kendisinden hoşlanmıyorum sanırım. Duyarlılığın için teşekkür ederim canım, çok zarifsin gerçekten. Sana bir şey söyleyeyim mi, 5 yıl önce yolda karnı yarılmış bir kedi buldum, Buca Belediyesi'ni aradım. Yetkililer gelene kadar kedinin başında gözü yaşlı bekledim, gelen aracın üzerinde hayvan ambulansı yazıyordu. Çok hoşuma gitmişti. Tabii ki bunu yazma amacım bir şey yarıştırmak değil, tanımışsındır beni.
Dilerim ki böyle uygulamalar çoğalsın, ilk kimin el attığının önemi yok.
Hayvan evleri projelerine bayılıyorum ya. Minicik evler yapıyorlar ne tatlı... Kalbim yumuş yumuş oluyor kız. Sen kedileri çok seviyorsun ya, Ahsen kuzusu da seviyordur şimdi. O koca pembe tokasıyla ne merhametli çocuktur o şimdi...
aç kaldıkça geliyor geldiğinde yakalarsam resmini atarım sanaAy şu mesajın tatlılığına ölünür ya. Kalbimi bıraktım bu mesaja resmen. Of içim ısındı, deliriyorum sanırım
E herhalde sana selam veriyor, arkadaşını tanıyor ve geliyor, ne sandın?Anlıyorlar evet mesela geçen İstanbulda garip bir şey oldu bir kedi uzaktan gördü koşa koşa geldi yanıma resmen ayaklarıma dolandı sevdirdi kendini yanımda başka kişiler de vardı bana yaptı sonra koşa koşa gitti gene resmen arkadaşını görünce selam verirsin ya aynen öyle. Ben de çok fazla otomatik kapıya sıkışam kedi kurtardım siteden ama hepsi o kadar akıllı ki bakışları mesela yardım isterken ki bakışı sonra her gördüğünde resmen minnet eder mi teşekkür eden bakışları. Çatıdan falan da kurtardım kaç kere ya resmen konuşuyorlar ya çok garip
kız buranın kedilerinin hepsi kebapçı
hollandadan falan filleri tüp bebek tedavisi için antebe getiriyorlar ,ciddi hayvanlar üzerine düşülen bir yer ,hayvan sağlığı konusunda iyi olmak zorundayız konumumuz itibariyle . yani sosyal medyada gördüğün bazı şeyleri hep öyle sanma üzülme burada hayvanlar yoksul zannetme, kız buranın kedilerinin hepsi kebapçıyemek seçiyorlar belediye özel mamalar yaptırıyor vallahi bak.
Fotoğraf bekliyorumaç kaldıkça geliyor geldiğinde yakalarsam resmini atarım sanaçok tombik şişko kedi totosunu sallaya salllaya yürüyor
O bende de var zaten toprak elementi eksikliğim var ağaçlara sarılıyorum toprağa basıyorum. Kedolar tam deli ya çok değişiklerE herhalde sana selam veriyor, arkadaşını tanıyor ve geliyor, ne sandın?
Bir hayvan tarafından sevilmeden ölürseniz ömrünüz ziyan olmuş demektir.
Ben ağaçlara da aynı merhametle yaklaşıyorum valla. Hele yangınlarda bir ağlayışım var, görmeyin daha iyi.
kediler gerçekten çok alem ve espiri kabiliyetleri var benim rahmetli mamuk gerçekten espiri yapardı ve konuşurdu. acıktınmı annem gel derdim miyav derdi ama acıktım evet miyavı yanında olsan anlarsın miyavından . teşekkür miyavıda vardıO bende de var zaten toprak elementi eksikliğim var ağaçlara sarılıyorum toprağa basıyorum. Kedolar tam deli ya çok değişikler
Uzaylı onlar ya. Onları anlayan bir bilim henüz doğmadıO bende de var zaten toprak elementi eksikliğim var ağaçlara sarılıyorum toprağa basıyorum. Kedolar tam deli ya çok değişikler