Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi parfumume simdiye kadar denk gelmedim.

Cakma olan her sey ben cakmayim diye bagiriyor. Cakma giyecegime ciplak gezerim. Neyseki marka takintimi asali cok oldu da giyinorum oradan buradan.

520’yi her gordugumde Cince okuyorum ve istemsizce seni seviyorum ne alaka yaaa diyorum.
geleceğin dili çince mi acaba?eşim der ki bir ülkeyi işgal etmek istiyorsan savaşa gerek yok.gönder 80 milyon çinli olsun bitsin.nasılsa onlarda adam çok.100 milyon bile eksilse farkına varmazlar ya da önemsemezler.

duvar kağıdı yaptıracağım üstünde bu sayılar olan.tüm evi donatırsam belki kaderim değişir zengo olurumm.
Aşko sen en azındna borsa hisse deniyosun şansını benim ise lafta ya bir şey yapmıyorum Gene kıyafet alacağım dedim almadım keko keko geziyorum.

İnceleyeyim hemen, tesekkur ederim.
Tek tasla 536282632882 kus icin gorsele bknz. (Bunu almmadim, kaliteli bir sey bakiyorum.)

Eklentiler

• 2898CA07-1BD6-4556-83E7-702BE79B1324.png
    622,5 KB · Görüntüleme: 27

Bence artik bugunun dili Cince. 20-25 yil evvel gelecegin dili Cince diyorduk.

Boyle bir fikra vardi. Cin Baskani’na gidip “Hollanda bize savas acacakmis” diyorlar. Baskan nufusunuz soruyor. “15 milyon” yanitini alinca cevap veriyor. “Hangi otelde kaliyorlar?”

Tarık Mengüç 520 aç 318 798 Şuan gerçekten indolar fena

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…