- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Evet biliyorum bunu hep kullanmayın hasaslaştırır diyorlar. Kardeşim de dönüşümlü kullanıyor.İkisinin arasinda acikcasi fark goremedim. Sabah Sensodyn, aksam bunu kullaniyorum. Surekli ayni macun olmuyor bilgin olsun.
Kendi parfumume simdiye kadar denk gelmedim.çakması olmayan şey mi kaldı.bilmem kaç taksitle zar zor aldığım marka kıyafetlerimden tiksindim yeminle.aynısı pazarda var ayoll.birkenstock cat ine ck inden crocs u naherşeyin sahtesi var.ben de kendime sahte hermes alacağımmm.takacağım koluma havalı havalı metroya bineceğim.metrodaki zengünnn kadın diye de kendimi etiketleyeceğimmm.
520’yi her gordugumde Cince okuyorum ve istemsizce seni seviyorum ne alaka yaaa diyorum.Borç yiğidin kamçısıdır777 genel sayı aşko 520 beklenmedik yerden gelen para 318 798.para mıknatısı sayısı.
geleceğin dili çince mi acaba?eşim der ki bir ülkeyi işgal etmek istiyorsan savaşa gerek yok.gönder 80 milyon çinli olsun bitsin.nasılsa onlarda adam çok.100 milyon bile eksilse farkına varmazlar ya da önemsemezler.520’yi her gordugumde Cince okuyorum ve istemsizce seni seviyorum ne alaka yaaa diyorum.
Bi de bunları deniyimBorç yiğidin kamçısıdır777 genel sayı aşko 520 beklenmedik yerden gelen para 318 798.para mıknatısı sayısı.
duvar kağıdı yaptıracağım üstünde bu sayılar olan.tüm evi donatırsam belki kaderim değişir zengo olurumm.Bi de bunları deniyim
Aşko sen en azındna borsa hisse deniyosun şansını benim ise lafta ya bir şey yapmıyorumduvar kağıdı yaptıracağım üstünde bu sayılar olan.tüm evi donatırsam belki kaderim değişir zengo olurumm.
Mine ölmez diye bir astrolog cok tatli bir kadın asla boş biri değil,ben geç bile denk geldim kadına ,hayata bakış açımız nokta atışı ruh ikizim gibi bişey
Baktim da mor cüzdan bilgisini sadece storysinde vermisti günler öncesinde ama genel olarak 15 kasım her anlamda olumlu bereket icin ...dua etmek,topraga birseyler ekmek vs cok guzel enerji var
Eğer yine yazarsa atarim buraya
Bir tane mor cüzdan alacaksin öğlen 12.00-13.00 gibi bolluk berekete odaklanip kullanmaya baslaman yeterli daha doğru sadece mor cüzdan almak bile yeterli oyle diyim.ve sadece bu bilgi değil birçok bilgiyi astroljik veriye göre veriyor,cok eğlenceli yani
geleceğin dili çince mi acaba?eşim der ki bir ülkeyi işgal etmek istiyorsan savaşa gerek yok.gönder 80 milyon çinli olsun bitsin.nasılsa onlarda adam çok.100 milyon bile eksilse farkına varmazlar ya da önemsemezler.
Bunu gördüm ben de.İnceleyeyim hemen, tesekkur ederim.
Tek tasla 536282632882 kus icin gorsele bknz.(Bunu almmadim, kaliteli bir sey bakiyorum.)
Benim favdaki buna benzer ama daha küçüğüİnceleyeyim hemen, tesekkur ederim.
Tek tasla 536282632882 kus icin gorsele bknz.(Bunu almmadim, kaliteli bir sey bakiyorum.)
Ah şu göbeğimin küçülmesini çok isterim
Ben zengoyum ben zengoyum. Ben bir para mıknatısıyım. 777Bi de bunları deniyim
Tukan kuşu tablosu keyfiduvar kağıdı yaptıracağım üstünde bu sayılar olan.tüm evi donatırsam belki kaderim değişir zengo olurumm.
Parayı seviyor ve beklemediği yerden gelen paraları kabul ediyoruz520’yi her gordugumde Cince okuyorum ve istemsizce seni seviyorum ne alaka yaaa diyorum.
Aşkınıza yeni heyecanlar katıyorsun. Bu şekilde hep taptaze bir aşk oluyordurİsin ilginci her defasinda farkli sekilde soyluyorum, bir dedigim digerini tutmuyor.
Ay keske hemen gelse. Her gidisi en az 1 hafta.
Bu ay şöyle bir mesaj gelse ya ceycey hanım çok taş olduğunuz için size 10 000 tiel promosyon veriyoruzbankalar taşsın sen cey cey demiyor.öde borcunu ceycey diyor ama
Tarık Mengüç 520 açAyy her yerde indirim var ya, o kadar çok almak istediğim şey var kiiiii. Acil ihtiyaçtan satılık böbrek diye ilan mı açsamya da ben bir para mıknatısıyım 777 işe yarar mı kız S Skinkeyrlover