Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşko spor yapıyor musun? Nasıl besleniyorsun?
Valla aşırı kilo aldim bu ara devlet hastanesinden randevu aldım diyetisyene az önce normal de çıkabildiğim yerlere bile artık çıkamıyorum engelliyim o bni zorluyor daha kötü oldum 🥲

Valla aşırı kilo aldim bu ara devlet hastanesinden randevu aldım diyetisyene az önce normal de çıkabildiğim yerlere bile artık çıkamıyorum engelliyim o bni zorluyor daha kötü oldum 🥲
Normalde göre iştahın mı açıldı ya da gece daha çok yemeye mi başladın? Diyetisyene randevum alman süper olmuş görl ideal kilo sayısı 48124 12 😂

Normalde göre iştahın mı açıldı ya da gece daha çok yemeye mi başladın? Diyetisyene randevum alman süper olmuş görl ideal kilo sayısı 48124 12 😂
İdeal kilom :50 ya stresten ekmeğe sardım çok yiyorum kahvaltı da yemekte delircem yemeyince tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor midem bulanıyor 🤣

birde şunları aldım

ahsenede çanta aldım küçük hanımın çantası artık eskimişti bizim kontesin tam tarzı bir tane kalmıştı kaptım :KK70:
DMT Kadın Renkli Şık Küçük El Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
13 ocakta doğum günü direkt o zaman hediye veririm :KK70:

birde kendisine şunu aldım

Ben ilk günden direkt senin aldıklarını kopyaladım bir çok üründe, tecrübene güvendiğim için. Yağ bazlı, su bazlı bitince devamını alıyorum. Kopyalamak rahatsız etti ilk başta, derste kopya çekiyormuş gibi düşünme deyip devam ettim, şimdi de makyaj ürünlerini kopyalıyorum ilerde rutin oluşturacağım çünkü. Yine çok teşekkür ederim, her türlü bilgilendirmen için.
Bir tek çorapları favlamadım haberin olsun bu arada.:KK70:

Ben ilk günden direkt senin aldıklarını kopyaladım bir çok üründe, tecrübene güvendiğim için. Yağ bazlı, su bazlı bitince devamını alıyorum. Kopyalamak rahatsız etti ilk başta, derste kopya çekiyormuş gibi düşünme deyip devam ettim, şimdi de makyaj ürünlerini kopyalıyorum ilerde rutin oluşturacağım çünkü. Yine çok teşekkür ederim, her türlü bilgilendirmen için.
Bir tek çorapları favlamadım haberin olsun bu arada.:KK70:
ya allahım ne tatlı insansın ,kopyalamak neee , etimden budumdan sonuna kadar faydalanabilirsiniz :KK70: bildiğimiz herşeyi paylaşmak kız kardeşlik görevidir :KK36: :KK5:

ya allahım ne tatlı insansın ,kopyalamak neee , etimden budumdan sonuna kadar faydalanabilirsiniz :KK70: bildiğimiz herşeyi paylaşmak kız kardeşlik görevidir :KK36: :KK5:
:dua: Çok sağ ol.
Geçenlerde konuştuğumuz düğün çok güzel geçti bu arada, bir çok kişi makyaj konusunda bambaşka kişi gibi olmuştum düğünümde demiş. Bana göre amaç o zaten, başka kişi olmak. Senin bahsettiğin silikon sutyeni aldım, penti çalışanına hem belim ince dursun hem toto büyük olsun istiyorum deyince korseli çorap, pop-up çamaşır var imiş, bu yaştan sonra denemiş oldum, Kına da normal makyajı beğenmeyince ertesi günde porselen makyaj ve kirpikli olanı var imiş ( yine ilk tecrübe) yaptırıp, düğünde eşimin karşına çıktım, ayrı ayrı gitmiştik. Duydum ki kedicik seviyormuşsun dedim.:KK70:
Adam bayıldı, A.Oktarın kediciklerine dönmüştüm resmen:KK70::KK70::KK70: Eşimde de dedi zaten haber spikerine dönmüşsün diye. Bir gün önce dans etmeyen adam, oynamayan adam başka bir adama döndü falla.

Kına da eşimin bir teyzesi var geçmişte tüm kardeşleri o yönetirmiş, tam bir hanımağa, şimdi bayağı yaşlanmış. dediki kocana iyi bakmıyorsun bu adamın hali ne 8güya zayıflığını söylüyor). Ben de ancak bana yediriyor, kendi pek bir şey yemiyor dedim. senin neyin var manken gibisin:KK76:dedi. Balık bir elbise vardı üzerimde ve yukarı da saydığım ürünler, ayağımda 20cmlik ayakkabı, göbeğimi de içime çekiyorum sürekli felan...:-) Yanii bu kadarını teyze ne bilsin..
Tabi düğün sonrası sindiralladan kül kedisine dönüş..:confused:
Neyse bu iltifat bana uzun süre yeter diye düşünüyorum. Ama spora tekrar başlayacağım, paylaşılan bir video vardı, kas yağ oranı diye, bölgesel çalışacağımbu sefer, bir iki ay daha yoğunluğum var ama sporu on dakika da olsa yapmak gerek sanırım.

Kına da eşimin bir teyzesi var geçmişte tüm kardeşleri o yönetirmiş, tam bir hanımağa, şimdi bayağı yaşlanmış. dediki kocana iyi bakmıyorsun bu adamın hali ne 8güya zayıflığını söylüyor). Ben de ancak bana yediriyor, kendi pek bir şey yemiyor dedim. senin neyin var manken gibisin:KK76:dedi. Balık bir elbise vardı üzerimde ve yukarı da saydığım ürünler, ayağımda 20cmlik ayakkabı, göbeğimi de içime çekiyorum sürekli felan...:-) Yanii bu kadarını teyze ne bilsin..
Tabi düğün sonrası sindiralladan kül kedisine dönüş..:confused:
Neyse bu iltifat bana uzun süre yeter diye düşünüyorum. Ama spora tekrar başlayacağım, paylaşılan bir video vardı, kas yağ oranı diye, bölgesel çalışacağımbu sefer, bir iki ay daha yoğunluğum var ama sporu on dakika da olsa yapmak gerek sanırım.
Çok tatlı anlatmışsın ya bayıldım. :halay: Düğünün güzel geçmesine de çok sevindim. :KK49:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X