Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek aşamaya düşüren ürünler varya onlara bakarsın istersen yedekte tutup yorgun zamanlarında kullanırsın. Creamco ve dalba kullanıyorum ben güzel gayet de ve işe de yarıyorlar.

Cunku kocislerimiz sadece yemek takiminin yengini soyleyince “Yorma kendini hayatim” diyen Ednan Ziyagil degil.

Mine ölmez diye bir astrolog cok tatli bir kadın asla boş biri değil,ben geç bile denk geldim kadına ,hayata bakış açımız nokta atışı ruh ikizim gibi bişey
Baktim da mor cüzdan bilgisini sadece storysinde vermisti günler öncesinde ama genel olarak 15 kasım her anlamda olumlu bereket icin ...dua etmek,topraga birseyler ekmek vs cok guzel enerji var
Eğer yine yazarsa atarim buraya
Bir tane mor cüzdan alacaksin öğlen 12.00-13.00 gibi bolluk berekete odaklanip kullanmaya baslaman yeterli daha doğru sadece mor cüzdan almak bile yeterli oyle diyim.ve sadece bu bilgi değil birçok bilgiyi astroljik veriye göre veriyor,cok eğlenceli yani

doğru.bihter benim gibi köfte kızartıp tepeden tırnağa köfte kokuyor mu hayır.cd parfüm kokuyor haspam.
Aman onu herkes kullaniyor. Hic olmadi cakmasini kullaniyor. Cakmasi olmayan oarfumleri seviyorum ben. Kofte kokusu ise favorim.

İkisinin arasinda acikcasi fark goremedim. Sabah Sensodyn, aksam bunu kullaniyorum. Surekli ayni macun olmuyor bilgin olsun.

Aman onu herkes kullauniyor. Hic olmadi cakmasini kullaniyor. Cakmasi olmayan oarfumleri seviyorum ben. Kofte kokusu ise favorim.
çakması olmayan şey mi kaldı.bilmem kaç taksitle zar zor aldığım marka kıyafetlerimden tiksindim yeminle.aynısı pazarda var ayoll.birkenstock cat ine ck inden crocs u naherşeyin sahtesi var.ben de kendime sahte hermes alacağımmm.takacağım koluma havalı havalı metroya bineceğim.metrodaki zengünnn kadın diye de kendimi etiketleyeceğimmm.

bu iltifatı söylemesi biraz zor olmuyor mu?sen bunu adama söylerken o kadar zaman geçer ki adam işe gidip eve geri döner o zamanda.

İsin ilginci her defasinda farkli sekilde soyluyorum, bir dedigim digerini tutmuyor.

Ay keske hemen gelse. Her gidisi en az 1 hafta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…