Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fakirliğimin kanıtı.çocuk sinemaya gitmek istedi baktım filmler kötü.boşver sen filmi ona harcayacağımıza sana seneye giymeye tişört alayım pentiden dedim.harry potter lı aldık bir tane.seneye bir giysi çıkmış oldu.sinema 2 saat de bitecekti en fazla.sinema giyilemiyor da

İptal iptal iptal zengoyum zengoyum zengoyum de Ben zaten çok korkuyordum artık tamamen vazgeçtim çoluk çocuk işinden. Bu ara gerçekten pek bir şey yok vizyonda ben de baktım dün. Harryi yaşı pek tutmuyor ama yaşı olmaz onun aşk ya İstanbul’da olsak film ekimi var şimdi ah ah

alma sebbom.memnun kalmazsın benden bilirsin.ben açtım bile gece kullanacağım.
Ay yerim seni senin cildin karma cilt dimi bu arada o püreyi bndemi alsam diyorum çok aklım kaldı bn nisanın dediklerinden şaşmayim serumlarda risk almaya gerek yok bncede

ne kadar fakir bir grubuz.yok aramızda chanel ler diorlar kullanan.ne kadar üzücüüüü
Varsa sensindir o kesin Skinkeyr ben alır mıyım o markalardan bilemedim ya zo alırım obagi alırım biologique recherche alırım ama onlar bilemedim skinkeyrde Hele hele beğendiğim şeylere bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…