- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaaaa işte bu süperdi Ceyne kadar fakir bir grubuz.yok aramızda chanel ler diorlar kullanan.ne kadar üzücüüüü
Bn bu markayı çok görüyorum da almaya cesaretim olmadı en başta kötü deneyimlerim olduktan sonra alamadım korkumdan zarar verir diyeBu ürünü pandemi de kullanmıştım çok memnun kalmıştım tekrar aldım
Kız çok zekisin sen Oy anammmm karnıma kramplar girdi.ne kadar fakir bir grubuz.yok aramızda chanel ler diorlar kullanan.ne kadar üzücüüüü
alma sebbom.memnun kalmazsın benden bilirsin.ben açtım bile gece kullanacağım.Bn bu markayı çok görüyorum da almaya cesaretim olmadı en başta kötü deneyimlerim olduktan sonra alamadım korkumdan zarar verir diye
komiğim diye kaç whatsapp grubundayım bir bilsen.dr lar bile grubuna aldı beni işsiz halimle.çok eğlenceli buluyorlar cem yılmaz dan iyiymiş esprilerimKız çok zekisin sen Oy anammmm karnıma kramplar girdi.
Özelde çalışıyor yok zengin değilannen ne iş yapıyor?zenginse beni de evlatlık alır mı bir sor
İptal iptal iptal zengoyum zengoyum zengoyum de Ben zaten çok korkuyordum artık tamamen vazgeçtim çoluk çocuk işinden. Bu ara gerçekten pek bir şey yok vizyonda ben de baktım dün. Harryi yaşı pek tutmuyor ama yaşı olmaz onun aşk ya İstanbul’da olsak film ekimi var şimdi ah ahfakirliğimin kanıtı.çocuk sinemaya gitmek istedi baktım filmler kötü.boşver sen filmi ona harcayacağımıza sana seneye giymeye tişört alayım pentiden dedim.harry potter lı aldık bir tane.seneye bir giysi çıkmış oldu.sinema 2 saat de bitecekti en fazla.sinema giyilemiyor da
o zaman bekle sen.ocak ayında piyangoyu tutturursam hem anneni hem seni evlatlık alacağım sözÖzelde çalışıyor yok zengin değil
Ay yerim seni senin cildin karma cilt dimi bu arada o püreyi bndemi alsam diyorum çok aklım kaldı bn nisanın dediklerinden şaşmayim serumlarda risk almaya gerek yok bncedealma sebbom.memnun kalmazsın benden bilirsin.ben açtım bile gece kullanacağım.
püre mi?Ay yerim seni senin cildin karma cilt dimi bu arada o püreyi bndemi alsam diyorum çok aklım kaldı
Ben de anlamaya çalıştım ama pure bence pure Beautypüre mi?
Aynı anda yazmışız Kanki seni nasıl tanıyorumPure bb krem varya onu diyorum C ceycey0406
Evt evt ondanBen de anlamaya çalıştım ama pure bence pure Beauty
harikasınAynı anda yazmışız Kanki seni nasıl tanıyorum
ben bir kullanayım 1 2 kere .yorumlarımı yazarım sana.boşa para verme.Pure bb krem varya onu diyorum C ceycey0406
Tm cnm bekliyorum yorumlarınıben bir kullanayım 1 2 kere .yorumlarımı yazarım sana.boşa para verme.
Varsa sensindir o kesin Skinkeyr ben alır mıyım o markalardan bilemedim ya zo alırım obagi alırım biologique recherche alırım ama onlar bilemedim skinkeyrde Hele hele beğendiğim şeylere bakne kadar fakir bir grubuz.yok aramızda chanel ler diorlar kullanan.ne kadar üzücüüüü