Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tatlılar kuruyemişten ucuz artık.sen kuruyemiş etiketlerine baktın mı hiç?altın değerindeler.bizim evin yolunu unuttu girmiyorlar eve kajular siirtler antepler bademler :110: :KK45:
Kajunun kilosu gram altınla bir olmuş, daha dün baktım. Hatta dışımdan şöyle dedim bak: "Abooo, eviniz yıkılmasın bu da neee?"
Eşime anlattım, biz evlenmeden önce ben yalnız yaşıyordum. 2 ayda bir gider koca bir torba her çeşit çerez alırdım, 2 ay yerdim inanır mısın? Hem tek başıma geçinip hem de her tür kuruyemişten bir sürü alırdım. Kaju hariç, sevmiyom onu. :110:

Canım teşekkür ederim. 3 ay day to day intensive beauty, 3 ay barbaris, 3 ay suda kolajen kullandım. En son suda 1,2,3 aldım ama bildiğin keçi bacağı gibi kokuyor tat sıfır. Kokusundan içemiyorum.
Voonka ya şans vereceğim.
Yanlız ilk defa ne güzel konu açtım sürüp gidiyor 🤣🤣@Ametistt

Kajunun kilosu gram altınla bir olmuş, daha dün baktım. Hatta dışımdan şöyle dedim bak: "Abooo, eviniz yıkılmasın bu da neee?"
Eşime anlattım, biz evlenmeden önce ben yalnız yaşıyordum. 2 ayda bir gider koca bir torba her çeşit çerez alırdım, 2 ay yerdim inanır mısın? Hem tek başıma geçinip hem de her tür kuruyemişten bir sürü alırdım. Kaju hariç, sevmiyom onu. :110:
ayda 4 5 kilo rahatça alıyorduk.her misafire de koyardık kendimiz de yerdik.valla artık beyaz leblebi alıyorum sadece.300 350 tl kiloları.

Geç olsun güç olmasın tekrardan gündeme geldi yeniler bilinçlendi iyi oldu şeytana uyup bnde alirim annemle belki,🤣🤣
valla pahalılar sebbo demedi deme.sen bir 3 ay düşün alıp almamayı.son ayı ben alamadım yerine hapını aldım.hapı şasenin yerini asla tutmuyor ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X