Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Severim aslında yazın değil de kalan zamanda arada. Özellikle bot çok severim ama sorunlar çıktı bu yaşta yasak giymem evde bana bakıyorlar ah kalbim 😂Neyse az Allahtan çok değil
canım ya :KK43: sen sağlık sıkıntından bahsedince gerçekten çok üzülüyorum sanki evimde yaşanıyor o sıkıntı gibi :KK200: şifa diliyorum inşallah sıkıntısız tertemiz sağlığına kavuşursun

kesinlikle 10 yıl giyilir ben 4 sene önce perspevtive den camel trençkot almıştım 300 tl idi hiç unutmuyorum bu sene neredeyse aynısı sadece kol kısmında kemeri yok hatta düzü 3000 küsüre gördüm daha dün ... dedim ki zamanında iyiki almışım elimdekide hala yeni alınmış gibi

4 sene önce rue den şu kabanı almıştım ikisini aynı gün almıştım zaten hatta bu da 500 tl miydi neydi Diz Boy Klasik Siyah Kaban Siyah Renk | Rue Les Createurs - Online Mağaza geçen sene stoğu vardı çok sevdiğimden kahverengini de alayım diye baktığımda 2000 tl ye görmüştüm bu sene belki indirim vardır diye baktım sık kampanya yapıyor stokta kalmamış olsa allah bilir fiyatı ne olurdu

Eskiden 2-3 rengini aldığım perspective pantolonlar 1000 lirayı geçmiş. Dolapta olanları giymeye devam gibi görünüyor.

Kabanda çok şıkmış.

Suda kolajen şase aldım. Bir buçuk ay oldu. Cildimdeki lekeler istediğim gibi olumlu etkilenmedi. Demek ki işe yaramadı. Yeni kutuyu almayacağım. Bunu bitirip bırakacağım. Şimdi c vit artı arbutin seumum var, üstüne hyaluronik asit ve haftada iki gün retinollü kreme başlayacağım (havalar bozuk bu ara güneş yok) o zaman bakacağım ne oluyor… eklemleri bilmiyorum. Kolajen tipleri var onları iyi araştır. Eklemlere iyi gelen tipi al.
1-1 buçuk ayda hem leke üstünde etkili ve hemde genel olarak etkili kolajen varmışda biz mi bilmiyormuşuz ya... öyle birşey yok ki öyle bir kolajeni geçtim ürün yok. keşke olsa...

Eskiden 2-3 rengini aldığım perspective pantolonlar 1000 lirayı geçmiş. Dolapta olanları giymeye devam gibi görünüyor.

Kabanda çok şıkmış.
1000 mi :KK57: resmen kalbime vurdu

teşekkür ederim artık hepten gözüm gibi bakayım eskimesinden çok korkuyorum :KK70: tamamen duygusal

kesinlikle 10 yıl giyilir ben 4 sene önce perspevtive den camel trençkot almıştım 300 tl idi hiç unutmuyorum bu sene neredeyse aynısı sadece kol kısmında kemeri yok hatta düzü 3000 küsüre gördüm daha dün ... dedim ki zamanında iyiki almışım elimdekide hala yeni alınmış gibi

4 sene önce rue den şu kabanı almıştım ikisini aynı gün almıştım zaten hatta bu da 500 tl miydi neydi Diz Boy Klasik Siyah Kaban Siyah Renk | Rue Les Createurs - Online Mağaza geçen sene stoğu vardı çok sevdiğimden kahverengini de alayım diye baktığımda 2000 tl ye görmüştüm bu sene belki indirim vardır diye baktım sık kampanya yapıyor stokta kalmamış olsa allah bilir fiyatı ne olurdu

Ya rue da aşk yani üff çok beğeniyorum ama çok para annecim 😭😂

Kizlar kollajen kullanan varmı cilde kemik ağrıları vs için kullanan arkadaşlarım var sizler denediniz mi hiç

Ben zamanında bunu aldım

Bi arkadaşım çok araştırdı 10000 mg olmali diye çok söyledi o yüzden bunu almıştım

Tek kutuda çok fayda gördüm mu emin değilim bi de sonlara doğru düzenli kullanmadim

2 kutunun sonunda etki gormeye başlayan arkadaşlarım var ama

1000 mi :KK57: resmen kalbime vurdu

teşekkür ederim artık hepten gözüm gibi bakayım eskimesinden çok korkuyorum :KK70: tamamen duygusal
Aynen öyle 2 ay önce 850 ye almıştım. Şimdi 1000 parlament mavisi bir pantolon alayım demiştim o kadar da ihtiyacım olmadığına kanaat getirdim 😂

1-1 buçuk ayda hem leke üstünde etkili ve hemde genel olarak etkili kolajen varmışda biz mi bilmiyormuşuz ya... öyle birşey yok ki öyle bir kolajeni geçtim ürün yok. keşke olsa...
Ama 45 şase içtim şimdiye kadar. Bunu üç ay kullanıp sonra mola vermeyecek miyiz? Kullandığımız üç ayda hiçbir beklentiye girmeyecek miyiz yani

Ben zamanında bunu aldım

Bi arkadaşım çok araştırdı 10000 mg olmali diye çok söyledi o yüzden bunu almıştım

Tek kutuda çok fayda gördüm mu emin değilim bi de sonlara doğru düzenli kullanmadim

Ha bi de tip1 tıp 2 falan derdi o

Biri cilt diğeri ağrı falan hangisi hangisi bilmiyorum ama Ben cilt için Olanı almıştım

Ama 45 şase içtim şimdiye kadar. Bunu üç ay kullanıp sonra mola vermeyecek miyiz? Kullandığımız üç ayda hiçbir beklentiye girmeyecek miyiz yani
Geçen yıl 1 yıl kullandım 3 ayrı marka ben etkili olduğunu düşünüyorum. Hem yüzüm aydınlandı dolgunlaştı hemde dizlerimi kırarken ses gelirdi o ses kesildi.

hani süperman falan olsak fondiplesek anında süper güçlerimiz olsa harika olurdu ama o içilenin yarısının mide bağırsakta atıldığını diğer yarısınında hücreler tarafından parçalanarak ve arkalarından iteklenerek ilerletilmeye çalışıldığını düşünün. 1 buçuk ayda fazla beklentiye girilmiş değer verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış ilişki sizinkisi. üstelik leke konusuna ne diyeceğimi bilemedim leke ne alaka :KK43:

Kizlar kollajen kullanan varmı cilde kemik ağrıları vs için kullanan arkadaşlarım var sizler denediniz mi hiç
ben bi kutu day2day içtim şimdi kiperin içiyorum. henüz bi değişiklik yok bekliyorum. tip 1 ve 3 cilt için tip 2 eklemler için diye biliyorum. ama bi yerde de tip kaç olursa olsun o vücutta ihtiyaca göre dönüşüyor diye okudum, bilemiyorum yani

canım ya :KK43: sen sağlık sıkıntından bahsedince gerçekten çok üzülüyorum sanki evimde yaşanıyor o sıkıntı gibi :KK200: şifa diliyorum inşallah sıkıntısız tertemiz sağlığına kavuşursun
Sen de benim gibi empatiksin ondan heralde çok teşekkür ederim 🥰Kavuşurum Kavuşurum belki yarın belki yarından da yakın 😂Hem sen de duanı ettin net Kavuşurum temiz kalpli görl duası kabul olur 😂Kardeşim bana diyor ki sen bir şarkı olsan ağlama değmez hayat olurdun 😂Ben de ona dedim ki mazeretim var asabiyim ben sen de babam bana bakıyor şşş bir yandan gülmemeye çalışıyor 😂Ben ona pasta yaptırmıştım cute but virgo diye 😂

sepya kaç yüz defa anlattı bu konuyu bende kaç kere tavsiye ettim ama sebocan için birazda sen anlat :KK70: zira beni artık bir gülme tutuyor :KK70:
Ben şaşırdım kolajen sormasına kankitomun maşallah aşırı gelişti skinkeyrde benden beter canki olacak tutamıyoruz sebboşu 😂Olacaklardan kokuyorum supplement çok ayrı dava çünkü 😂

Ben zamanında bunu aldım

Ay çok tşk ederim cnm bnde alırım belki Yorumları çok güzel ❤️ yesa yesa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X