Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay topuklu sevilmez mi ya

Ben her türlüsünü severim yerimmmm canım topuklularim
Rahat ediyorsan sorun yok. Ben edemiyorum. Zor yürüyorum düğünde davette. En rahatı gritti markasında var. Onda bile işkence çekiyorum. Sneaker candır.

Bu bende topuklu ayakkabı en kötü dolgu topuklu ayakkabı giyerim içindi. Günlük hayatta spor ayakkabı giymeye pandemi döneminde alıştım.
eğer ayağa uygun kalıp olursa gerçekten rahat oluyor bulması zor ama bulunca ve alışınca tayt giymek gibi hem rahat hem şık vazgeçemiyorsun

Ayy ben de bugün alışverişe çıktım 4 parçaya bi suru para verdim ama hiç içime sinmedi trençkot alcaktim bu bahar onu bile almadım Başkasında görüp çok sevenlerdenim ama nereden aldınız.
Trençkot çok kurtarıcı parça. Al 10 yıl giy. Ama yeni sezon çok pahalıydı.acil değilse indirimleri bekleyebilirsin. İyisi güzel duruyor çünkü trençkotun. Uygulamalarda da var.

eğer ayağa uygun kalıp olursa gerçekten rahat oluyor bulması zor ama bulunca ve alışınca tayt giymek gibi hem rahat hem şık vazgeçemiyorsun
Topuklu şık giyim ister saç yapmak ister makyaj ister. İster de isterkim uğraşacak ben almayayım. Saçımı atkuyruğu zor yapıyorum. Fön düzleştim vs kim uğraşacak. Giy spor ayakkabı yap saçını temizlik Topuz’u çık gez

Trençkot çok kurtarıcı parça. Al 10 yıl giy. Ama yeni sezon çok pahalıydı.acil değilse indirimleri bekleyebilirsin. İyisi güzel duruyor çünkü trençkotun. Uygulamalarda da var.
kesinlikle 10 yıl giyilir ben 4 sene önce perspevtive den camel trençkot almıştım 300 tl idi hiç unutmuyorum bu sene neredeyse aynısı sadece kol kısmında kemeri yok hatta düzü 3000 küsüre gördüm daha dün ... dedim ki zamanında iyiki almışım elimdekide hala yeni alınmış gibi

4 sene önce rue den şu kabanı almıştım ikisini aynı gün almıştım zaten hatta bu da 500 tl miydi neydi Diz Boy Klasik Siyah Kaban Siyah Renk | Rue Les Createurs - Online Mağaza geçen sene stoğu vardı çok sevdiğimden kahverengini de alayım diye baktığımda 2000 tl ye görmüştüm bu sene belki indirim vardır diye baktım sık kampanya yapıyor stokta kalmamış olsa allah bilir fiyatı ne olurdu

Kaliteli klas modası asla geçmez parçalar almışsın. Fiyatlarını da uygunken almışsın. Sen bu işi biliyorsun

Kaliteli klas modası asla geçmez parçalar almışsın. Fiyatlarını da uygunken almışsın. Sen bu işi biliyorsun
dolabımı biliyorsun çok ürün sevmem az öz olmalı aldım mı 15-20 sene giyerim temiz bakarım o yüzden modası geçmeyecek şeyler alırım dümdüz klasik bazen yakasına broş takarım bazen deri kemer veya eldivenle kombinlerim bazen fular takarım farklı birşeymiş gibi ama fiyatlara bakılırsa artık istesemde alamayacağım dolabım mecburen sade ve az kalacak gibi herkes zorunlu minimalist olacak bu gidişle. gönüllü olunca iyiydi de zorunlu olunca bir değişik oluyor gönül ister ki istediğimizi alma şansımız varken lütfetmeyelim hani buna da hakkımız olsun yani

Benim de 2 trençkotum var. Biri sarar marka 7 yıldır yepyeni. Diğeri Beymen club. Eşime hediye çeki vermişlerdi onla almıştım. O da 4. Yıl olacak giyiyorum. Daha kaç yıl giyerim bunları
beymen de bazen öyle bir kampanya oluyor ki oradan pandeminin hemen öncesi 70 tl ye gömlek aldığımı biliyorum 300 tl ye çok güzel pantolonlar ... pek kıyafet alışverişi yapmadığım için son fiyat durumlarından haberim yok ama takip etmek lazım .

Hiç girme. 500 liraya ürün yok orada

Hiç girme. 500 liraya ürün yok orada
annemden zamanında el koyduğum bir ceket var 30 lu yaşlarında almıştı şimdi bende ... düşün öyle kaliteli sağlam kumaşı dikişi kalıbı ... keşke daha ulaşılabilir olsa artık orasıda bana hayal oldu desene . eski sisteme döneyim ben en iyisi kumaş alıp dikeyim

Kizlar kollajen kullanan varmı cilde kemik ağrıları vs için kullanan arkadaşlarım var sizler denediniz mi hiç
Suda kolajen şase aldım. Bir buçuk ay oldu. Cildimdeki lekeler istediğim gibi olumlu etkilenmedi. Demek ki işe yaramadı. Yeni kutuyu almayacağım. Bunu bitirip bırakacağım. Şimdi c vit artı arbutin seumum var, üstüne hyaluronik asit ve haftada iki gün retinollü kreme başlayacağım (havalar bozuk bu ara güneş yok) o zaman bakacağım ne oluyor… eklemleri bilmiyorum. Kolajen tipleri var onları iyi araştır. Eklemlere iyi gelen tipi al.

Kendisini görmek nasip olmadı ama çok güzel olduğunu duymuşluğum var
bence bakımlı ,fit ve havalı biri . görmedim ama öyle hissediyorum gerçekten güzel olanların etrafa yaydıkları bir enerji varya hani o var kendisinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…