Samimiyetle de olsa suçlayıcı bı üslup hissi oluşturdu ki ben ginseng li yorumdan hemen sonra aynı dklar içinde diğer sayfadaki/ lardaki benim ve diğer yorumları okuyup beğendiğini hatırlıyorum baktım da evet öyle imiş foreo mesela ortaya yazmışım ginseng yorumundan hemen sonra beğenmişsin.araya nasıl kaynadı anlamadım inan.Emojili laf sokma sanatı mı? Aylarımız geçti burada birlikte. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Emojileri tatlılık olsun, güldüğüm falan belli olsun diye koyuyorum ben. Hem laf sokmak gibi bir çabam asla olmaz benim. Ben sizin önerilerinizi favori yapıyorum, Nisa sana sordu ve sen onun sorusunu görmeden aslında aynı ürünü önerdiğini zaten söyledin. İkiniz birden önerdiniz diye de sipariş verdim hatta. Sizleri dikkatle okuduğumu, ne kadar önemsediğimi belirtmek için de öyle yazdım ama demek ki o samimiyeti verememişim, kendimi önemli sanmışım.
Bu akşam cidden o kadar zor bir zamanımda girip ne yazdınız diye bakayım, belki keyfim yerine gelir dedim ama daha kötü oldum şu an. Canın sağ olsun, demek ki bunca lafı boşa etmiş, boşa gülüp eğlenmişiz. Haa, kırdıysam affola, kusuruma bakmayın ama samimiyetten o üslupla yazıyordum. Ben sana laf sokmadım, böyle bir düşüncem asla olmadı ama sen bana gayet güzel ayar vermişsin. Vallahi gözyaşları içinde yazıyorum bunları, olsun... İyi bakın kendinize.
KızlarEmojili laf sokma sanatı mı? Aylarımız geçti burada birlikte. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Emojileri tatlılık olsun, güldüğüm falan belli olsun diye koyuyorum ben. Hem laf sokmak gibi bir çabam asla olmaz benim. Ben sizin önerilerinizi favori yapıyorum, Nisa sana sordu ve sen onun sorusunu görmeden aslında aynı ürünü önerdiğini zaten söyledin. İkiniz birden önerdiniz diye de sipariş verdim hatta. Sizleri dikkatle okuduğumu, ne kadar önemsediğimi belirtmek için de öyle yazdım ama demek ki o samimiyeti verememişim, kendimi önemli sanmışım.
Bu akşam cidden o kadar zor bir zamanımda girip ne yazdınız diye bakayım, belki keyfim yerine gelir dedim ama daha kötü oldum şu an. Canın sağ olsun, demek ki bunca lafı boşa etmiş, boşa gülüp eğlenmişiz. Haa, kırdıysam affola, kusuruma bakmayın ama samimiyetten o üslupla yazıyordum. Ben sana laf sokmadım, böyle bir düşüncem asla olmadı ama sen bana gayet güzel ayar vermişsin. Vallahi gözyaşları içinde yazıyorum bunları, olsun... İyi bakın kendinize.
Canım sanırım yanlış anlaşılma oldu ben bahsettiğin anlamda ima hissetmedim beni bilirsin az çok tanıdığını düşünüyorum sözüme güveneceğini düşünüyorum hadsizlik yapmak istemiyorum karışmış oldum amaSamimiyetle de olsa suçlayıcı bı üslup hissi oluşturdu ki ben ginseng li yorumdan hemen sonra aynı dklar içinde diğer sayfadaki/ lardaki benim ve diğer yorumları okuyup beğendiğini hatırlıyorum baktım da evet öyle imiş foreo mesela ortaya yazmışım ginseng yorumundan hemen sonra beğenmişsin.araya nasıl kaynadı anlamadım inan.
Şaka yapıyorsundur kız niye cevap vermedin okudun mu demek ya da canım o ürün neydi ben de favlamak için bekliyorum unuttun mu şaşkın vs demekle, nisa sana yazdı cevap vermedin bana da ginseng soruma cevap vermedin ne kadar dikkatliyim demidemek bende farklı hissiyat oluşturur. Şakacı bı insan olduğunu öyle olduğumu biliyorum şimdiye kadar da böyle bı yükseliş olmadı tabiki karşılıklı ancak ben en yakınıma bile bende olumsuz duygu oluşturan söylemi olduğunda direk söyleyen biriyim içime atamıyorum haksız eleştiri duyarsız espri yapılınca. Buranın da bende aksi bı tavırda olmami gerektirecek bı yer olmadığını düşünüyorum. 10 yıl da geçse hislerim ne ise söylerim gerçekten incitici eleştiriler üslup ile yazarsam da bana söylensin isterim karşılıklı olarak.
Hepimiz kendimize cilt ürünlerinin bize baktığı gibi güzel bakalım inşallah Sepyacimm
Sabah sakin kafayla konuşalım. Ben Kore dizime devam edeyim 1 saat sonra da uyurum. Herkese iyi geceler diliyorum. Hepinizi seviyorum kızlarKızlarhadi sabah olunca kahve yapıp toplanalım burada olur mu
Fiyatı uygunmuş fiddy için lazım bu kilden.
Aynen canım.Fiyatı uygunmuş fiddy için lazım bu kilden.
Küçük boyu da 20 TL üstüydü gratiste deAynen canım.
Geçen 20 gram 4.75 e aldım fiddy için
Bu 100 gram 22.5 çok iyi
Urban care saç toniğini kullandım o güzeldi. Şampuanlarını sevmedim ama arkadaşım kullanıyor o memnun,
Doğrudur ben onu senin kadar yakın tanımıyorum. Ürünü atart atmadın merak ediyorum ginseng i de öyle denilseydi öyle hissetmeyecektim belki de. Direk Nisa sana ürünü sordu sende cevap vermedin bana da vermedin ne kadar dikkatliyim demi minvalinde cümleler bana pozitif vibe aldırmadı..Canım sanırım yanlış anlaşılma oldu ben bahsettiğin anlamda ima hissetmedim beni bilirsin az çok tanıdığını düşünüyorum sözüme güveneceğini düşünüyorum hadsizlik yapmak istemiyorum karışmış oldum ama
Valla soğuklar başladı yağmur kabusum bnmde Allah yardımcın olsun cnmÇok soğuk donuyorum. Kombi de merkezi sistem yakma şansım yok. Yorganın içine girdim valla. Kilerde elektrik sobası vardı onu mu çıkarsam ne.
Bilmiyorum pembe maskeymiş bu kil maskesi yerine geçer mi bilemem.Gunaydinlar, bu Fiddy icin uygun mu?
Yalniz ben de fena dadandim topige, kiyim kiyim yanasiyorum.
Hg cnmGunaydinlar, bu Fiddy icin uygun mu?
Yalniz ben de fena dadandim topige, kiyim kiyim yanasiyorum.
Bilmiyorum pembe maskeymiş bu kil maskesi yerine geçer mi bilemem.