önerilen ürünleri ilk buraya geldiğinde sana söyledim pahalı alamam dedinN nscckts C ceycey0406 @bensimo @Kova hatunu @sepyazeytin @Winston Smith cilt tipimi öğrendim kızlar cildim karma ciltliymisim t bölgem yağlı diğer yerler kuruymuş kullandığım ürünleri beğendi the purestin arbutini al lekeler için nemlendiricini değiş dedi Bioderma kullanabilirsin güneş kremimi beğendi önerdiği ürünler ise fotoğrafladım atacağım yigenimle annem yanımdaydı pek rahat olamadım ama hallettim şükür milletçe rahatladık
unutkanlıktanda öte yoğunsun ondan kaynaklı kafan dolu normal canım işin gereği... senin işini ben yapsam alık alık ha ne oldu kim ölmüş diye gezerdimBen çok unutkan oldum ciddi ciddi ya zaten b12 fazla düşük çıkmıştı Solgar inkini kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Doğrudur onun içindir ama ben söylem tarzından bu yoğunluk unutkanlık durumları dışında bilerek cevap vermedim izlenimi oluşturmuş gibi hissettim o yüzden söyledim ki zaten cevap da vermişim hepsine. Seninle aynı ürünü favladigimi bile bugün farkettim
hepsi bebekFavorilerime geeell hangi birini hangi ara alacaksamm
Eczacıya ne söyledi çok merak ediyorumönerilen ürünleri ilk buraya geldiğinde sana söyledim pahalı alamam dedin
ben gözümde anı canlandırıyorumEczacıya ne söyledi çok merak ediyorum
Hala aynı fikirdeyimönerilen ürünleri ilk buraya geldiğinde sana söyledim pahalı alamam dedin
Eczacıya ne söyledi çok merak ediyorum
anlatayım dedimki cilt analizi yaptırmak istiyorum baktı cihazla karma dedi sonra kullandığım ürünleri almayı düşündüğüm ürünleri tek tek gösterdim oda düşüncelerini söyledi kullandığım ürünlere iyi dedi sadece nemlendiriciyi değişirsin kendi de öneride bulundu resmi attım buraya zatenben gözümde anı canlandırıyorumyanında annesi varmış ya eczacı pek yorulmamıştır bakmıştır cildine ve ürünlere şikayetlerine tamam veya devam demiştir eczacıyı anne kurtardı
Onu anladım anladım pahalı dedin mi ona daAtart anlatayım dedimki cilt analizi yaptırmak istiyorum baktı cihazla karma dedi sonra kullandığım ürünleri almayı düşündüğüm ürünleri tek tek gösterdim oda düşüncelerini söyledi kullandığım ürünlere iyi dedi sadece nemlendiriciyi değişirsin kendi de öneride bulundu resmi attım buraya zaten
Dedim yoksa direk alacaktım netim yaniOnu anladım anladım pahalı dedin mi ona da
en baştan dediğimde alsaydın bu kadar yıpranmazdık sende stres yaşamazdın aslında en az bu kadar belki daha fazlasını harcamış oldun bir o bir bu ürün deneye deneye hem cildini yordun hem bizi hem cebini
Öyle tabide enazindan şimdi cilt tipimi tam öğrendim õnerdiginizde enazindan direk alırım hiç tereddüt etmeden zamanında da çok eczane aradım bulamadım analiz yapan bir yer engelli birey olduğum için girişide uygun olması lazım benim için kolay değil yani neyse geç olsun güç olmasın diyelim zamanı geri alamayiz cnm N nsccktsen baştan dediğimde alsaydın bu kadar yıpranmazdık sende stres yaşamazdın aslında en az bu kadar belki daha fazlasını harcamış oldun bir o bir bu ürün deneye deneye hem cildini yordun hem bizi hem cebini
Dolar gün gün artıyor ne indirimi sebbo? Aldın aldın almadın kasım ayına yüzde elli pahalı alırsın
dermabien ve dermoskin daha çok seversiniz bu markalardaki göz kremleri iyi gelir, purestde kremleri sevebilirsiniz niacinimade ve arbutin içeren dermoskin var ayrı ayrı almaya gerekde kalmaz ikiside aradan çıkmış olur tek ürünle
ben yoğun olduğunu tahmin ettim canım sıkıntı yok, sepya da aslında bizim her önerdiğimizi favoriliyor ya ondan takip ediyor eminim, özellikle ne ürün önereceğini beklemiştir favorilemek için
evet dermoskin arbutin günlük nemlendirici yerine kullanılabilir akşamları onu kullanırsınız gündüz de istediğiniz başka birşeyi dönüşümlü daha iyi olurTesekkurrrr ederim İkisini birlikte içeren kremi arbutin ve niacinamide nemlendirici olarak kullanacağız degilmi.
Marudermin leke için aldigim kremi basit mi kalır acaba gündüz için. Gece bu dediğinizi alırım. bu ay dedim sadece güneş kremi alayım. Birde göz kremini alırım ama yine çıkacak :)))) Dermoskin tonigi de çok güzelmişevet dermoskin arbutin günlük nemlendirici yerine kullanılabilir akşamları onu kullanırsınız gündüz de istediğiniz başka birşeyi dönüşümlü daha iyi olur