retinol kullanabilirsin canım artık ,hoş burada hala öğlen yakıcı güneş var ama öğlen güneş altında gezmiyorsundur diye düşünüyorumThe purest markanın lekeli ciltler için kullanılan güneş kreminden daha çok memnun kaldım. Neredeyse sürürken ten rengine dönüşüyor, ciltte eşitsizliği dengeliyor biraz, bir fondöten, bb veya cc krem kadar kapatıcılık özelliği yok yalnız. zaten bu tarz kremler kullanmadığım için ilk başta da fark etmemiştim ten rengine bu kadar dönüşümünü.
Retinol kullanımı içinde start bekliyorum Nisa N nscckts , sanırım Kasım sonu Aralık gibi olur retinol kullanımı değil mi?
Çok yoğunluğum var. İşlerimi rayına koyunca tekrar döneceğim.
Ben stoklarımı kullana alım kış bitene dek. Sadece iyi bir leke serumu lazım . Niacinamide etki etmiyor yeterli değil.dermoskin göz kremim sonunda bitti. bitmeyen krem yapmışlar sür sür bitmiyor diyordum10 ay oldu yahu 1-2 gün içinde yine alırım çok memnunum bu kremden
purest arbutin veya dermoskin arbutin bu ikisinden birini alabilirsin hatta ikisini alıp birini sabah birini akşam sürebilirsin dermoskinde arbutinde var niacinimade da bende kullanıyorum purestde hayluronikde var sen seversin tam senlik kombin olur bence tabii sen cildini tanıyorsun o yüzden ne karar versen doğru olurBen stoklarımı kullana alım kış bitene dek. Sadece iyi bir leke serumu lazım . Niacinamide etki etmiyor yeterli değil.
daha önce önermiştim denk gelmemişsin sanırım ben kullandım memnun kaldım bir bak istersen yazayım hemenPeki güzel emiliyor mu? Benim yağlı cildim var. Terletmeyen parlatmayan ve mümkünse leke açıcı bir güneş kremine ihtiyacım var
Solanteyi boynumdaki lekeler için doktorum önermişti. Lekelerı cidden geçiriyor. Tavsiye ederim.daha önce önermiştim denk gelmemişsin sanırım ben kullandım memnun kaldım bir bak istersen yazayım hemen
Anthelios SPF50+ Anti Imperfections Yağlı/Akneye Eğilimli Ciltler İçin Güneş Kremi - PttAVM.com akneye meyilli ciltler için yazılı güneş kremlerinde leke baskılayan içerik mutlaka olur akneler güneşle lekeye döndüğü için buna içerikde yer verirler bunu çok severek kullandım
dermoskininde vardı buna benzer güneş kremi eczacıya sorarsan aslında avene de vichyde de var önerir sana
bu arada ilk karşıma çıkan linki paylaştım eminim la roche daha uygundur eczanede falan...
estağfurullah tabiki birbirimize sorucazMerhaba canım.Sana sormak istedim.bu ürünü almak istiyorum sabah kullanmak için..sizler daha iyi biliyorsunuz neler olar neler olmaz mevsimlerde.Bu arada sabah kalkınca burun alın gece kreminden dolayı yağlı oluyor.Kusura bakma..hep sizlere soruyorumPure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 ML (Liposomal Vitamin C%10 + Niacinamide %10) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 ML (Liposomal Vitamin C%10 + Niacinamide %10) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım ben Aslı Özyılmazda bu ürünü gördüm sabah rutininde..onunda cildi benim gibi karma ve sabahlar burun alın yağlı oluyor diyor..dedim acaba alırsam kötümü olurestağfurullah tabiki birbirimize sorucaz
bu serumda yüzde 10 niacinimade var ve size fazla gelir özellikle havalar soğurken hiç olmaz hani aşırı nemli yerde çok sıcak ortamda yaşayıp çok yağlı bir cilt olsanız tamamda şuan bu serum size uygun olmaz bence yine siz bilirsiniz tabii
sabah oluşan fazla sebum için nemlendiriciniz fazla geliyor olabilir veya çok sürüyor olabilirsiniz ona dikkat ediyorsunuz değil mi
o kişi yıllardır niacinimade kullanıyor her formda seruma alışık ama ... onun cildine iyi gelen şey size gelmeyebilir işte cildinize sürdüğünüz nemlendirici önemli ya çok sürüyorsunuzdur ya da içeriği size fazla geliyordur. hangi nemlendiriciydi ?Canım ben Aslı Özyılmazda bu ürünü gördüm sabah rutininde..onunda cildi benim gibi karma ve sabahlar burun alın yağlı oluyor diyor..dedim acaba alırsam kötümü olur
Ben akşam serium hiç etmiyorumki..yeni başladığım için bir bir alıb koyuyorum..akşam bir tek göz ve Cild nemlendirici kremler var şimdilik.Ama diyorum acaba çokmu sürüyorum..o ola bilir bak
Vit c ne zararı ola bilir mesela bana?çok kurutmamı ola bilir?o kişi yıllardır niacinimade kullanıyor her formda seruma alışık ama ... onun cildine iyi gelen şey size gelmeyebilir işte cildinize sürdüğünüz nemlendirici önemli ya çok sürüyorsunuzdur ya da içeriği size fazla geliyordur. hangi nemlendiriciydi ?
Evet görmüştüm önerilerin arasında biliyorum. terletir mi yoğun mu onunla ilgili bir yorum yoktu da sorayım dedim. Çünkü terleyince yüzünü silmek zorunda kalıyorum ve krem peçete geçmiş oluyor maalesefdaha önce önermiştim denk gelmemişsin sanırım ben kullandım memnun kaldım bir bak istersen yazayım hemen
Anthelios SPF50+ Anti Imperfections Yağlı/Akneye Eğilimli Ciltler İçin Güneş Kremi - PttAVM.com akneye meyilli ciltler için yazılı güneş kremlerinde leke baskılayan içerik mutlaka olur akneler güneşle lekeye döndüğü için buna içerikde yer verirler bunu çok severek kullandım
dermoskininde vardı buna benzer güneş kremi eczacıya sorarsan aslında avene de vichyde de var önerir sana
bu arada ilk karşıma çıkan linki paylaştım eminim la roche daha uygundur eczanede falan...
bu resimdeki yoğun bir krem zaten glow diyor parlaklık vereceğini söylüyor :) demek ki fazla geliyorVit c ne zararı ola bilir mesela bana?çok kurutmamı ola bilir?
Bunu kullanıyorum..ama o zaman öylesine aldım..hiç içine bakmadan aldım.
çok haklısın, bende yüzümden çok terlerim zaten antep sıcağı malum ... inan la roche da o linkini attığım var ya onu çok seviyorum zamp gibi kalıyor yüzde... hatta arındırması zor çıkartmakta zorlanıyorum akşam temizlerken iyice ovalaya ovalaya çift aşama yapmam gerekiyor kuru pudralı gibi dokusu varEvet görmüştüm önerilerin arasında biliyorum. terletir mi yoğun mu onunla ilgili bir yorum yoktu da sorayım dedim. Çünkü terleyince yüzünü silmek zorunda kalıyorum ve krem peçete geçmiş oluyor maalesef
Yaaabu resimdeki yoğun bir krem zaten glow diyor parlaklık vereceğini söylüyor :) demek ki fazla geliyor
vit c dediğiniz şey c vitaminimi ? cildinizle anlaşanı bulursanız sıkıntı yok .
benim cildim yağlı , aknem yok ama akneye çok meyilli hassas alerjiye meyilli bir cilt . sabahları yazın çok terli ve yağlı uyandığım için yıkama jeli kullanırım ,sonra svr serumum var anti aging içerikli niacinimade onu sürerim ,göz çevrem içinde sabah purest cafein ve c vitaminli serumu sürerim, akşam da yağ bazlı temizleyici sonrası yıkama jeli ,sonrası dermoskin arbutinim var içinde niacinimade da içeren onu kullanırım,dermoskin göz çevresi kremimi sürerim...Yaaao zaman çöpe atmayım..çok az sürerim.Size gönderdim ya..o ürünü diyorum..lekelerimi belki örter..yüzüme belki iyi gelir.Siz kendiniz sabahlar neler ediyorsunuz merak etdim