Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Leke için ve cilt tonu eşitlemesi için diye biliyorum. Ben de yok arbutin

E dedik biz karmasın diye kuzum.

Maruderm gündüz için çok ideal olur dermoskin arbutin gece çok iyi olur evet toniği de çok iyidir, acele etmeyin yavaş yavaş sırayla alırsınız en azından ne alırsanız daha iyi olur onu konuşmuş oluyoruz

Bu na ne dersiniz baya görmüştüm bunu. Bir de bu var.
Göz için önerdiğimde ısrarcıyım size daha öncede öneride bulunmuştum, seboda böyle yapıyor nemlendirici de aynı şeyi yaşadık onla ısrarla söylediğimi almayıp etrafında gezdi dediğime geldi, gözde de aynı şeyi sizle yaşıyoruz neden demek istiyorum neden çok net hatırlıyorum ısrarla 2-3 göz çevresi ürün söyledim asla onları almadınız ben olsam beni dinlerdim yine de siz bilirsiniz

Sebbo kolay kolay inanmaz .eczacı dedi ya artık şüphesi kalmamıştır. Ama ürünleri indirimde alacakmış. Hızla yükseliyor fiyatları kozmetiklerin ne indirimi ayol?
Aynen bu gidişle hiç alamayacak 2 ay önce daha ucuzdu valla

Emojili laf sokma sanatı mı? Aylarımız geçti burada birlikte. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Emojileri tatlılık olsun, güldüğüm falan belli olsun diye koyuyorum ben. Hem laf sokmak gibi bir çabam asla olmaz benim. Ben sizin önerilerinizi favori yapıyorum, Nisa sana sordu ve sen onun sorusunu görmeden aslında aynı ürünü önerdiğini zaten söyledin. İkiniz birden önerdiniz diye de sipariş verdim hatta. Sizleri dikkatle okuduğumu, ne kadar önemsediğimi belirtmek için de öyle yazdım ama demek ki o samimiyeti verememişim, kendimi önemli sanmışım.

Bu akşam cidden o kadar zor bir zamanımda girip ne yazdınız diye bakayım, belki keyfim yerine gelir dedim ama daha kötü oldum şu an. Canın sağ olsun, demek ki bunca lafı boşa etmiş, boşa gülüp eğlenmişiz. Haa, kırdıysam affola, kusuruma bakmayın ama samimiyetten o üslupla yazıyordum. Ben sana laf sokmadım, böyle bir düşüncem asla olmadı ama sen bana gayet güzel ayar vermişsin. Vallahi gözyaşları içinde yazıyorum bunları, olsun... İyi bakın kendinize.

Sebbo kolay kolay inanmaz .eczacı dedi ya artık şüphesi kalmamıştır. Ama ürünleri indirimde alacakmış. Hızla yükseliyor fiyatları kozmetiklerin ne indirimi ayol?
Valla gerekirse tek tek alacagim yapacak bişi yok birtane de c vitamini önerdi ünlü markanın adını unuttum Suan 800 liraymis hadi len dedim içimden her ay birtanesini alsam yetişirim size C ceycey0406

Ben hiç bir şey anlamadım neler oluyor. Lütfen bir yere gitme.

Valla gerekirse tek tek alacagim yapacak bişi yok birtane de c vitamini önerdi ünlü markanın adını unuttum Suan 800 liraymis hadi len dedim içimden her ay birtanesini alsam yetişirim size C ceycey0406
800 e de alma. Bütçene göre tavsiye edilenlerden al sebbo.

Bnce yanlış anlaşılma oldu bir yere gitme konuşup anlasirsiniz cnm bırakma beni kankam seni yeni buldum kaybedemem@sepyazeytin

800 e de alma. Bütçene göre tavsiye edilenlerden al sebbo.
Marudermin alırım c vitamini almak istersem canım marka kafamda net cilt tipimi öğrenmek için gittim sadece doğru ürünler kullanmak adına zaten birde kullandıklarimi onaylattim okadar C ceycey0406

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…