Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok almaz olur muyum iki ürün bitirdim. Dermoskin normal ve peptitli kreminiGöz için önerdiğimde ısrarcıyım size daha öncede öneride bulunmuştum, seboda böyle yapıyor nemlendirici de aynı şeyi yaşadık onla ısrarla söylediğimi almayıp etrafında gezdi dediğime geldi, gözde de aynı şeyi sizle yaşıyoruz neden demek istiyorum neden çok net hatırlıyorum ısrarla 2-3 göz çevresi ürün söyledim asla onları almadınız ben olsam beni dinlerdim yine de siz bilirsiniz
Çok teşekkür ederim En önce hyloronik asit ve güneş kremi almam lazım zaten cepte sizin dediğinizde (arbutin)ve göz kremi. Kırmızı serumlar hk ne dusunuyorsunuz acabaMaruderm gündüz için çok ideal olur dermoskin arbutin gece çok iyi olur evet toniği de çok iyidir, acele etmeyin yavaş yavaş sırayla alırsınız en azından ne alırsanız daha iyi olur onu konuşmuş oluyoruz
kırmızılara şuan ihtiyacınız yok benceÇok teşekkür ederim En önce hyloronik asit ve güneş kremi almam lazım zaten cepte sizin dediğinizde (arbutin)ve göz kremi. Kırmızı serumlar hk ne dusunuyorsunuz acaba
maalesef bu olmazGunaydinlar, bu Fiddy icin uygun mu?
Yalniz ben de fena dadandim topige, kiyim kiyim yanasiyorum.
Tesekkur ederim, hosbuldummaalesef bu olmaz
hoşgeldin forumda da görüyorum yorumlarını beğendiğim birisin seni burada görmek güzel
Kızlar akşam bakımlari yapıldimi bakalım bugün bnm arbutin günümdu temizlendim paklandim
Arbutini aldığımdan beri cumartesi pazar kullanıyorum cnm yesa arbutini kullandigim zaman sabah nicamide kullanıyorum akşam arbutini kullanmadığım zaman sadece nicamide kullanıyorum c vitamini vs almadım henüzArbutini kaç akşam kullaniyorsun canım
Kullanmadığın akşam başka bi şey kullanıyor musun
Ileride her akşama çıkarır misin
Arbutini aldığımdan beri cumartesi pazar kullanıyorum cnm yesa arbutini kullandigim zaman sabah nicamide kullanıyorum akşam arbutini kullanmadığım zaman sadece nicamide kullanıyorum c vitamini vs almadım henüz
İnşallah cnm gündüzü nemlendirici güneş kremi ile tamamlıyorum arbutin yokken rutinimde yesaAnladım canım benim
Güzel yüzlerimiz olsun inşallah hep beraber :)
AA neden banlandın?Gunaydinlar, bu Fiddy icin uygun mu?
Yalniz ben de fena dadandim topige, kiyim kiyim yanasiyorum.
Peki güzel emiliyor mu? Benim yağlı cildim var. Terletmeyen parlatmayan ve mümkünse leke açıcı bir güneş kremine ihtiyacım varThe purest markanın lekeli ciltler için kullanılan güneş kreminden daha çok memnun kaldım.