Doğru diyorsun ozamana kalmadan alacağım inşallah C ceycey0406Dolar gün gün artıyor ne indirimi sebbo? Aldın aldın almadın kasım ayına yüzde elli pahalı alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyorsun ozamana kalmadan alacağım inşallah C ceycey0406Dolar gün gün artıyor ne indirimi sebbo? Aldın aldın almadın kasım ayına yüzde elli pahalı alırsın
Firm baby firm'e bi gözüm takılmadı değil ama ağır gelir hissiyati girdi içime içimeFavorilerime geeell hangi birini hangi ara alacaksamm
Leke için ve cilt tonu eşitlemesi için diye biliyorum. Ben de yok arbutinYa kızlar bi şey diyeceğim
Ben purest dan bi şey alınca yanında denemelik
Arbutin yüzde 2 yazan bi şey gönderdiler
Ne ile kullanılır ne zaman kullanılır falaj baktım bunu uyguladim
Ya ilk andan beri güzel bir gerginlik verdi sizce oylr bi şey olur mu hemen
Diğer kuandigim ürünlerde böyle hemen aaaa falan demedim de haahahh
Leke için ve cilt tonu eşitlemesi için diye biliyorum. Ben de yok arbutin
E dedik biz karmasın diye kuzum.N nscckts C ceycey0406 @bensimo Kova hatunu S sepyazeytin @Winston Smith cilt tipimi öğrendim kızlar cildim karma ciltliymisim t bölgem yağlı diğer yerler kuruymuş kullandığım ürünleri beğendi the purestin arbutini al lekeler için nemlendiricini değiş dedi Bioderma kullanabilirsin güneş kremimi beğendi önerdiği ürünler ise fotoğrafladım atacağım yigenimle annem yanımdaydı pek rahat olamadım ama hallettim şükür milletçe rahatladık
Aynen bildiniz balım kafam rahat artık @sepyazeytinE dedik biz karmasın diye kuzum.
Maruderm gündüz için çok ideal olur dermoskin arbutin gece çok iyi olur evet toniği de çok iyidir, acele etmeyin yavaş yavaş sırayla alırsınız en azından ne alırsanız daha iyi olur onu konuşmuş oluyoruzMarudermin leke için aldigim kremi basit mi kalır acaba gündüz için. Gece bu dediğinizi alırım. bu ay dedim sadece güneş kremi alayım. Birde göz kremini alırım ama yine çıkacak :)))) Dermoskin tonigi de çok güzelmiş
Sebbo kolay kolay inanmaz .eczacı dedi ya artık şüphesi kalmamıştır. Ama ürünleri indirimde alacakmış. Hızla yükseliyor fiyatları kozmetiklerin ne indirimi ayol?E dedik biz karmasın diye kuzum.
Göz için önerdiğimde ısrarcıyım size daha öncede öneride bulunmuştum, seboda böyle yapıyor nemlendirici de aynı şeyi yaşadık onla ısrarla söylediğimi almayıp etrafında gezdi dediğime geldi, gözde de aynı şeyi sizle yaşıyoruz neden demek istiyorum neden çok net hatırlıyorum ısrarla 2-3 göz çevresi ürün söyledim asla onları almadınız ben olsam beni dinlerdim yine de siz bilirsinizBu na ne dersiniz baya görmüştüm bunu. Bir de bu var.
Aynen bu gidişle hiç alamayacak 2 ay önce daha ucuzdu vallaSebbo kolay kolay inanmaz .eczacı dedi ya artık şüphesi kalmamıştır. Ama ürünleri indirimde alacakmış. Hızla yükseliyor fiyatları kozmetiklerin ne indirimi ayol?
Herşeye zam gelmiş baktım bugün.Aynen bu gidişle hiç alamayacak 2 ay önce daha ucuzdu valla
Emojili laf sokma sanatı mı? Aylarımız geçti burada birlikte. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Emojileri tatlılık olsun, güldüğüm falan belli olsun diye koyuyorum ben. Hem laf sokmak gibi bir çabam asla olmaz benim. Ben sizin önerilerinizi favori yapıyorum, Nisa sana sordu ve sen onun sorusunu görmeden aslında aynı ürünü önerdiğini zaten söyledin. İkiniz birden önerdiniz diye de sipariş verdim hatta. Sizleri dikkatle okuduğumu, ne kadar önemsediğimi belirtmek için de öyle yazdım ama demek ki o samimiyeti verememişim, kendimi önemli sanmışım.Rica ederim de böyle önünü arkasını tam anlamadan emojili laf sokma sanatını pek sevmem. hani birebir alıntıyı geçtim de başkasına kim cevap verdi vermedi takibini yapmak valla helal nisa böyle bı serzenişte bulunmadi bana sanırım öyle olsa bana her şeyi saygı ile medeni şekilde soracak biri ki az çok beni de tanıyor. Üç çocukla kendime işime evime çocuklarima eşime sosyal hayata bu kadar bile yetişiyor olmam bile benim için çokk büyük bı olay
Valla gerekirse tek tek alacagim yapacak bişi yok birtane de c vitamini önerdi ünlü markanın adını unuttum Suan 800 liraymis hadi len dedim içimden her ay birtanesini alsam yetişirim size C ceycey0406Sebbo kolay kolay inanmaz .eczacı dedi ya artık şüphesi kalmamıştır. Ama ürünleri indirimde alacakmış. Hızla yükseliyor fiyatları kozmetiklerin ne indirimi ayol?
Ben hiç bir şey anlamadım neler oluyor. Lütfen bir yere gitme.Emojili laf sokma sanatı mı? Aylarımız geçti burada birlikte. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Emojileri tatlılık olsun, güldüğüm falan belli olsun diye koyuyorum ben. Hem laf sokmak gibi bir çabam asla olmaz benim. Ben sizin önerilerinizi favori yapıyorum, Nisa sana sordu ve sen onun sorusunu görmeden aslında aynı ürünü önerdiğini zaten söyledin. İkiniz birden önerdiniz diye de sipariş verdim hatta. Sizleri dikkatle okuduğumu, ne kadar önemsediğimi belirtmek için de öyle yazdım ama demek ki o samimiyeti verememişim, kendimi önemli sanmışım.
Bu akşam cidden o kadar zor bir zamanımda girip ne yazdınız diye bakayım, belki keyfim yerine gelir dedim ama daha kötü oldum şu an. Canın sağ olsun, demek ki bunca lafı boşa etmiş, boşa gülüp eğlenmişiz. Haa, kırdıysam affola, kusuruma bakmayın ama samimiyetten o üslupla yazıyordum. Ben sana laf sokmadım, böyle bir düşüncem asla olmadı ama sen bana gayet güzel ayar vermişsin. Vallahi gözyaşları içinde yazıyorum bunları, olsun... İyi bakın kendinize.
800 e de alma. Bütçene göre tavsiye edilenlerden al sebbo.Valla gerekirse tek tek alacagim yapacak bişi yok birtane de c vitamini önerdi ünlü markanın adını unuttum Suan 800 liraymis hadi len dedim içimden her ay birtanesini alsam yetişirim size C ceycey0406
Bnce yanlış anlaşılma oldu bir yere gitme konuşup anlasirsiniz cnm bırakma beni kankam seni yeni buldum kaybedemem@sepyazeytinEmojili laf sokma sanatı mı? Aylarımız geçti burada birlikte. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Emojileri tatlılık olsun, güldüğüm falan belli olsun diye koyuyorum ben. Hem laf sokmak gibi bir çabam asla olmaz benim. Ben sizin önerilerinizi favori yapıyorum, Nisa sana sordu ve sen onun sorusunu görmeden aslında aynı ürünü önerdiğini zaten söyledin. İkiniz birden önerdiniz diye de sipariş verdim hatta. Sizleri dikkatle okuduğumu, ne kadar önemsediğimi belirtmek için de öyle yazdım ama demek ki o samimiyeti verememişim, kendimi önemli sanmışım.
Bu akşam cidden o kadar zor bir zamanımda girip ne yazdınız diye bakayım, belki keyfim yerine gelir dedim ama daha kötü oldum şu an. Canın sağ olsun, demek ki bunca lafı boşa etmiş, boşa gülüp eğlenmişiz. Haa, kırdıysam affola, kusuruma bakmayın ama samimiyetten o üslupla yazıyordum. Ben sana laf sokmadım, böyle bir düşüncem asla olmadı ama sen bana gayet güzel ayar vermişsin. Vallahi gözyaşları içinde yazıyorum bunları, olsun... İyi bakın kendinize.
Ben ne yanlış anlaşıldı onu anlayamadım dahakimse gitmesin gruptan lütfen.Bnce yanlış anlaşılma oldu bir yere gitme konuşup anlasirsiniz cnm bırakma beni kankam seni yeni buldum kaybedemem@sepyazeytin
Marudermin alırım c vitamini almak istersem canım marka kafamda net cilt tipimi öğrenmek için gittim sadece doğru ürünler kullanmak adına zaten birde kullandıklarimi onaylattim okadar C ceycey0406800 e de alma. Bütçene göre tavsiye edilenlerden al sebbo.
Bnde anlamadım geçmişe gidip okuyacağım sabah C ceycey0406Ben ne yanlış anlaşıldı onu anlayamadım dahakimse gitmesin gruptan lütfen.