- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Küllü kumral. Ana saçım o renk zatenSaçının dibini ne renk boyuyorsun ceycey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küllü kumral. Ana saçım o renk zatenSaçının dibini ne renk boyuyorsun ceycey
Yani 2 yaşındayken aldığın bottan aldın görl hayırlı olsunYeni botlarımı giydim . En son 20 küsür yıl önce bu bottan vardı. Nostaljik takılıyorum. Ama hala çok rahat
Bana neden yorum yapmadin gülüp geçtin aşkolsun S SkinkeyrloverYani 2 yaşındayken aldığın bottan aldın görl hayırlı olsun
Kanks işin uzmanı yorumunu yapmış ben ne diyeyim hayırlı olsun. Cerave ve dermoskin fiyat performans güzel markalar. Cerave Amerika'da fırtınalar koparıyor. Fırtınalar koparsa kopsun sürüklesin ikimiziBana neden yorum yapmadin gülüp geçtin aşkolsun S Skinkeyrlover
44 yaşındayım bacıııı . Ama üniversiteye 16.5 yaşında başladım. İlkokul bir i okumadığımdan hayata erken atıldımYani 2 yaşındayken aldığın bottan aldın görl hayırlı olsun
Vay zeki görl sınıf atladın yani helaller olsun44 yaşındayım bacıııı . Ama üniversiteye 16.5 yaşında başladım. İlkokul bir i okumadığımdan hayata erken atıldım
Yok ne zekisi. Eskiden kreş bakıcı vs olmadığından annemin sınıfının bir köşesinde otura otura okuma yazma matematik hepsini öğrenmişimVay zeki görl sınıf atladın yani helaller olsun
Zeki olmasan öğrenemezdin görl demek ki öylesin maşallah.Yok ne zekisi. Eskiden kreş bakıcı vs olmadığından annemin sınıfının bir köşesinde otura otura okuma yazma matematik hepsini öğrenmişim
Keşke bacım keşke şair burda Barbie bebek olacağıma dair sürrealist betimlemeler yapıyor ama Yattara ya benzemiyim yetooIam a Barbie Girl in the Barbie world Life in plastik its fantastic you can Brush My hair undress me every where
Valla cilt tipimi öğrendim ya artık rahatladım nisa bni yönlendirir zaten dermoskini nisada önermişti zaten alırım cerave için nediyecek nisa onu merak ediyorum sadece çok çok mutluyumKanks işin uzmanı yorumunu yapmış ben ne diyeyim hayırlı olsun. Cerave ve dermoskin fiyat performans güzel markalar. Cerave Amerika'da fırtınalar koparıyor. Fırtınalar koparsa kopsun sürüklesin ikimizi
Benim dipler geldi fakat kendi saçım açık kumral boyayınca koyulaştırıyorlar. Çok aradayım.Benim geldi bile haftaya düğün haftası gidicem başka bı yere bu kez dip artı cila ile daha bebek sarışi isticem.seninki ne durumda
Bayılırım sağlıkla kullanİşte bu
Ben sana cerave demiştim ama tabi Bir eczacın ya da başının etini afiyetle bandıra bandıra yediğin Nisa değilim sana cildinle mutluluklar diliyorum sebbo Allah ikinizi birbirine bı ömür hayırlı kılsın inşallahhValla cilt tipimi öğrendim ya artık nisa bni yönlendirir zaten dermoskini nisada önermişti zaten alırım cerave için nediyecek nisa
Valla cilt tipimi öğrendim ya artık rahatladım nisa bni yönlendirir zaten dermoskini nisada önermişti zaten alırım cerave için nediyecek nisa onu merak ediyorum sadece çok çok mutluyum
Açık Kumral tutturamiyorlar mı anlamadımBenim dipler geldi fakat kendi saçım açık kumral boyayınca koyulaştırıyorlar. Çok aradayım.
Evet canım ya. Benim saç nedense boyayınca hep koyu oluyor.Açık Kumral tutturamiyorlar mı anlamadım
amin inşallah tşk tatlım hepinizin emegi var hakkınızı helal edin AtartBen sana cerave demiştim ama tabi Bir eczacın ya da başının etini afiyetle bandıra bandıra yediğin Nisa değilim sana cildinle mutluluklar diliyorum sebbo Allah ikinizi birbirine bı ömür hayırlı kılsın inşallahh
dermabien ve dermoskin daha çok seversiniz bu markalardaki göz kremleri iyi gelir, purestde kremleri sevebilirsiniz niacinimade ve arbutin içeren dermoskin var ayrı ayrı almaya gerekde kalmaz ikiside aradan çıkmış olur tek ürünleAlalcaklarim ve rutinim konusunda iyice kafam karıştı N nscckts sen cvit kullanmıyorsun riskli dedin ben de o yüzden almak istemiyorum. Bi hyloronik asit ve göz serumu,kremi arti güneş kremi alayım dedim.
Markalarda purest dermabien dermoskin düşündüm. Güneş kremine henüz karar vermedim.
Niacinamide arbutin peptit cvit de alınmalı diyorsanız onlara bakayım. Bir rutin de en fazla kaç serum olabilir.
Bu arada çok teşekkür ederim cildim daha pürüzsüz oldu Nicinamide düzenli kullanmistim sabahları cvit sürdüm bazen bir de purest hyloronik asit kullandim dolgunlugu çok iyiydi Ama bu göz çevrem kuruluguna sanki hep az geliyor sigarayida bıraktım
ben yoğun olduğunu tahmin ettim canım sıkıntı yok, sepya da aslında bizim her önerdiğimizi favoriliyor ya ondan takip ediyor eminim, özellikle ne ürün önereceğini beklemiştir favorilemek içinRica ederim de böyle önünü arkasını tam anlamadan emojili laf sokma sanatını pek sevmem. hani birebir alıntıyı geçtim de başkasına kim cevap verdi vermedi takibini yapmak valla helal nisa böyle bı serzenişte bulunmadi bana sanırım öyle olsa bana her şeyi saygı ile medeni şekilde soracak biri ki az çok beni de tanıyor. Üç çocukla kendime işime evime çocuklarima eşime sosyal hayata bu kadar bile yetişiyor olmam bile benim için çokk büyük bı olay
Ben çok unutkan oldum ciddi ciddi ya zaten b12 fazla düşük çıkmıştı Solgar inkini kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Doğrudur onun içindir ama ben söylem tarzından bu yoğunluk unutkanlık durumları dışında bilerek cevap vermedim izlenimi oluşturmuş gibi hissettim o yüzden söyledim ki zaten cevap da vermişim hepsine. Seninle aynı ürünü favladigimi bile bugün farkettimdermabien ve dermoskin daha çok seversiniz bu markalardaki göz kremleri iyi gelir, purestde kremleri sevebilirsiniz niacinimade ve arbutin içeren dermoskin var ayrı ayrı almaya gerekde kalmaz ikiside aradan çıkmış olur tek ürünle
ben yoğun olduğunu tahmin ettim canım sıkıntı yok, sepya da aslında bizim her önerdiğimizi favoriliyor ya ondan takip ediyor eminim, özellikle ne ürün önereceğini beklemiştir favorilemek için