Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de arbutin bitti bu kez dermoskin e mi, yoksa cosmed azaleik asit ya da isis Pharma azaleik asit yoksa dermabien traneksamik asit e mi şans versem ya S Skinkeyrlover @nscckts
Isıs azekeik çok iyi benim yeni bitti mia klinika açtım onun yerine. Dermoskin arbutin de güzel gerçekten. Dermabien traneksamikte retinol de var eğer retinol kullanmak istiyorsan başlangıca da uygun. Mantıklı olur retinol de alacaksan zaten. Cosmed azaleik mi Isıs mı Isıs krem formda yüzde 15 cosmed serum yüzde 10 yüzdeye göre veya krem mi serum mu istiyorsun ona göre karar verebilirsin ısis gerçi krem ama tek yetmez öncesinde sonrasında krem sürmen gerekir büyük ihtimalle. Bir arbutin bir azekeik seçebilirsin belki.

Isıs azekeik çok iyi benim yeni bitti mia klinika açtım onun yerine. Dermoskin arbutin de güzel gerçekten. Dermabien traneksamikte retinol de var eğer retinol kullanmak istiyorsan başlangıca da uygun. Mantıklı olur retinol de alacaksan zaten. Cosmed azaleik mi Isıs mı Isıs krem formda yüzde 15 cosmed serum yüzde 10 yüzdeye göre veya krem mi serum mu istiyorsun ona göre karar verebilirsin ısis gerçi krem ama tek yetmez öncesinde sonrasında krem sürmen gerekir büyük ihtimalle. Bir arbutin bir azekeik seçebilirsin belki.
Yani sadece arbutin değil bı arbutin bı traneksamik al mi diyorsun. İkisi de her içerikle oluyordu demi ama sanırım ikisini aynı rutinde kullanamam.retinol düşünüyorum ama onu tek başına istiyorum etkisini anlayıp görmek için kuşum

Yok ben biraz fazla ürün kullaniyorum bence 🙃 Dermatologlar genel olarak minimalistler, sizin gibi :) Gözalti problemim azalinca kullandigim ürünleri azaltacagim ben de. Göz kenarimdaki ince kirisiklik da yok oldu bu arada. :cool: Gece rutinimi de yazayim:

1) BANILA Clean it Zero Cleansing Balm (heimish all clean balm ile ayni icerik)
2) Cerave su bazli yikama jeli
3) Eger asit günü degilse: Niacinamide + 15 dk sonra retinol. Eger asit günüyse, önce the ordinary AHA/BHA asit (göz cevresi haric), sonra suyla yikiyorum, sonra da C vitamini uyguluyorum her yere.
4) The Ordinary Argireline solution + The Ordinary Matrixyl (esit miktarda karistirip her yere)
4) salyangoz özü: COSRX - Advanced Snail 92 All In One Cream (her yere)
5) Pyunkang Yul Nutrition Crème (bunu göz altima sürmüyorum). Göz altina, sebamed q10 (herhangi bir göz kremi olur, korumak amacli) + retinol veya tranexamic acid
eger herhangi bir adimda yanma hissedersem de Its skin Li effector sürüyorum.
6) gece uyumadan önce 15 dk kirmizi isik veren lamba yanimdayken yatagimda uzaniyorum (led ya da infrared olur, ama yüzünüzü ısıtmayacak uzaklikta olmasina dikkat edin. Isı yaslandiriyor. Ben infrared kullaniyorum yüzüme 60 cm uzaklikta. Infrared'den korkuyorsaniz kirmizi led lamba kullanin o daha yaygin). Direkt yüze maske halinde olanlari var ama onlar cok pahali o yüzden gerek yok onlara, bunlar da ayni isi görüyor.
7) Göz kenarima kirisiklik karsiti bant yapistiriyorum (bunu dermatologlar önermiyor ama ben yapiyorum). Bir zararini henüz görmedim. :)

Benim cildim karma ve 35 yasindayim. Herkeste iyi sonuc vermeyebilir tabi ama ben cok memnunum bu rutinden.
Ay ben iki mesajdada senin rutinini okumaya çalışırken yoruldum. 😂 Hiç bilmediğim markalar yav... Ben her şeye Purest deyip geçiyorum, çok cahil buldum kendimi.
Benim de kaz ayakları sinirimi bozuyor ama okusam da yaptıklarını anlamadım valla😳😳😳 ay bir de bu kırmızı ışık şeysi nedir, yine mi başımıza yeni bir masraf çıkıyor yoksa? Vallahi cahillikte huzur var😣

Hello beybiler, Maru Derm'de online kısa süreliğine 2.ürün 1 TL kampanyası varmış. Var mıdır alınabilecek iyi ürünler? Stoklanmaya değer bir iki şey var mı ki? 😁
Ginseng i bende öyle ikinci bir TL den aldım. Güzel bence. Kullandığın denediğim tek ürünü başka içeriğini bilmiyorum 🤷

Dermoskin Be Bright Göz Çevresi Peptit Kompleks Krem 15 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL :KK70: :KK70: piyasadaki tüm önerilebilecek ürünler her cilde her yaşa heryerinize uygun tüm ürünler bu konuda valla :KK70: elimden gelen budur
Çok aradım buldum valla. Dermabienleri denicem özellikle göz serumu ve kırışıklık kremi. Buna ek olarak hyalorinik asit purest kullanırım ve güneş kremi diyorum. Retinol dosyasına girmedim bir de su bazli nemlendirici olarak başka ne onerirsiniz 🙏🙏

Yani sadece arbutin değil bı arbutin bı traneksamik al mi diyorsun. İkisi de her içerikle oluyordu demi ama sanırım ikisini aynı rutinde kullanamam.retinol düşünüyorum ama onu tek başına istiyorum etkisini anlayıp görmek için kuşum
Yani dermabieni de düşündüğün için dedim retinol de var diye yüzdesi de iyi başlangıca uygun diye tabii tek al o da bantıklı bywishtrendinkini alacaksın galiba dayanmayıp 😂İkisini de alma meselesi yani tercih görl tam aynı değil ama benzer etkileri var zorunlu değil tabii cankiysen hepsi olsun istiyorsun mesela ben cankiyim 😂Ben de bywishtrendin yeni serumunu tanıtım indosu bitmeden aldım şimdi. Bir daha skinkeyr almayacağım dedikten sonra ben 😂

Ginseng i bende öyle ikinci bir TL den aldım. Güzel bence. Kullandığın denediğim tek ürünü başka içeriğini bilmiyorum 🤷
Ya ben bu Ginseng seruma geçen gün de bakmıştım. Cilt yenileyici diyor. Retinol gibi bir şey mi bu? Yani retinol kullanırken buna da mı ihtiyaç duyuluyor? Tam işlevi nedir bunun? Yorumlar çok abartılıydı, fikir vermedi. Sen güvenilirsin, sana sorayım bari. o_O

Hello beybiler, Maru Derm'de online kısa süreliğine 2.ürün 1 TL kampanyası varmış. Var mıdır alınabilecek iyi ürünler? Stoklanmaya değer bir iki şey var mı ki? 😁
Anti blemish krem çok güzel ben şuan kullanıyorum hem vücuduma hem de yüzüme ağır gelemeyecek bir krem ince yapıda güzel aydınlık veriyor. Night repair serum da güzel bir anti age serum. Hyaloronic asit, ginseng ve peptit var. Aha toniği güzel. Hyaloronic asit kremi güzel. İki Temizleyicisi de güzel.

Anti blemish krem çok güzel ben şuan kullanıyorum hem vücuduma hem de yüzüme ağır gelemeyecek bir krem ince yapıda güzel aydınlık veriyor. Night repair serum da güzel bir anti age serum. Hyaloronic asit, ginseng ve peptit var. Aha toniği güzel. Hyaloronic asit kremi güzel. İki Temizleyicisi de güzel.
Saymadığın ürünü kaldı mı beybi? :KK70:

Çok aradım buldum valla. Dermabienleri denicem özellikle göz serumu ve kırışıklık kremi. Buna ek olarak hyalorinik asit purest kullanırım ve güneş kremi diyorum. Retinol dosyasına girmedim bir de su bazli nemlendirici olarak başka ne onerirsiniz 🙏🙏
Dermabien göz kremini ben bitirdim çok güzeldi. Argireline de var çok güzel krem. C serumu da yedekte kasım aralık giib açacağım. Bu krem de benim wish listimde efsane bir içeriği var onda da argireline var botoks efekti.

Kızlar ya ben bu fab lab salisilik asiti sadece fiddy için kullanmasam günlük ya da haftada 3 falan kullansam akşamları ne olur

Sikintim: gözeneklerin iri ve belirgin
Olur yüzde 1 var arada bir oran 0.5 falan olsa her gün bile olurdu ama yüzde 2 olsa 1 2 gün derdim yüzde 1 2 belki 3 gün olabilir.

Çisem yüzde 1 dedi diye hatırlıyorum 3 olamaz piyasada zaten mask 2 olabiliyor bha.

Watsons sitesinde şöyle diyor ama yanlış ürüne mi bakıyorum ki

20221007_195354.jpg

Yüzde 1 ise haftada 3 yapayım o zaman :)
Çok teşekkürler
20221007_195354.jpg

Bunun oranını üzerinde goremedim

Nette yüzde 3 e yakın salisilik var diyor

Ben haftada 2 kullanayim mi o zaman

Her salı normal kullanırım (
Her cuma fiddy
Biz fiddy cuma mı demiştik? Ben cumartesi olarak beynime yazmışım, hatırlat bana beybisi :KK70:
Haftada iki gün normal kullan, bir gün de fiddy yaparken kullanırsın. Yanlış yazıyorsam düzelten olur ama biz Nisa ile öyle konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Üst üste kullanma, birer gün boşluk bırak, ben faydalı olacağını düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20221007_200143_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221007_200143_com.android.chrome.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 18
Nip and fabin resmi sitesinde şöyle 1 diyor. Zaten 3 de olamaz tezgah üstündeki ürünlerde maks 2 olmalı. Hata oldu heralde Watsons sitesinde.
Beybi Watsons sitesi 1,5 aydır güncelleniyor. Bu açıklamalar yeniden yazılıyor. Bazıları gerçekten yanlış yazılmış. Hatta geçen gün SS alıp müşteri hizmetlerine gönderdim. Kirpik kıvırıcının açıklamasında, "tüyleri çıkış yönüne doğru çekiniz" yazıyordu. Hatta dedim site tasarımcınızın kafası karışıksa home office olarak beni işe alabilirsiniz, bu nasıl bir açıklama?

Cidden aynen böyle yazdım. Defalarca özür dileyip teşekkür ettiler. Birçok bilgi yeni giriliyor, bence yanlışlık olmuştur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X