Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O koltuk altiydi cnm ben kollarıma sürüyorum krem kolanya vs N nscckts

O koltuk altiydi cnm ben kollarıma sürüyorum krem kolanya vs N nscckts
Kolonya da yüksek oranda alkol vardır. Alkol cildi kurutur. Hafta içinde alchol denat olan cilt ürünlerini de önermezler.
Kollarına kolonya yerine nemlendirici sür yeter

Bilginiz olsun kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-07-10-44-34-890_com.instagram.android.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-10-07-10-44-15-694_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2022-10-06-22-30-57-871_com.instagram.android.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 38
bu nip+fab salisilik asite göre daha agresif canım bunu pamukla bekletme nazikçe pamukla sil birdahakine yani bu bittiğinde nip+fab salisilik alırsın onu rahatlıkla pamukla bekletirsin evet buda fiddye uygun

bu nip+fab salisilik asite göre daha agresif canım bunu pamukla bekletme nazikçe pamukla sil birdahakine yani bu bittiğinde nip+fab salisilik alırsın onu rahatlıkla pamukla bekletirsin evet buda fiddye uygun
Teşekkürler bilgi için
Geçen hafta bir şey soracaktım, ihmal ettim. Arkadaşım bende kaldı geçen hafta. Çantasında tonik vardı. Benim arbutin günüme denk geldi diye toniği deneyeyim dedim. Tonik şu:

Bunda da glikoloik, salisilik asitler var. Yüzüme sürünce kaşınma yaptı bolca. Sonra aynaya baktım, kırmızı kırmızı olmuştu yüzüm. Yıkamadım, merak ettim etkisini. Yarım saat sonra arbutini sürerken baktım, kırmızılıklar geçmişti. Bu kaşıntı neyin nesidir acep? Sen kesin bilirsin.

kaşıntı ve kızarıklık geçtiyse anlık irrite etmiş cildin alışma süreçlerinde olabilir öyle şeyler eğer öncesinde sert yıkadıysan ondan da olabilir beni okyanusun derinliklerine atsan bozulmayacak makyaj yaptığım zaman onu çıkarmak zor oluyor ya sonrasında tonik veya serum sürdüğümde aynen dediğin oluyor minik kırmızı leke hafif yanma ve kaşınma hissi öyle birşey mi oldu acaba

beni okyanusun derinliklerine atsan bozulmayacak makyaj yaptığım zaman
Ay senin bu tanımlamaların öldürüyor beni
Sert yıkamadım kuzum, her zamanki gibi gayet minnoş yıkadım çift aşamayla. Geçen sene bol bol AHA BHA serumlar kullanana biri olarak cildimin daha dayanıklı olduğunu düşünüyordum aslında ama sanırım değil. Sonrasında güzel olsa da toniği sürünce bayağı kaşınma ve bolca kırmızılık olmuştu. Haftaya toniğe başlarım, sonuçları bildiririm. Glikolik ya da salisilik aside alerji durumu olabilir mi acaba diye de düşünmedim değil.

N nscckts canım geçen tam hatırlamıyorum ama sivilce karşıtı benim favorilerimde olan ürünü sormuştun.Bunu eklemisim ama kullanmadım şimdi yorumlara bı göz gezdirdim yağlı ciltler için biçilmiş kaftan falan demişler etkili bı urunmus. Mia klinika zaten biliyorsun güzel Bir yerli marka

Arkadaslar buraya mutlu haberi yazayim dedim. Iki gündür gözalti kapaticisi kullanmiyorum ve gözaltimdaki morluklar artik kötü görünmüyorlar, hatta disarida alisveris merkezi vb yerlerde denk geldigim aynalarda hic bir sey yok gibi görünüyor. Yani tabi ki hala var, makyaj aynasinda cok net görüyorum, yok olmadi, ama eski görüntüsünde de degil, gelisme var sanirim. Bugünkü rutinimi yazayim, esimden iltifat aldim cildime:

-Yüzümü sabahlari aloe verali hafif bir yikama jeli ile veya kojic acidli sabunla yikiyorum. Bugün kojic acidli sabun kullandim. Cerave yüz temizleme jelini aksam kullaniyorum.
- Tonik normalde pek kullanmam ama bugün green grape tonic kullandim. Evde o vardi. Paula's choice tonik kullanmayi öneriyordu BHAnin altina o yüzden kullandim.
-Paula's choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Peeling (bunu gözalti dahil sürüyoruz ve yikamiyoruz, üzerinde öyle yaziyor) Bunu da ilk bugün kullandim, hic ama hic yakmadi, tonik gibi bir sey, su gibi kivami.
-Paula's choice vitamin C. Bunu da ilk defa bugün kullandim. Bundan önce "the ordinary ascorbic acid alpha arbutin" kullaniyordum, o da iyi ve yüzdesi daha düsük (%8) oldugu icin baslangic asamasinda daha uygun olabilir. Sadece emilmesi icin, diger ürünlere gecmeden bi 10 dk falan beklemenizi öneririm.
-The Ordinary Argireline Solution 10% + The Ordinary Matrixyl 10% (bunlardan 4 damla birinden 4 damla ötekinden avucuma damlatip karistirip tüm yüzüme ve boynuma yayiyorum. mimik kirisikligini önlüyor -botox in a box denilen ürün)
-Göz altima: tüm ürünleri gözaltima da sürdüm. Hepsi emildikten sonra gözaltima "revolution caffeine serum + the inkey list 2% tranexamic acid + Its skin Li effector sürüyorum. Tranexamic acid yakabiliyor o yüzden Its skin Li effector iyi geliyor.
- Günes kremi. Biodermaninkisini kullandim bugün. O yagli biraz. Yani cildinizdeki ürünler yagliysa daha kuru günes kremi la roche posay anti shine (bu asiri asiri hafif bir günes kremi, yagli ciltler icin, ben begeniyorum). Eger cildiniz kuru ise yani benim bugün sürdügüm ürünler yagli degildi, o zaman bioderma ya da avene'in günes kremleri uygun, extra nemlendirme gerektirmiyor.
Sanirim makyajsiz halimle de güzel oldugum disarlarda güvenle dolastigim günlerime yavas yavas dönüyorum Makyajdan kastim kapatici, cünkü kusur kapamaya calisiyoruz. Yoksa rimel, ruj bunlari makyajdan saymiyorum ben

Son düzenleme:
Anaaa ama bi centella bi peptitle kendimi çok bakımsız hissetim şuvaannn

Benim de arbutin bitti bu kez dermoskin e mi, yoksa cosmed azaleik asit ya da isis Pharma azaleik asit yoksa dermabien traneksamik asit e mi şans versem ya S Skinkeyrlover N nscckts
dermoskin ile derbabien arasında kararsız kaldım bu iki seçenek arasında seçim yap derim

Anaaa ama bi centella bi peptitle kendimi çok bakımsız hissetim şuvaannn
Yok ben biraz fazla ürün kullaniyorum bence Dermatologlar genel olarak minimalistler, sizin gibi :) Gözalti problemim azalinca kullandigim ürünleri azaltacagim ben de. Göz kenarimdaki ince kirisiklik da yok oldu bu arada. Gece rutinimi de yazayim:

1) BANILA Clean it Zero Cleansing Balm (heimish all clean balm ile ayni icerik)
2) Cerave su bazli yikama jeli
3) Eger asit günü degilse: Niacinamide + 15 dk sonra retinol. Eger asit günüyse, önce the ordinary AHA/BHA asit (göz cevresi haric), sonra suyla yikiyorum, sonra da C vitamini uyguluyorum her yere.
4) The Ordinary Argireline solution + The Ordinary Matrixyl (esit miktarda karistirip her yere)
4) salyangoz özü: COSRX - Advanced Snail 92 All In One Cream (her yere)
5) Pyunkang Yul Nutrition Crème (bunu göz altima sürmüyorum). Göz altina, sebamed q10 (herhangi bir göz kremi olur, korumak amacli) + retinol veya tranexamic acid
eger herhangi bir adimda yanma hissedersem de Its skin Li effector sürüyorum.
6) gece uyumadan önce 15 dk kirmizi isik veren lamba yanimdayken yatagimda uzaniyorum (led ya da infrared olur, ama yüzünüzü ısıtmayacak uzaklikta olmasina dikkat edin. Isı yaslandiriyor. Ben infrared kullaniyorum yüzüme 60 cm uzaklikta. Infrared'den korkuyorsaniz kirmizi led lamba kullanin o daha yaygin). Direkt yüze maske halinde olanlari var ama onlar cok pahali o yüzden gerek yok onlara, bunlar da ayni isi görüyor.
7) Göz kenarima kirisiklik karsiti bant yapistiriyorum (bunu dermatologlar önermiyor ama ben yapiyorum). Bir zararini henüz görmedim. :)

Benim cildim karma ve 35 yasindayim. Herkeste iyi sonuc vermeyebilir tabi ama ben cok memnunum bu rutinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…