Evet, hafta sonu yapalım baby, cuma ya da cumartesi olsun. Fiddy partisi yapalım, listeye adını yazdırmak isteyenler gelsinben geçen sene cumartesi yaptım üç kez, devamını getirmeye üşendim. Bütün kızlar toplanırsak motive oluruz
Bende bendee az sonra yapacağım. Yarın akademik kurul bar pasparlak olmak hedefim1. Geleneksel cuma günleri fiddy partisi
Katılımcılar
Sepyazeytin
yesa
Haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiii
Görl bu dünyanın en iyi doğum günü mesajı değildir de nedir yaBaş canki skinkeyrim sistam doğum gününde kutlu mutlu olsun şimdidenpeptitlerin yüzünü dolgunlastirdigi, cüzdanınin dolgunlastigi, centella nin cildini yatistirdigi, olmayan sinirlerinin yatistigi.
,cvitin parildattigi,enerjinin parladığı, güneş kreminin seni koruduğu, kötülüklerden korunduğun..
Hyalarunik asidin neme doyurdugu , mutluluga ve sağlıga doydugun, bha nin gözeneklerden temizlediği, tüm negatiflerden arındıgin harika bı yaş diliyorumiyi ki doğmuşsun görlll
Ben de yaptım cankiler1. Geleneksel cuma günleri fiddy partisi
Katılımcılar
Sepyazeytin
yesa
Haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiii
Pattinson aradı beni şimdi 00:00 da kutlicakmis oGörl bu dünyanın en iyi doğum günü mesajı değildir de nedir yaBunun üstüne ancak Jacob Elordi ya da Robert Pattinson doğum günümü kutlaması çıkar
Yakupçum aramadı mı bak kırılırımPattinson aradı beni şimdi 00:00 da kutlicakmis o
Sen doğum günümü kutlayinca gelinliğimi aldım gibi olduYakupçum aramadı mı bak kırılırımYakup yaşı yaşıma (asla boyu boyuma değil 166 196 ) ama neyse Rob da olur canım o da fena çocuk değil 2022 gelinlik modelleri enter yapıyorum şimdi acil 2023e kalmaz bence bizim nikah
Daha fenası kutlayınca bile değil sana kutlayacağını söyleyinceSen doğum günümü kutlayinca gelinliğimi aldım gibi oldu
Bende yok. Koku konusunda berboyum ya yeni bir masraf mı yükleniyorKızlar bnde yazdan kalma bir alışkanlık var
akşamlari uyumadan kollarım açık yattığım için güzel koksun diye krem kolonya losyon ne bulsam döküyordum şimdide sürmek istiyorum kapalı olduğu halde üstume kokular sürmek istiyorum sizde de var mı böyle alışkanliklarN nscckts Atart S sepyazeytin yesa S Skinkeyrlover B bensimo
Yüz değilde kol vücut takmış durumdayımBende yok. Koku konusunda berboyum ya yeni bir masraf mı yükleniyorUmarım sarmam koku işlerine yeto çünkü skinkeyr yetiyor bana.
Bu mesajı favori yap S sebbo bak hangi ürünün neye yaradığı yazıyor buradaBaş canki skinkeyrim sistam doğum gününde kutlu mutlu olsun şimdidenpeptitlerin yüzünü dolgunlastirdigi, cüzdanınin dolgunlastigi, centella nin cildini yatistirdigi, olmayan sinirlerinin yatistigi.
,cvitin parildattigi,enerjinin parladığı, güneş kreminin seni koruduğu, kötülüklerden korunduğun..
Hyalarunik asidin neme doyurdugu , mutluluga ve sağlıga doydugun, bha nin gözeneklerden temizlediği, tüm negatiflerden arındıgin harika bı yaş diliyorumiyi ki doğmuşsun görlll
Kız nerene sürüyon kokuları, anlamadım benKızlar bnde yazdan kalma bir alışkanlık var
akşamlari uyumadan kollarım açık yattığım için güzel koksun diye krem kolonya losyon ne bulsam döküyordum şimdide sürmek istiyorum kapalı olduğu halde üstume kokular sürmek istiyorum sizde de var mı böyle alışkanliklarN nscckts Atart S sepyazeytin yesa S Skinkeyrlover B bensimo
sizinle ürünler konusunda geçmişte uzun uzun bolca konuşmuştuk orada da önerilerim olmuştu içinize sineni kullanın en güzeli. sonuçta cildinizi en iyi tanıyan sizsiniz.Mineral filtreli almıştım beni kurttu karmaşıksın var. T bölgesi yağlı göz altları kuru. İyi bir serum ve kreme ihtiyacım var. Dermabien i çok duydum arada ürünlere denk geliyorum ama çok karışık. Dermoskin peptitli krem kullandım mesela. Onun aydınlatıcı tanığıdır çok aklıma takılıyor.