- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Ay benim hele hiç girmemem gerek çok empatik bir tipim kötü durumlarla empati yapmamak lazım biliyorum amaBdvye mi girdinona ben bile çare bulamam giden frekansına bay bay honey de
Evet empat olmak bu yönden kötü ya...Ay benim hele hiç girmemem gerek çok empatik bir tipim kötü durumlarla empati yapmamak lazım biliyorum amaYani ben de farkındayım tabii de ama okudukça insan daha fena oluyor ya yarın fizyoterapi sansım var gerdikçe gerdim kendimi ya yeto Boynum çenem fena oldu acil gül suyu ve çayı yardımı kendime gül çayı demleyip bir fıs gül suyu sıkayım hemen daha fiddy yapacağız skinkeyr party var
Biraz karışık olmuş daha net olKova hatunu S Skinkeyrlover size şimdi olumlamanın kralını yapıciiiim:
Ben bu zamları hak ediyorum 777
Bu zamlar beni yıldıramaz 777
Zamları aldım, kabul ettim 777
Cildimi sevmeme engel olamayacaksınız 777
İnşallah canımiyi senin ertesi günmüş benim 2-3 saat sonra doluyoröyle olur gözenek her zaman hemen dolar . ama içinin sebumunu çift aşama+peeling+fiddy ile temizleye temizleye zamanla sebumu oturuyor ve bak göreceksin ileride (2 ay sonra) yarısına inmiş olacak
Evet bir de benim normal halim tamam toksik pozitif falan değilim asla realistiğim hatta ama bir şekilde akışta yaşıyorum sıkıntı olsa da benim de var çok fazla sıkıntılarım ama nasıl desem umursamıyorum değil de bir şekilde akıştayım o yüzden daha az insanla iletişimde olduğumda ruh halim daha iyi oluyor ama belki yanlış insanları çekmekten aslında sosyalleşmeyi sevmeme rağmen çok sosyalleştiğimde (ki bu konuda olmadı öyle mesela çok iyi geldi bana hele bugün çok mutlu ettiniz beniEvet empat olmak bu yönden kötü ya...
Fazla abartınca kafa nanay
Kontrol altına almayı öğreniyorum bende elimden geldiğince,yani o an o farkındalığı yakalamak zor oluyor ama imkansız değil
Gülün frekansı yüksektir koklamak bile iyi gelir ama sentetikleri değil tabi onlar insanı hayattan soğutuyor
Bende doğal tütsü bakınıyorum bu ara
Tütsü konusu da karışık kimk tehlikleli diyor psişik yönden kimi sorun yok diyor
Canim bizzat deneyimlemek istiyor anyayi konyayı da
Bir şey olmaz, aksine mis gibi olur. Hadi geçmiş olsun, darısı başımızaKızlar fiddy tamam
Elime bi şey gelmedi gibi ama sanki iyi hissediyorum :)
Niacinamide sürüp kapanış artık bi şey olmaz heralde her akşam sürdugum sey
Fiddy olunca bi şey olmaz heralde
Bir şey olmaz, aksine mis gibi olur. Hadi geçmiş olsun, darısı başımıza
Canım çok teşekkür ederim mutlu oldumsen çok iradelisin ve hareketlisin ayrıca da zaten zayıfsın son halini gördüğümde resmen şoka girmiştim. normal insan gibi besleniyorsun abartmıyorsuz cozutmuyorsun toparlıyorsun hemen iradeni seviyorum senin
Evet, hafta sonu yapalım baby, cuma ya da cumartesi olsun. Fiddy partisi yapalım, listeye adını yazdırmak isteyenler gelsinO zaman her perşembe fiddy günü yapalım:) Ya da ertesi gün güzel korunmak lazımmış ya cuma akşamı da olur