Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bdvye mi girdin ona ben bile çare bulamam giden frekansına bay bay honey de
Ay benim hele hiç girmemem gerek çok empatik bir tipim kötü durumlarla empati yapmamak lazım biliyorum ama Yani ben de farkındayım tabii de ama okudukça insan daha fena oluyor ya yarın fizyoterapi sansım var gerdikçe gerdim kendimi ya yeto Boynum çenem fena oldu acil gül suyu ve çayı yardımı kendime gül çayı demleyip bir fıs gül suyu sıkayım hemen daha fiddy yapacağız skinkeyr party var

Evet empat olmak bu yönden kötü ya...
Fazla abartınca kafa nanay
Kontrol altına almayı öğreniyorum bende elimden geldiğince,yani o an o farkındalığı yakalamak zor oluyor ama imkansız değil
Gülün frekansı yüksektir koklamak bile iyi gelir ama sentetikleri değil tabi onlar insanı hayattan soğutuyor
Bende doğal tütsü bakınıyorum bu ara
Tütsü konusu da karışık kimk tehlikleli diyor psişik yönden kimi sorun yok diyor
Canim bizzat deneyimlemek istiyor anyayi konyayı da

Biraz karışık olmuş daha net ol
Enerji dönüp sorar zam vereyim mi vermiyim mi ne diyon diye

Cildime verdiğim emeğe saygi duyacaksiniz gibii

İnşallah canım

Evet bir de benim normal halim tamam toksik pozitif falan değilim asla realistiğim hatta ama bir şekilde akışta yaşıyorum sıkıntı olsa da benim de var çok fazla sıkıntılarım ama nasıl desem umursamıyorum değil de bir şekilde akıştayım o yüzden daha az insanla iletişimde olduğumda ruh halim daha iyi oluyor ama belki yanlış insanları çekmekten aslında sosyalleşmeyi sevmeme rağmen çok sosyalleştiğimde (ki bu konuda olmadı öyle mesela çok iyi geldi bana hele bugün çok mutlu ettiniz beni ) daha negatif daha hayatın kötü yönlerini gören demiyim zaten biliyorum da daha takan mı diyelim öyle oluyorum.

Kızlar fiddy tamam

Elime bi şey gelmedi gibi ama sanki iyi hissediyorum :)

Niacinamide sürüp kapanış artık bi şey olmaz heralde her akşam sürdugum sey

Fiddy olunca bi şey olmaz heralde
Bir şey olmaz, aksine mis gibi olur. Hadi geçmiş olsun, darısı başımıza

sen çok iradelisin ve hareketlisin ayrıca da zaten zayıfsın son halini gördüğümde resmen şoka girmiştim. normal insan gibi besleniyorsun abartmıyorsuz cozutmuyorsun toparlıyorsun hemen iradeni seviyorum senin
Canım çok teşekkür ederim mutlu oldum iradeden ziyade bende bence hırs ve inat var bugün normalde yoktu okulda nöbetçiyim çok yorgun geliyorim diye bugünu cumartesi reformer a almıştım ama tatlının vicdan azabı ağır basınca 5 buçukta eve gelip 6 seansına yetiştim koştur koştur gidip 30 dk kardiyo vardı.

Baş canki skinkeyrim sistam doğum gününde kutlu mutlu olsun şimdiden peptitlerin yüzünü dolgunlastirdigi, cüzdanınin dolgunlastigi, centella nin cildini yatistirdigi, olmayan sinirlerinin yatistigi.
,cvitin parildattigi,enerjinin parladığı, güneş kreminin seni koruduğu, kötülüklerden korunduğun..

Hyalarunik asidin neme doyurdugu , mutluluga ve sağlıga doydugun, bha nin gözeneklerden temizlediği, tüm negatiflerden arındıgin harika bı yaş diliyorum iyi ki doğmuşsun görlll

O zaman her perşembe fiddy günü yapalım:) Ya da ertesi gün güzel korunmak lazımmış ya cuma akşamı da olur
Evet, hafta sonu yapalım baby, cuma ya da cumartesi olsun. Fiddy partisi yapalım, listeye adını yazdırmak isteyenler gelsin ben geçen sene cumartesi yaptım üç kez, devamını getirmeye üşendim. Bütün kızlar toplanırsak motive oluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…