Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, hafta sonu yapalım baby, cuma ya da cumartesi olsun. Fiddy partisi yapalım, listeye adını yazdırmak isteyenler gelsin😁 ben geçen sene cumartesi yaptım üç kez, devamını getirmeye üşendim. Bütün kızlar toplanırsak motive oluruz :eek:

1. Geleneksel cuma günleri fiddy partisi

Katılımcılar
Sepyazeytin
yesa

Haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiii

Baş canki skinkeyrim sistam doğum gününde kutlu mutlu olsun şimdiden ♥️ peptitlerin yüzünü dolgunlastirdigi, cüzdanınin dolgunlastigi, centella nin cildini yatistirdigi, olmayan sinirlerinin yatistigi.
,cvitin parildattigi,enerjinin parladığı, güneş kreminin seni koruduğu, kötülüklerden korunduğun..

Hyalarunik asidin neme doyurdugu , mutluluga ve sağlıga doydugun, bha nin gözeneklerden temizlediği, tüm negatiflerden arındıgin harika bı yaş diliyorum😍 iyi ki doğmuşsun görlll♥️♥️
Görl bu dünyanın en iyi doğum günü mesajı değildir de nedir ya 🥰😂 Bunun üstüne ancak Jacob Elordi ya da Robert Pattinson doğum günümü kutlaması çıkar 😂

Pattinson aradı beni şimdi 00:00 da kutlicakmis o🤭🤭😂
Yakupçum aramadı mı bak kırılırım 😂Yakup yaşı yaşıma (asla boyu boyuma değil 166 196 😭😂) ama neyse Rob da olur canım o da fena çocuk değil 😂2022 gelinlik modelleri enter yapıyorum şimdi acil 2023e kalmaz bence bizim nikah 😂

Yakupçum aramadı mı bak kırılırım 😂Yakup yaşı yaşıma (asla boyu boyuma değil 166 196 😭😂) ama neyse Rob da olur canım o da fena çocuk değil 😂2022 gelinlik modelleri enter yapıyorum şimdi acil 2023e kalmaz bence bizim nikah 😂
Sen doğum günümü kutlayinca gelinliğimi aldım gibi oldu😂😂

Kızlar bnde yazdan kalma bir alışkanlık var
akşamlari uyumadan kollarım açık yattığım için güzel koksun diye krem kolonya losyon ne bulsam döküyordum şimdide sürmek istiyorum kapalı olduğu halde üstume kokular sürmek istiyorum sizde de var mı böyle alışkanliklar🤣🤣 N nscckts Atart Atart S sepyazeytin yesa yesa S Skinkeyrlover B bensimo

Sen doğum günümü kutlayinca gelinliğimi aldım gibi oldu😂😂
Daha fenası kutlayınca bile değil sana kutlayacağını söyleyince 😂Yakup yazacaksan yaz yoksa bu kız elden gidiyor 😂Robert'ı da 2. seçenek yapmazsın bu nasıl bir bolluk 😂Rob da ergenlik aşkım ya 😂Ama nasıl olmasın ergenken ergenlerin aşık olduğu şeyler de oyna yetişken de geç art house a napsın bu kız aşkını kalbine nasıl gömsün 😂 Devam et ergen şeylerine Good Time da oynuyorsun aşkımız küllenmiyor alevleniyor 🥰

akşamlari uyumadan kollarım açık yattığım için güzel koksun diye krem kolonya losyon ne bulsam döküyordum şimdide sürmek istiyorum kapalı olduğu halde üstume kokular sürmek istiyorum sizde de var mı böyle alışkanliklar🤣🤣 N nscckts Atart Atart S sepyazeytin yesa yesa S Skinkeyrlover B bensimo
Bende yok. Koku konusunda berboyum ya yeni bir masraf mı yükleniyor 😂Umarım sarmam koku işlerine yeto çünkü skinkeyr yetiyor bana. 😂

Kızlar benim ürünlerim bitti kurban olam bi el atın ya zaten çok karisik kullanmisim bence hiç bi ise yaramadi sanki. Bi şey buldum hiç onu araştır filan yapmasam mı en azından aklıma takılınca sorarım bi sıralama söylerler.

Bu

Eklentiler

• 29DA2C30-3579-4652-A798-BA21A18DEF01.png
    29DA2C30-3579-4652-A798-BA21A18DEF01.png
    172,4 KB · Görüntüleme: 37
Mineral filtreli almıştım beni kurttu karmaşıksın var. T bölgesi yağlı göz altları kuru. İyi bir serum ve kreme ihtiyacım var. Dermabien i çok duydum arada ürünlere denk geliyorum ama çok karışık. Dermoskin peptitli krem kullandım mesela. Onun aydınlatıcı tanığıdır çok aklıma takılıyor.

Baş canki skinkeyrim sistam doğum gününde kutlu mutlu olsun şimdiden ♥️ peptitlerin yüzünü dolgunlastirdigi, cüzdanınin dolgunlastigi, centella nin cildini yatistirdigi, olmayan sinirlerinin yatistigi.
,cvitin parildattigi,enerjinin parladığı, güneş kreminin seni koruduğu, kötülüklerden korunduğun..

Hyalarunik asidin neme doyurdugu , mutluluga ve sağlıga doydugun, bha nin gözeneklerden temizlediği, tüm negatiflerden arındıgin harika bı yaş diliyorum😍 iyi ki doğmuşsun görlll♥️♥️
Bu mesajı favori yap S sebbo bak hangi ürünün neye yaradığı yazıyor burada :KK49: :KK45: :KK53:

Kız nerene sürüyon kokuları, anlamadım ben :KK70: Ben krem, kolonya, losyon ne bulsam asla karıştırmam. Kokular karışınca kusuyom ben o_O karıştırma o kadar, boğulursun beybi :KK70:

S sebbo bir ara sen kollarımda pişik gibi şeyler oldu kırmızı kırmızı diyordun sebebi anlaşıldı o kadar kolanya parfüme ... ne bulsam döküyordum diyorsun ah ah... bileğine bir pıs parfüm sıkarsın onu diğer bileğine de sürersin sonra iki bileğini ensene sürersin komple parfüm kokmuş olursun kolunu kolanya losyonla yıkamana gerek yoktu :KK70:

Mineral filtreli almıştım beni kurttu karmaşıksın var. T bölgesi yağlı göz altları kuru. İyi bir serum ve kreme ihtiyacım var. Dermabien i çok duydum arada ürünlere denk geliyorum ama çok karışık. Dermoskin peptitli krem kullandım mesela. Onun aydınlatıcı tanığıdır çok aklıma takılıyor.
sizinle ürünler konusunda geçmişte uzun uzun bolca konuşmuştuk orada da önerilerim olmuştu içinize sineni kullanın en güzeli. sonuçta cildinizi en iyi tanıyan sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X