- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
sana şöyle örnek vereyim salisilik asiti cif gibi düşün glikolik asiti domolün yağ çözü olarak düşün salisilik glikoliğin yanında çok minnoş kalırCildim asitlere alıştı bence ama temkinli gitmekte yarar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana şöyle örnek vereyim salisilik asiti cif gibi düşün glikolik asiti domolün yağ çözü olarak düşün salisilik glikoliğin yanında çok minnoş kalırCildim asitlere alıştı bence ama temkinli gitmekte yarar var
Ya da tuz ruhusana şöyle örnek vereyim salisilik asiti cif gibi düşün glikolik asiti dolomün yağ çözü olarak düşün salisilik glikoliğin yanında çok minnoş kalır
daha dün eşime keşke 2 tane suratım olsaydı birine bu rutinimi diğerine de diğer kullanmak istediklerimi uygulardım aklım hepsinde dedim yetişemiyorum o kadar güzel içerikler var kiArbutin bende istiyorum hep erteliyorum ya bi de cosmed in azeleik asidini artı yazın asitlere muadil enzim peeling de öneriyorlar ya onu da istiyorum ben hepsini istiyorum ya ask yaşıyorum tüm cilt ürünleri ile
Bunu akşamları mi süreceğiz bu hava d a olur mu? Nemlendirici den sonra miyağlı sorunlu cilt haftada 1 kuru ve sorunsuz cilt 2-3 haftada bir yapacak
arbutin candır lekeleri baskılar oluşumunu engeller falan
en sevdiğim marka
dermoskin ,the purest solution, en son bunu kullandım Dermoskin Be Bright Arbutin Kompleks Krem 33 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Benimkini vereyimdaha dün eşime keşke 2 tane suratım olsaydı birine bu rutinimi diğerine de diğer kullanmak istediklerimi uygulardım aklım hepsinde dedim yetişemiyorum o kadar güzel içerikler var ki
Bunlar güncel rutinimdaha dün eşime keşke 2 tane suratım olsaydı birine bu rutinimi diğerine de diğer kullanmak istediklerimi uygulardım aklım hepsinde dedim yetişemiyorum o kadar güzel içerikler var ki
Bunlar güncel rutinim
hepsi çok güzel bayıldımBunlar indirimden alip daha baslamadiklarim kimse cilt bakımı aşkımı sorgulamasin
bunu kullanınca nemlendiriciye gerek yok bu markayı akşam öneriyorum eğer çok kuru cildin varsa bunu sürdükten yarım saat sonra nemlendirici sürersinBunu akşamları mi süreceğiz bu hava d a olur mu? Nemlendirici den sonra mi
Katılıyorum ve bunlara ek olarak melanin oluşumunu engelleyip baskilamasina yönelik dermabien markasının melacure ürünü vardı sanırım, arbutin ve azeleik asit de bütün içeriklerle iyi anlasan ürünler.aha bha yani asit kullanırken arbutin de kullanılırsa ( kışın -yağlı,karma sivilceli siyah noktalı ciltler için ) harika kombinasyon olur o zaman arbutini sabah aha bhayı akşam kullanırsınız, sabah melanin baskılar akşamda akne komedon çalışması yapılmış olur birbirini destekler aramızda varsa veya okuyan varsa ek not olsun
melacure çok çok iyi ya...Katılıyorum ve bunlara ek olarak melanin oluşumunu engelleyip baskilamasina yönelik dermabien markasının melacure ürünü vardı sanırım, arbutin ve azeleik asit de bütün içeriklerle iyi anlasan ürünler.
Ben instada well groomed mother i severek takip ediyorum kimya öğretmeni ve lekeli ciltlere yönelik çok doğru yönlendirmeler yapıyor tüm ciltlere yönelik daha doğrusu. Kozmetik notları, güzellik ve bakım gibi sayfalardan da çok yararlanıyorum sade çok anlaşılır ben not defteri tutarak başlamıştim
Hic denemedim çünkü leke problemim yok ama bu markanın bircok ürününü cok görüyorum laktik asit , gözaltı serumu güneş kremi vs bir de bikac daha üst segment etkili ürün görüyorum onlar da sırayla.. herkesin bi yumuşak karnı , hassas noktası var bizim de cilt bakımı sanırımmelacure çok çok iyi ya...
insanın kendisine yaptığı en iyi yatırımlar egzersiz sağlıklı beslenme bakım ve eğitim... bunlar olmazsa olmazlar bence , iş işten geçtikten sonra hiç anlamı kalmıyor 60 yaşımızda 50 duranlardan neden olmayalım değil mi amaHic denemedim çünkü leke problemim yok ama bu markanın bircok ürününü cok görüyorum laktik asit , gözaltı serumu güneş kremi vs bir de bikac daha üst segment etkili ürün görüyorum onlar da sırayla.. herkesin bi yumuşak karnı , hassas noktası var bizim de cilt bakımı sanırım
çok sağol, işimize yarayacak bilgiler, her biri önemli gerçektensabah da kullanabilirsin akşam da bunu belirleyen marka ve içeriğinde ek ne var ona göre belirlenir
ben sabah purest solutions kullanmıştım hatta kullanırken c vitamini de kullanıyordum c vitaminin etkisini daha da arttırıyor
akşam da dermoskin kullanmıştım... içeriklerine göre markasına göre böyle daha uygun bence...rica ederim