Tshop pekigratise baktım gelenes falan orada 2 katı pahalı ve birçok şey yok
oradan asla rutin çıkmaz hem düzgün birşey yok hemde haketmeyecek pahalılıkta ürünleri maalesef
Tshop peki
SüperBu da burda dursun
gelenes ünlü olduğu için söylemiyorum içeriği en iyi uygun fiyatlılardan olduğu için söylüyorum ünlü markadan kastınız ne bilmiyorum nivea gelenesden daha ünlü ama bir işe yaramıyor burada mevzu ünlü ünsüz değil içerik en iyi ama en uygun neler kullanılabilir mevzusu.Aslında celenes vs ünlü markaları almak yerine cildime uygun olan ürünlere bakarım eğer dediğin gibiyse yağ bazlı temizleyici çift asama için nemlendirici otarz şeylere bakarım watsonsa da bakarım bilmiyorum yarın uygun fiyatlı Alışveriş düşünüyorum nemlendirici temizleme jeli alabilsem diğerlerini sonrada alirim
Aynen belkide dogru urunu henuz bulamamisimdir:))öyle birşey yok... yanlış ürünlerle ne yapsam olmuyor diye bir gerçek var :)
celenes ünlü bir marka değil ki.diğer önerdiklerimiz de öyle.alınabilecek en uygun ürünler bunlar zaten.Aslında celenes vs ünlü markaları almak yerine cildime uygun olan ürünlere bakarım eğer dediğin gibiyse yağ bazlı temizleyici çift asama için nemlendirici otarz şeylere bakarım watsonsa da bakarım bilmiyorum yarın uygun fiyatlı Alışveriş düşünüyorum nemlendirici temizleme jeli alabilsem diğerlerini sonrada alirim
Biodermanin tonigi ile sabah aksam siliuorum kiri aliyorum sonra biodermanin yuz yikama jelini kullaniyorum fondoten kullanmiyorum goz makyahim eyeliner ve rimel sadece.haftada 1 kezde khielsin amazon kili maskeni yapiyorum.gozlerimi bebek sampuani ile temizliyorum.ama benim yuzum cok yagli.akne trent kullandim 20 yasimda 11 yil oldu.baya duzeltti fakat iz virakti genetik birazda yagli ve gozenekli cildim var bu sekilde yasamaya alistim:)))bir gün boyunca neler kullanıyorsunuz mesela?
Ama nivea nin güneş kremi cokomelgelenes ünlü olduğu için söylemiyorum içeriği en iyi uygun fiyatlılardan olduğu için söylüyorum ünlü markadan kastınız ne bilmiyorum nivea gelenesden daha ünlü ama bir işe yaramıyor burada mevzu ünlü ünsüz değil içerik en iyi ama en uygun neler kullanılabilir mevzusu.
Nivea parlama karşıtı olandan ben de bir tane bitirdim.Cildim karma bu havalarda yağlanıyor. Yağı iyi dengeledi bazen parlama karşıtı olanlar bende aşırı yağlı olmamama rağmen yetmiyor bazıları ise o kadar kurutıyor ki benim cildim o kadar da yağlı değil. Bu tam ayarında oldu. Gözlerimi yaktı benim. Ama zaten benim gözlerimi yakmayan kimyasal hibrit filtreli ürün çok çok az.Ama nivea nin güneş kremi cokomel
Bugün gene bitane aldım da onun dışında belki el kremini falan kullanabilirim sadece.
Bi de ben de bi sorun var o kadar güzel değişik her bütçeye uygun ürün var ki hep yenilerini alsam da aklim daha yenilerinde yani artik bildiğimiz eski markalar içerikten öte ilgimi hiç çekmiyor . Cilt ürünlerine bakışım = Behlül ün çapkınlığı
Ben gözüme temas ettirmedim belki etse benimkini de yakardı bilmiyorum ama bede beğendim winstoncum kuru ciltli olmama rağmen. Bugün ama q10 lu kuru ciltli olanı aldım migrostan tek bitane vardı. Sonra watsons a uğradım birsürü vardı aynı fiyataNivea parlama karşıtı olandan ben de bir tane bitirdim.Cildim karma bu havalarda yağlanıyor. Yağı iyi dengeledi bazen parlama karşıtı olanlar bende aşırı yağlı olmamam rağmen yetmiyor bazıları ise o kadar kurutıyor ki benim cildim o kadar da yağlı değil. Bu tam ayarında oldu. Gözlerimi yaktı benim. Ama zaten benim gözlerimi yakmayan kimyasal hibrit filtreli ürün çok çok az.
benim de burun üstüm gözeneklidir.güneş kremi kullanıyor musunuz?o şart yaz kış sabahtan başlayarak.bir de akşamları çift aşamalı yüz temizliği şart.güneş kremi su bazlı temizleyiciyle çıkmıyor.enzim peeling tavsiye ederim bir de.ben cosmed marka kullanıyorum.the purest ın da var.Biodermanin tonigi ile sabah aksam siliuorum kiri aliyorum sonra biodermanin yuz yikama jelini kullaniyorum fondoten kullanmiyorum goz makyahim eyeliner ve rimel sadece.haftada 1 kezde khielsin amazon kili maskeni yapiyorum.gozlerimi bebek sampuani ile temizliyorum.ama benim yuzum cok yagli.akne trent kullandim 20 yasimda 11 yil oldu.baya duzeltti fakat iz virakti genetik birazda yagli ve gozenekli cildim var bu sekilde yasamaya alistim:)))
niveanın o güneş kremi ile el ve vücut kremleri bence kusursuz mükemmelAma nivea nin güneş kremi cokomel
Bugün gene bitane aldım da onun dışında belki el kremini falan kullanabilirim sadece.
Bi de ben de bi sorun var o kadar güzel değişik her bütçeye uygun ürün var ki hep yenilerini alsam da aklim daha yenilerinde yani artik bildiğimiz eski markalar içerikten öte ilgimi hiç çekmiyor . Cilt ürünlerine bakışım = Behlül ün çapkınlığı
Benim göz çevrem aşırı derecede hasas maalesef gözüme temas etmeme gerek yok bayağı uzağa sürsem bile etkiliyor. Bu zamana kadar hadalobonun güneş kremleri, daylong extreme lipozamal ve isntree kimyasal bunlar yakmadı sadece.Hepsi kimyasal filtreli. Bunun haricinde hibrit ve sadece kimyasal filtreli çok fazla güneş kremi denedim. Her seferinde uslanmadan risk alıp deniyorum ama günü mahvolmuş olarak bitiriyorumBen gözüme temas ettirmedim belki etse benimkini de yakardı bilmiyorum ama bede beğendim winstoncum kuru ciltli olmama rağmen. Bugün ama q10 lu kuru ciltli olanı aldım migrostan tek bitane vardı. Sonra watsons a uğradım birsürü vardı aynı fiyataanlamadım hep indirimde sanki çünkü elimde kullandığımi da 3 hafta önce 127 ye almıştım
biodermanın hangi toniji hangi jeliBiodermanin tonigi ile sabah aksam siliuorum kiri aliyorum sonra biodermanin yuz yikama jelini kullaniyorum fondoten kullanmiyorum goz makyahim eyeliner ve rimel sadece.haftada 1 kezde khielsin amazon kili maskeni yapiyorum.gozlerimi bebek sampuani ile temizliyorum.ama benim yuzum cok yagli.akne trent kullandim 20 yasimda 11 yil oldu.baya duzeltti fakat iz virakti genetik birazda yagli ve gozenekli cildim var bu sekilde yasamaya alistim:)))
Mavi olani kullaniyorum aslinda memnunum da suan kilo almaya calisiyorum yemekleri cok karistirdigim icin yuzum kusmus olabilir:)))biodermanın hangi toniji hangi jeli
benimde cildim çok yağlı akneye meyilli gözenekli ve hassas hemen alerji olur kaşınır
kontrol altına alıyorum
niacinimade kullanmanız gerek ve yüzüm yağlı diye kurutmamanız gerek kuruttukca sebum kusar...
Day-long kullandım turuncu kapakBenim göz çevrem aşırı derecede hasas maalesef gözüme temas etmeme gerek yok bayağı uzağa sürsem bile etkiliyor. Bu zamana kadar hadalobonun güneş kremleri, daylong extreme lipozmal ve isntree kimyasal bunlar yakmadı sadece.Hepsi kimyasal filtreli. Bunun haricinde hibrit ve sadece kimyasal filtreli çok fazla güneş kremi denedim. Her seferinde ıslanmadan risk alıp deniyorum ama günü mahvolmuş olarak bitiriyorum