Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
süpermiş su dalgası Teraziye aslanım bakım severiz. İkiniz de süpersiniz maşallah. Avrupai alaturkaya aşırı güldüm. Ben her kategoride bayağı ürün deniyorum ya güneş kremlerinden giriş yaptım bakalım. Ya Allah

çok geçmiş olsun winston.ameliyat olmuşsun.umarım iyisindir şu an.ben de bu kadın hep okuyor neden yazmıyor diyordum ki varmış bir sebebi

Kore ürünleri zaafınız hiç belli değil Fiyatlar tuzlu ama güzel mi güzel Allah için. Sktleri 6 ay bir de o sıkıntı. Toner plus kullandım ben efsane nem verdi. Yazın hatta onu sürüp güneş kremi patlatıyorum tam üşengeçlere uygun 2 adımı rutin yetiyordu. Kışın ise sadece onu sürüp nemlendirici ile kapatınca akşam bile en soğuk gecelerde bile yetiyordu. Asla bitmeyen bir ürün. Evdekilerle ortak kullanıma uygun. Çok kalın yapılı ve azı da yetiyor. Tabii 6 ay olunca zor 12 ay olsa keşke. Böyle doğal vs markalarda da oluyor bu tarz kısa süreli sktler tabii. Mugwort ampül ise efso ya bayıldım ona çiçek. Benim hasas cildime çok iyi geldi çok güzel toparladı. Çok nem vermiyor ama size mesela bir nem desteği ister ama benim yanaklar çok kızarır bayağı iyi gelmişti bana.

çok geçmiş olsun winston.ameliyat olmuşsun.umarım iyisindir şu an.ben de bu kadın hep okuyor neden yazmıyor diyordum ki varmış bir sebebi
Yaa çok teşekkür ederim. Evet öncesinde de yoğunluğum, hastene süreçlerim falan olmuştu. Okumaya bile zor yetişiyordum ama I am back girlsss

Ben de içerik bilgisi yoktur ama sen gibi Sadece kuru ve benim gibi ciltlere öneri sunup ve evet şimdiye kadar 2388t64689 farklı marka kullanmışımdır. Lisede daha neutregena eczanelerde satılırken almıştım. Sonra bu kore ürünleri falan yokkken filorga, caudelie medik8 dermologica, johnson beckett gibi şimdinin cok ust notalarını kullanırdım ya aslında benim hep ilgim olmuş. Hayatımın bi kara dönemi de var ama evde yumurta akı şeker * domates un , bal limon gibi karışımlari yüzümde denedigim bi ebu cehil dönemim

Ben ürün çeşitliliği konusunda ceo olabilirim istanbul avrupa yakası sen ürün içeriği ve cilt tipine özgü yönlendirme ceosu Anadolu yakası ama hepimiz bence koca güzel istanbul un 7 tepesiyiz

ben serum meraklısıyım kore serumlarından en iyisi hangisi acaba?estee lauder kullanıyordum ama artık alamıyorummm.korelerde daha iyisi varmı ?
Esstee lauder advance nigt repair hayatımda kullandığım ilk serumu daha yeni 20 olmuştum ne akıl ya o yaşta Güzeldi gerçekten.Dört buçuk yıl olmuş gerçi. Misshada onun muadili var bazı kişiler daha çok beğenmiş onu ha denedim ha deneyeceğim bir türlü deneyemedim aklımda.Fakat,o da çok da uygun değil zaten. Gene fermente içerikli serum manyo bifida complex ampülü kullandım çisem de pahalı ürünlere uygun fiyatlı muadiller videosunda üçünü göstermişti. Mini boyunu almıştım. Efsane ürünü. Bir tane daha mini boy yedekte var. çok özledim.Cildimi çok iyi nemlendirdi.Yapısı çok ilginç kuru yağlar olur ya onun gibi.Hasasiyetime iyi geldi, lekelenmelerde azalma oldu.

hele bir yaz neler alacağını.bakalım öğrenmiş misin?ben de akşamları yüzümü yanlış yıkıyormuşum.öğrendim ona göre ürünler aldım bak.illa ben bilirim demekle olmuyor bu işler.
Yazarmisiniz en uygun fiyatlı marka ürünlerini temizleyici ve nemlendirici akşam çıkışta alacağım

Filorga sleep and peel siyah kutulu nemlendirici hiçbir yerde yok neden olabilir… bunca bilgiye marketing de dahildir herhalde

Evet bunları ben de kullanıyorum. Ben iki saat değil daha çok tutuyorum saçımda beş saat falan. Çam terebentin kullanmadım iyi mi gerçekten… badem, lavanta yağları var bende farklı olarak

2 gündür günes kremini surdukden sonra topak topak oluyor. Baska step e gecis tapmadau 10-15dk bekliyorum
Sadece nemlendiricim degistirdim. Ondan mi acaba
nemlendirici değiştirdikten sonra olduğuna göre ondan kaynaklanıyordur tabii :)

Kabullenmek istemedim
Yeni bir el kremine sahibim artik
hangi krem yaptı bunu bakalım alalım ifadesini
belki başka güneş kremiyle iyi anlaşır ben güneş kremi denemeyi severim daha uygun ve memnun kaldığım olur belki diye...
daha yağ bazlı bir nemlendirici demek ki kullandığın yağlı cilt olduğun için yağlı ciltlere uygun güneş kremi kullanıyorsun içerik uyuşmamıştır belki nemlendiriciyi kışın kullanırsan topaklanmaz şuan cildine de nemi fazla geliyor olabilir

Filorga sleep and peel siyah kutulu nemlendirici hiçbir yerde yok neden olabilir… bunca bilgiye marketing de dahildir herhalde
Marketing kısmıyla ilgilenmiyorum maalesef çünkü yıllardır kullanmıyorum. Eğer cok sevdiğim bi ürün olsaydı ceosuna kadar ulaşabilirdim

Artık o kadar çok almiyorum daha doğrusu alamıyorum . Dolar elimizden kayıp giderken dedeye sahip çıkalım repligi gibi turkish lirasınin en iyilerine talibim artık alirsam retinol mutlaka bywishtrend alırım ama yine de. Bu arada sen de hatri sayılır korean urunu kullanmışsın. Mugwort zaten olası kızarıklık olursa diye yatıştırıcı niyetine almıştım tek başına asla yeterli değil. Hyalurunik asit de real barrier hiç kullanmadim onu hep merak ediyorum

Fermente içerik severim manyo galactomyes niasin kullanmıştım .bifida göz kremi. Geçen günlerde gene galactomyes güneş kremini aldım kışa acarım

Aslında gerçekten makul fiyatlı güzel ürünler de var. Ehvenişer olarak değil bayağı bayağı beğendiğim ürünler var fiyatı uygun. Mugwort serum kesinlikle ile yaradı bende. İsntreeden bir de yeşil çay toniği kullanmıştım geçen yaz. O da güzeldi. O da hafif sakinleşmek sağladı ve en önemlisi de yağı dengeledi ama kalan kısmını ekim, kasım gibi kullandım fazla geldi yağı alması cildim kurulmuştu çünkü ama temmuz ağustosta efsaneydi benim için cildim bayağı yağlanmıştı. Çok da nazik bir antioksidan zaten yeşilçay. Yeşilçay serisinin serumunu çok merak ediyorum asıl onu denemeyi düşünüyorum. Bywishtrend retinal ah ah çok iyi duruyor gerçekten kraliçe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…