- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
estağfurullah canım ürünlere hakimiyet konusunda benceAtart benden daha iyi şey gibi ben alaturkayım o avrupai sende güneş kremlerine hakimsin bence cilt ürünlerini de biliyorsun buradan bakınca öyle anlaşılıyor
çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin bu ne azim yaaa bu ne azim
ameliyat neşter aneztesi bile engel olamaz bakımlı olmama diyorsunişşte bu beeen ameliyata giderken saçıma su dalgası yapıp topuklularla ve kalem elbiseyle gitmiştim ameliyatdan odaya çıktığımda ilk işim aynaya bakıp tipimi düzeltmek olmuştu
ben göz ve ağız çevresi kremini kullanmıştım harikaydı.hadolobun neredeyse her şeyimi güzel olur arkadaş ya... iyi iş çıkarıyorlar
çok geçmiş olsun winston.ameliyat olmuşsun.umarım iyisindir şu an.ben de bu kadın hep okuyor neden yazmıyor diyordum ki varmış bir sebebisüpermiş su dalgası Teraziye aslanım bakım severiz. İkiniz de süpersiniz maşallah. Avrupai alaturkaya aşırı güldüm. Ben her kategoride bayağı ürün deniyorum ya güneş kremlerinden giriş yaptım bakalım. Ya Allah
Kore ürünleri zaafınız hiç belli değilTatlım this iş the korean cam cilt camsille silinmiş gibibu arada isntree çok severim tam yurtdışından hyalarunik Asit toner plus ini ve mugwort serumunu getirtmiştim ki hamile kaldım hyalarunik asidini kızkardeşime verdim mugwort skt çok diye bekledim bu akşam fondipleyip biten şişelerin yanina usulca ekledim
Benim kore ürünlerine ayrı bi zaafim var en beğendiklerim ise; klairs, bywishtrend, manyo, isntree, benton ve tabiki cosrx
Yaa çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun winston.ameliyat olmuşsun.umarım iyisindir şu an.ben de bu kadın hep okuyor neden yazmıyor diyordum ki varmış bir sebebi
Ben de içerik bilgisi yoktur ama sen gibi Sadece kuru ve benim gibi ciltlere öneri sunup ve evet şimdiye kadar 2388t64689 farklı marka kullanmışımdır. Lisede daha neutregena eczanelerde satılırken almıştım. Sonra bu kore ürünleri falan yokkken filorga, caudelie medik8 dermologica, johnson beckett gibi şimdinin cok ust notalarını kullanırdım ya aslında benim hep ilgim olmuş. Hayatımın bi kara dönemi de var ama evde yumurta akı şeker * domates un , bal limon gibi karışımlari yüzümde denedigim bi ebu cehil dönemimestağfurullah canım ürünlere hakimiyet konusunda benceAtart benden daha iyi şey gibi ben alaturkayım o avrupai sende güneş kremlerine hakimsin bence cilt ürünlerini de biliyorsun buradan bakınca öyle anlaşılıyor
çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin bu ne azim yaaa bu ne azim
ameliyat neşter aneztesi bile engel olamaz bakımlı olmama diyorsunişşte bu beeen ameliyata giderken saçıma su dalgası yapıp topuklularla ve kalem elbiseyle gitmiştim ameliyatdan odaya çıktığımda ilk işim aynaya bakıp tipimi düzeltmek olmuştu
Esstee lauder advance nigt repair hayatımda kullandığım ilk serumu daha yeni 20 olmuştum ne akıl ya o yaştaben serum meraklısıyım kore serumlarından en iyisi hangisi acaba?estee lauder kullanıyordum ama artık alamıyorummm.korelerde daha iyisi varmı ?
Yazarmisiniz en uygun fiyatlı marka ürünlerini temizleyici ve nemlendirici akşam çıkışta alacağımhele bir yaz neler alacağını.bakalım öğrenmiş misin?ben de akşamları yüzümü yanlış yıkıyormuşum.öğrendim ona göre ürünler aldım bak.illa ben bilirim demekle olmuyor bu işler.
Filorga sleep and peel siyah kutulu nemlendirici hiçbir yerde yok neden olabilir… bunca bilgiye marketing de dahildir herhaldeBen de içerik bilgisi yoktur ama sen gibi Sadece kuru ve benim gibi ciltlere öneri sunup ve evet şimdiye kadar 2388t64689 farklı marka kullanmışımdır. Lisede daha neutregena eczanelerde satılırken almıştım. Sonra bu kore ürünleri falan yokkken filorga, caudelie medik8 dermologica, johnson beckett gibi şimdinin cok ust notalarını kullanırdım ya aslında benim hep ilgim olmuş. Hayatımın bi kara dönemi de var ama evde yumurta akı şeker * domates un , bal limon gibi karışımlari yüzümde denedigim bi ebu cehil dönemim
Ben ürün çeşitliliği konusunda ceo olabilirim istanbul avrupa yakası sen ürün içeriği ve cilt tipine özgü yönlendirme ceosu Anadolu yakası ama hepimiz bence koca güzel istanbul un 7 tepesiyiz
Evet bunları ben de kullanıyorum. Ben iki saat değil daha çok tutuyorum saçımda beş saat falan. Çam terebentin kullanmadım iyi mi gerçekten… badem, lavanta yağları var bende farklı olarakMerhaba arkadaşlar saç rutinimden bahsetmek istiyorum. Bemiks evigen bephanten vitaminlerini bir kapak badem yağı ve bir kapak cam terebentin yağıyla karıştırıp 2 haftada bir kez uyguluyorum. Ara zamanlarda da gratisten aldığım hindistan cevizi yağını saçlarıma sürüyorum 2 saat kadar sure sonra yıkıyorum. Ben faydasını gördüm umarım birilerine faydam olur.
nemlendirici değiştirdikten sonra olduğuna göre ondan kaynaklanıyordur tabii :)2 gündür günes kremini surdukden sonra topak topak oluyor. Baska step e gecis tapmadau 10-15dk bekliyorum
Sadece nemlendiricim degistirdim. Ondan mi acaba
Kabullenmek istemedimnemlendirici değiştirdikten sonra olduğuna göre ondan kaynaklanıyordur tabii :)
hangi krem yaptı bunu bakalım alalım ifadesiniKabullenmek istemedim
Yeni bir el kremine sahibim artik
Akşam rutininize alırsınız veya elinizde başka bir güneş kremi varsa onunla bir deneyin belki sorun olmaz.Kabullenmek istemedim
Yeni bir el kremine sahibim artik
Marketing kısmıyla ilgilenmiyorum maalesef çünkü yıllardır kullanmıyorum. Eğer cok sevdiğim bi ürün olsaydı ceosuna kadar ulaşabilirdimFilorga sleep and peel siyah kutulu nemlendirici hiçbir yerde yok neden olabilir… bunca bilgiye marketing de dahildir herhalde
Artık o kadar çok almiyorum daha doğrusu alamıyorum . Dolar elimizden kayıp giderken dedeye sahip çıkalım repligi gibi turkish lirasınin en iyilerine talibim artıkKore ürünleri zaafınız hiç belli değilFiyatlar tuzlu ama güzel mi güzel Allah için. Sktleri 6 ay bir de o sıkıntı. Toner plus kullandım ben efsane nem verdi. Yazın hatta onu sürüp güneş kremi patlatıyorum tam üşengeçlere uygun 2 adımı rutin yetiyordu. Kışın ise sadece onu sürüp nemlendirici ile kapatınca akşam bile en soğuk gecelerde bile yetiyordu. Asla bitmeyen bir ürün. Evdekilerle ortak kullanıma uygun. Çok kalın yapılı ve azı da yetiyor. Tabii 6 ay olunca zor 12 ay olsa keşke. Böyle doğal vs markalarda da oluyor bu tarz kısa süreli sktler tabii. Mugwort ampül ise efso ya bayıldım ona çiçek. Benim hasas cildime çok iyi geldi çok güzel toparladı. Çok nem vermiyor ama size mesela bir nem desteği ister ama benim yanaklar çok kızarır bayağı iyi gelmişti bana.
Fermente içerik severim manyo galactomyes niasin kullanmıştım .bifida göz kremi. Geçen günlerde gene galactomyes güneş kremini aldım kışa acarımEsstee lauder advance nigt repair hayatımda kullandığım ilk serumu daha yeni 20 olmuştum ne akıl ya o yaştaGüzeldi gerçekten.Dört buçuk yıl olmuş gerçi. Misshada onun muadili var bazı kişiler daha çok beğenmiş onu ha denedim ha deneyeceğim bir türlü deneyemedim aklımda.Fakat,o da çok da uygun değil zaten. Gene fermente içerikli serum manyo bifida complex ampülü kullandım çisem de pahalı ürünlere uygun fiyatlı muadiller videosunda üçünü göstermişti. Mini boyunu almıştım. Efsane ürünü. Bir tane daha mini boy yedekte var. çok özledim.Cildimi çok iyi nemlendirdi.Yapısı çok ilginç kuru yağlar olur ya onun gibi.Hasasiyetime iyi geldi, lekelenmelerde azalma oldu.
Aslında gerçekten makul fiyatlı güzel ürünler de var. Ehvenişer olarak değil bayağı bayağı beğendiğim ürünler var fiyatı uygun. Mugwort serum kesinlikle ile yaradı bende. İsntreeden bir de yeşil çay toniği kullanmıştım geçen yaz. O da güzeldi. O da hafif sakinleşmek sağladı ve en önemlisi de yağı dengeledi ama kalan kısmını ekim, kasım gibi kullandım fazla geldi yağı alması cildim kurulmuştu çünkü ama temmuz ağustosta efsaneydi benim için cildim bayağı yağlanmıştı. Çok da nazik bir antioksidan zaten yeşilçay. Yeşilçay serisinin serumunu çok merak ediyorum asıl onu denemeyi düşünüyorum. Bywishtrend retinal ah ah çok iyi duruyor gerçekten kraliçe.Artık o kadar çok almiyorum daha doğrusu alamıyorum . Dolar elimizden kayıp giderken dedeye sahip çıkalım repligi gibi turkish lirasınin en iyilerine talibim artıkalirsam retinol mutlaka bywishtrend alırım ama yine de. Bu arada sen de hatri sayılır korean urunu kullanmışsın. Mugwort zaten olası kızarıklık olursa diye yatıştırıcı niyetine almıştım tek başına asla yeterli değil. Hyalurunik asit de real barrier hiç kullanmadim onu hep merak ediyorum