Valla yarın bu işi halletmem lazım çünkü hiç bişi sürmesemde güneş kremi sürmem lazım hergun dışardayim ee bunuda çıkarmak gerek çıkarınca nemlendirmek gerek oyuzden kozmetige gideceğim yarın tshop Gratis ne varsa artıkkampanyaları takip et.aynı ürün farklı fiyatlarda oluyor.uygunu al araştırıp.kıyafet vs almayı boşver.genç kadınsın.cildini bir düzelt hele.bak kıpkırmızı olmuş.iyice hassaslaşmış.azıcık güneş görse acır da o kırmızılıklar.
ben seni yeni hatırladım.başka üyeyle karıştırmışım.bdv de konuşmuştuk senle aylar önce.memurdun engelin vardı ama azimli genç bir kadındın hatırladım.Valla yarın bu işi halletmem lazım çünkü hiç bişi sürmesemde güneş kremi sürmem lazım hergun dışardayim ee bunuda çıkarmak gerek çıkarınca nemlendirmek gerek oyuzden kozmetige gideceğim yarın tshop Gratis ne varsa artık
En uygun fiyatlı olani cildime uygun olanı alırım hayırlısıkampanyaları takip et.aynı ürün farklı fiyatlarda oluyor.uygunu al araştırıp.kıyafet vs almayı boşver.genç kadınsın.cildini bir düzelt hele.bak kıpkırmızı olmuş.iyice hassaslaşmış.azıcık güneş görse acır da o kırmızılıklar.
sana uygun fiyatlı ama cildine en uyanların listesini yapalım onları al.gene saçma sapan şeyler alma boş yereEn uygun fiyatlı olani cildime uygun olanı alırım hayırlısı
Aynen cnm çok doğru hatırladınben seni yeni hatırladım.başka üyeyle karıştırmışım.bdv de konuşmuştuk senle aylar önce.memurdun engelin vardı ama azimli genç bir kadındın hatırladım.
Dedigim gibi bn yarın gidince size atarım zaten oradan resim ama öylede yaparsanız süper olur sevinirimsana uygun fiyatlı ama cildine en uyanların listesini yapalım onları al.gene saçma sapan şeyler alma boş yere
valla böyle yanmış ekmek gibi cildimiz yok.
Bnmki bu hesap oldu
çok tatlı
Yoksa ne guzel sanslilardansiniz demek ben ne yapsam olmuyorvalla böyle yanmış ekmek gibi cildimiz yok.
Dogru bizim kadar takintili degil gamsizlar jo stresçok tatlı
erkeklerde bizim hormonlarımıza sahip olsa başka olurdu tabi... işin özünde hormonlar var
bir gün boyunca neler kullanıyorsunuz mesela?Yoksa ne guzel sanslilardansiniz demek ben ne yapsam olmuyor
hayatım günde 12 kez maske peeling yapsan zaten yüzün olmaz yanar direktvalla böyle yanmış ekmek gibi cildimiz yok.
stresden de değil hormon . östrojenDogru bizim kadar takintili degil gamsizlar jo stres
öyle birşey yok... yanlış ürünlerle ne yapsam olmuyor diye bir gerçek var :)Yoksa ne guzel sanslilardansiniz demek ben ne yapsam olmuyor
Kıyamam üzülme bebeğim yarın cildime göre alışveriş yapacağım hepinizin görüşleri değerli bnm içinben dana artık hiçbirşey demem ,nscckts lal oldu
hele bir yaz neler alacağını.bakalım öğrenmiş misin?ben de akşamları yüzümü yanlış yıkıyormuşum.öğrendim ona göre ürünler aldım bak.illa ben bilirim demekle olmuyor bu işler.Kıyamam üzülme bebeğim yarın cildime göre alışveriş yapacağım hepinizin görüşleri değerli bnm için
Aynen öylehele bir yaz neler alacağını.bakalım öğrenmiş misin?ben de akşamları yüzümü yanlış yıkıyormuşum.öğrendim ona göre ürünler aldım bak.illa ben bilirim demekle olmuyor bu işler.
gratise baktım gelenes falan orada 2 katı pahalı ve birçok şey yokhele bir yaz neler alacağını.bakalım öğrenmiş misin?ben de akşamları yüzümü yanlış yıkıyormuşum.öğrendim ona göre ürünler aldım bak.illa ben bilirim demekle olmuyor bu işler.