Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kampanyaları takip et.aynı ürün farklı fiyatlarda oluyor.uygunu al araştırıp.kıyafet vs almayı boşver.genç kadınsın.cildini bir düzelt hele.bak kıpkırmızı olmuş.iyice hassaslaşmış.azıcık güneş görse acır da o kırmızılıklar.
Valla yarın bu işi halletmem lazım çünkü hiç bişi sürmesemde güneş kremi sürmem lazım hergun dışardayim ee bunuda çıkarmak gerek çıkarınca nemlendirmek gerek oyuzden kozmetige gideceğim yarın tshop Gratis ne varsa artık

Valla yarın bu işi halletmem lazım çünkü hiç bişi sürmesemde güneş kremi sürmem lazım hergun dışardayim ee bunuda çıkarmak gerek çıkarınca nemlendirmek gerek oyuzden kozmetige gideceğim yarın tshop Gratis ne varsa artık
ben seni yeni hatırladım.başka üyeyle karıştırmışım.bdv de konuşmuştuk senle aylar önce.memurdun engelin vardı ama azimli genç bir kadındın hatırladım.

kampanyaları takip et.aynı ürün farklı fiyatlarda oluyor.uygunu al araştırıp.kıyafet vs almayı boşver.genç kadınsın.cildini bir düzelt hele.bak kıpkırmızı olmuş.iyice hassaslaşmış.azıcık güneş görse acır da o kırmızılıklar.
En uygun fiyatlı olani cildime uygun olanı alırım hayırlısı

Screenshot_20220803-225848_Chrome.jpg

Kıyamam üzülme bebeğim yarın cildime göre alışveriş yapacağım hepinizin görüşleri değerli bnm için ❤️
hele bir yaz neler alacağını.bakalım öğrenmiş misin?ben de akşamları yüzümü yanlış yıkıyormuşum.öğrendim ona göre ürünler aldım bak.illa ben bilirim demekle olmuyor bu işler.

hele bir yaz neler alacağını.bakalım öğrenmiş misin?ben de akşamları yüzümü yanlış yıkıyormuşum.öğrendim ona göre ürünler aldım bak.illa ben bilirim demekle olmuyor bu işler.
gratise baktım gelenes falan orada 2 katı pahalı ve birçok şey yok
oradan asla rutin çıkmaz hem düzgün birşey yok hemde haketmeyecek pahalılıkta ürünleri maalesef :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X