Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında gün içinde çok terliyorum yüzüm ıslak hep ama yinede böyle olmuş
gül suyu kuru ciltlere önerilir diye söylememe rağmen ve kullandığınız yıkama jeli hassaslaştırır dememe rağmen bana iyi geliyor demiştiniz ve ısrar ettiniz gördüğüme göre hiç iyi gelmiyormuş değil mi ?

iyi gelmeyen nemlendiriciyi birde içine birşey katarak yapısını bozup yüzünüze neden sürdünüz zaten iyi gelmiyorken daha da kötü hale getirsin diye çok efor sarfediyorsunuz üzülüyorum gerçekten yazık güzelim yüzünüze ...

her doğal şey iyi demek değildir yüze de herşey sürülmez gül suyu harikadır ama her gülsuyu değil ... bazı gülsuyu güzeldir oda sadece aşırı hassas ve kuru cilde önerilir ...

doğal olan herşey iyiyse neden bu kadar serumlar vs üretiliyor biz neden kullanıyoruz ? yüzümüze sürer gül suyunu geçerdik neden cildimize mesai harcıyoruz ?

Aslında gün içinde çok terliyorum yüzüm ıslak hep ama yinede böyle olmuş
devamlı başka başka ürünlere geçiyorsun.cildin birine alışmadan diğerine başlıyorsun.ph ını mahvetmişsin yüzünün.gül suyu kullanmamakla başla işe.tonik kullanmayı da bırak.yıkama jelsiz yüz yıkama olmaz.iyi bir markadan almalısın onu da nivea falan değil.ben celenes kullanıyorum memnunum.sabah yüzünü yıka ama fazla sürtmeden yıka.sonra hyloronik serum kullan.15 dakika sonra da güneş koruyucu bitti gitti.akşam da çift aşamalı temizlik serum ve nemlendirici sür.svr serumunu sabah kullan güneş kremi öncesi.akşamsa nemlendirici kullan.peelingleri bırak maskeleri bırak.haftada bir de enzim peeling uygula tmm.çok fazla ürün kullanma cildin düzelene dek.kese yapma yüzüne pütürcüklü peeling de yapma.yanlışım varsa nisa düzeltir.ama benim fikrim bunlar.

asla dinlemiyor canım hepimiz yazdık ,hiçbirimizin çıkarı yok kendisine yazdıklarımızdan hatta aksine zaman ayırıyoruz, kendisine uzun uzun yazdım neden sonuç yazdım bunu yaşayacağını da yazdım ne kullanması gerektiğini de yazdım. kendisine iyi geliyormuş öyle dedi yanağında ki sivilcelerin sebebi cilt bariyerinin bozulmuş olması tüm gözenekleri tıkalı ölü derisi birikmiş aşırı matlaşmış nemsizleşmiş bu cildi önce iyi bir yıkama jeli ile yıkayıp sonra mutlaka haftada 1 gün akşam enzim peeling ve haftada 1 gün sadece sivilce üstüne salisilik asit sürmeli ve kesinlikle ama kesinlikle şu nemlendiriciyi kullanmalı EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu kremde hyoluronik asit var niacinimade var çinko var hepsi bir arada

Cildim duzelene kadar hiç bişi sürmeyi düşünmüyorum sivilcem çok artarsa imex alırım belki sonra yazdığınız markaların ürünlerini alacağım İnşallah

Cildim duzelene kadar hiç bişi sürmeyi düşünmüyorum sivilcem çok artarsa imex alırım belki sonra yazdığınız markaların ürünlerini alacağım İnşallah
allah sen büyüksün yarabbim

peki sen en doğrusunu bilirsin

bu krem de herşey varmış.gayet nemlendirir işini görür.youtube da bir dr u dinledim dün.o kağıt maskeleri kullanmayın diyordu.boşa para diyordu.onun yerine iyi bir krem alabilirsiniz diyordu.

bu krem de herşey varmış.gayet nemlendirir işini görür.youtube da bir dr u dinledim dün.o kağıt maskeleri kullanmayın diyordu.boşa para diyordu.onun yerine iyi bir krem alabilirsiniz diyordu.
kağıt maske gerçekten gereksiz serumlar nemlendiriciler daha etkili hani anlık kendini şımartmak istersin kağıt maske kullanırsın tamam hem daha pahalıya geliyor hemde doğaya gereksiz fazladan atık... kullandığımız serumları basıyorlar maske kağıtlarına ... onu da satıyorlar

Bn sizi anladım cildiyeye gidip cildimi düzeltirim daha sonrada dediginiz markaları alırım sizi dinlemedigimin acısını çekiyorum şuan zaten
cildiyeye gidince düzelmez ki o cilt.o da sana yıkama jeli markası verecek serum verecek nemlendirici tavsiye edecek.öyle sivilce kremini sür cilt pırıl pırıl olsun olmaz.ayrıca bu sıcakta o kremlerle cildini soyarsın.daha da hassaslaşır cilt ve üstüne de lekelenir nisanın dediği gibi.cildini düzelt bi ph ını.sonbaharda başlarsın sivilce tedavine geçmezse.ben geçeceğine eminim denilenleri yapsan ama yok bildiğini okuyorsun.pahalı 500 1000 tl lik ürünler al diyen yok sana.ama doğru cilt bakımı biraz para harcamayı gerektiriyor maalesef.

gitsin hatta imex alırım dedi kullansın geri gelecek buraya

Tm kızlar temizleme Jelinden nemlendiriciden gulsuyundan kurtuluyorum yeni urunler alıyorum yazdığınız yarın bakacağım insallah gidince kozmetiğe yazarım sorarım yine size

Tm kızlar temizleme Jelinden nemlendiriciden gulsuyundan kurtuluyorum yeni urunler alıyorum yazdığınız yarın bakacağım insallah gidince kozmetiğe yazarım sorarım yine size
kampanyaları takip et.aynı ürün farklı fiyatlarda oluyor.uygunu al araştırıp.kıyafet vs almayı boşver.genç kadınsın.cildini bir düzelt hele.bak kıpkırmızı olmuş.iyice hassaslaşmış.azıcık güneş görse acır da o kırmızılıklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…