Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar saç rutinimden bahsetmek istiyorum. Bemiks evigen bephanten vitaminlerini bir kapak badem yağı ve bir kapak cam terebentin yağıyla karıştırıp 2 haftada bir kez uyguluyorum. Ara zamanlarda da gratisten aldığım hindistan cevizi yağını saçlarıma sürüyorum 2 saat kadar sure sonra yıkıyorum. Ben faydasını gördüm umarım birilerine faydam olur.
hindistan cevizi yağını uzun zaman ben de kullandım.dax supergro yu bir de.o saç uzatmada etkiliydi.şu aralarda keratin bakım ürünleri kullanıyorum sadece.

Day-long kullandım turuncu kapak
Hada labo da kullandım bayılmıştım
Missha pure block kullandım
Klairs
Heimish glow base
Missha madesoside li olanı
Elimde şuan barulab ve açmadığım manyo var nivea dışında.

Ben anlamıyorum biliyor musun hibrit kimyasal ya da mineral ana içeriğine bakıyorum atıyorum green tea mesela barulab. Ya da manyo fermente mantarlı bi de kuru ciltli parlak bitisli olmasına dikkat ediyorum.

Bigun açıp hibrit ne kimyasal ve mineral filtre içerikleri ne okuyup öğrenicem 🤣🤣

06:04 de ve 07:07 de anlatıyor canım fiziksel ne demek kimyasal ne demek aradaki fark ne diye
bunu araştırıcam dedin değil mi yanlış anlamadıysam

Day-long kullandım turuncu kapak
Hada labo da kullandım bayılmıştım
Missha pure block kullandım
Klairs
Heimish glow base
Missha madesoside li olanı
Elimde şuan barulab ve açmadığım manyo var nivea dışında.

Ben anlamıyorum biliyor musun hibrit kimyasal ya da mineral ana içeriğine bakıyorum atıyorum green tea mesela barulab. Ya da manyo fermente mantarlı bi de kuru ciltli parlak bitisli olmasına dikkat ediyorum.

Bigun açıp hibrit ne kimyasal ve mineral filtre içerikleri ne okuyup öğrenicem 🤣🤣
Daylong turuncu kapak geçen yaz kullandım çok sıcaktı üzerine sık sık isntree stickle tazeledim dışarıda olmam gereken zamanlarda.İkisi de nemli bitişi bana bir tık fazla geldi yazın terli gibi oldum. Ama asla sivilce yapmadı, komoden yapmadı. Sadece bir tık konforsuzdu ama taş gibi korudular. Normalde ben güneşte kızarırım. Oradan anlıyorum farkı kışın sevdiğim ürün yazın pancar çevirince yeterince korumadı diyorum. Bir de daylong biraz yapış yapış yapıda saça falan yapışıyor. Konforlu değil pek ama çok iyi koruyor hakkını vermek lazım.Yoğun güneşe maruz kalınca insan konfor falan umursamıyor. Hadalobonun spf 30 büyük küçük spf 50 büyük küçük kullandım. Zaten büyüğü ve küçükleri arasında pek fark yok. Daylong brnzetiliyor zaten. Bence biraz daha konforlu ve asla gözümü yalmadılar hem hadalobolar hem de daylong bu konuda alkış ikisine de. Ama o da daylong kadar olmasa da bir tık parlak durdu yazın ben de ama aşırı değil hafif. Ama hadalobolar kışın kullandım tam bir çiçek çok iyi oldu bana hiç fazla olmadı.

Son düzenleme:

06:04 de ve 07:07 de anlatıyor canım fiziksel ne demek kimyasal ne demek aradaki fark ne diye
bunu araştırıcam dedin değil mi yanlış anlamadıysam

Evet Evet canım ne zamandır merak ediyorum çünkü bi tek hamilelikte mineral filtre kullanılır biliyorum o da beyazlık daha çok bırakıyor ama ayrimlari ne hiç bilmiyorum teşekkür ederim 🌺🌺

Merhaba arkadaşlar saç rutinimden bahsetmek istiyorum. Bemiks evigen bephanten vitaminlerini bir kapak badem yağı ve bir kapak cam terebentin yağıyla karıştırıp 2 haftada bir kez uyguluyorum. Ara zamanlarda da gratisten aldığım hindistan cevizi yağını saçlarıma sürüyorum 2 saat kadar sure sonra yıkıyorum. Ben faydasını gördüm umarım birilerine faydam olur.
bunu her sene mutlaka yaparım ben
mevsim geçiş zamanı denk getiririm özellikle
en sevdiğim kürdür

İsntree güneş kremlerini çok beğendim. Stick olan çok güzel. Nemli yapıda yazın çok fazla tazeleyince biraz fazla olabilir ama güzel yağ dengeleyici ürünlerle dengelenebilir.Fiziksel filtreli olan da benim kullandığım en iyi fiziksel filtreli ürünlerden nemi iyi. Ben yaz kış kullanırım. Çok fazla fiziksel filtreli ürün denedim o kadar fail oldum ki. White cast oluyor maalesef. Tam hayalet gibi. Mark Zuckerbergin beyaz suratı gibi de oldum :KK70:İsntree de 0 beyazlık diyemem ama bayağı minimum. İsntree kimyasala ise bebeğim oldun daha ilk günden demek istiyorum.Güzel

Daylong turuncu kapak geçen yaz kullandım çok sıcaktı üzerine sık sık isntree stickle tazeledim dışarıda olmam gereken zamanlarda.İkisi de nemli bitişi bana bir tık fazla geldi yazın terli gibi oldum. Ama asla sivilce yapmadı, komoden yapmadı. Sadece bir tık konforsuzdu ama taş gibi korudular. Normalde ben güneşte kızarırım. Oradan anlıyorum farkı kışın sevdiğim ürün yazın pancar çevirince yeterince korumadı diyorum. Bir de daylong biraz yapış yapış yapıda saç falan yapıyor. Konforlu değil pek ama çok iyi koruyor hakkını vermek lazım.Yoğun güneşe maruz kalınca insan konfor falan umursamıyor. Hadalobonun spf 30 büyük küçük spf 50 büyük küçük kullandım. Zaten büyüğü ve küçükleri arasında pek fark yok. Daylong brnzetiliyor zaten. Bence biraz daha konforlu ve asla gözümü yalmadılar hem hadalobolar hem de daylong bu konuda alkış ikisine de. Ama o da daylong kadar olmasa da bir tık parlak durdu yazın ben de ama aşırı değil hafif. Ama hadalobolar kışın kullandım tam bir çiçek çok iyi oldu bana hiç fazla olmadı.
Aynen katlıyorum .day long sürümü zor beyazlık zor geciyor ama dua kalkanı gibi yüzünde zirhi hissediyordum 😂 hado labo sürümü kolay ve istediğim gibi day longtan daha nemli bitiş sağlıyordu. Hani tekrar hangisine şans verirsin desen hado labo derim

İsntree güneş kremlerini çok beğendim. Stick olan çok güzel. Nemli yapıda yazın çok fazla tazeleyince biraz fazla olabilir ama güzel yağ dengeleyici ürünlerle dengelenebilir.Fiziksel filtreli olan da benim kullandığım en iyi fiziksel filtreli ürünlerden nemi iyi. Ben yaz kış kullanırım. Çok fazla fiziksel filtreli ürün denedim o kadar fail oldum ki. White cast oluyor maalesef. Tam hayalet gibi. Mark Zuckerbergin beyaz suratı gibi de oldum :KK70:İsntree de 0 beyazlık diyemem ama bayağı minimum. İsntree kimyasala ise bebeğim oldun daha ilk günden demek istiyorum.Güzel
nokta atışı ürünler hep sen bu işi biliyorsun :KK66:
memnun kaldığın ürünleri ve cilt tipini yazarsan faydalanmak isteyenler faydalansın derim

Aynen katlıyorum .day long sürümü zor beyazlık zor geciyor ama dua kalkanı gibi yüzünde zirhi hissediyordum 😂 hado labo sürümü kolay ve istediğim gibi day longtan daha nemli bitiş sağlıyordu. Hani tekrar hangisine şans verirsin desen hado labo derim
hadolobun neredeyse her şeyimi güzel olur arkadaş ya... iyi iş çıkarıyorlar

Daylong hiç beyaz kalmadı bende ya o da sadece kimyasal ya ama garip bir yapısı var ama o kadar iyi koruyor ki olsun. Hada lobo nemli evet o öyle yapış yapış değil evet. Hele size o çok iyi kuruysanız. Kışın ben de kuruyorum iyi oldu ama parlak bitiş gene sevmek lazım.Bir anım var hatta arka arkaya nivea parlama karşıtı kullandım sonra iki gün Hada loboyu biri bana dedi ki iki gündür dikkat ediyorum yüzün mü terledi peçete vereyim mi :KK70: :skandal:Tatlım o glass skin i, glowy skin :KK70:

nokta atışı ürünler hep sen bu işi biliyorsun :KK66:
memnun kaldığın ürünleri ve cilt tipini yazarsan faydalanmak isteyenler faydalansın derim
Üstadım sizden bunları duymak ne şereftir yahu. Siz bu işin pirisiniz. :nazar:Ben de kendimce bir skincare junkieyim. Yazarım tabii bu zamana kadar sağlık sorunlarım, fizyoterapiler, ameliyatım falan oldu ondan ancak yazdım. Yoksa yazardım ama ancak okumaya yetiştim. Şuanda aslında ameliyatlı ameliyatlı yazıyorum :KK70:

Daylong hiç beyaz kalmadı bende ya o da sadece kimyasal ya ama garip bir yapısı var ama o kadar iyi koruyor ki olsun. Hada Kabı nemli evet o öyle yapış yapış değil evet. Hele size o çok iyi kuruysanız. Kışın ben de kuruyorum iyi oldu ama parlak bitiş gene sevmek lazım.Bir anım var hatta arka arkaya nivea parlama karşıtı kullandım sonra iki gün Hada loboyu biri bana dedi ki iki gündür dikkat ediyorum yüzün mü terledi peçete vereyim mi :KK70: :skandal:Tatlım o glass skin i, glowy skin :KK70:
bende mat bitiş severim ama öyle kanı canı çekilmiş gibi değil kadife gibi olmalı dokundum mu elim akmalı yapış ve terli görüntü olmamalı :KK70: la rochelerden o yüzden vazgeçemiyorum akneye meyilli yağlı cilt için olanı tam öyle zamp gibi yapıyor

hadolobun neredeyse her şeyimi güzel olur arkadaş ya... iyi iş çıkarıyorlar
Göz kremi çok efsaneydi ya benim gözçevremin nemi normal yani kuru değil çok yeterli oldu bana. İncecik çok hoş. Lotionı ise kışın yetersiz kaldı ama bahar ve yazda yetti bana.

Üstadım sizden bunları duymak ne şereftir yahu. Siz bu işin pirisiniz. :nazar:Ben de kendimce bir skincare junkieyim. Yazarım tabii bu zamana kadar sağlık sorunlarım, fizyoterapiler, ameliyatım falan oldu ondan ancak yazdım. Yoksa yazardım ama ancak okumaya yetiştim. Şuanda aslında ameliyatlı ameliyatlı yazıyorum :KK70:
estağfurullah canım ürünlere hakimiyet konusunda bence Atart Atart benden daha iyi şey gibi ben alaturkayım o avrupai sende güneş kremlerine hakimsin bence cilt ürünlerini de biliyorsun buradan bakınca öyle anlaşılıyor :KK70:

çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin bu ne azim yaaa bu ne azim

ameliyat neşter aneztesi bile engel olamaz bakımlı olmama diyorsun :KK200: işşte bu beeen ameliyata giderken saçıma su dalgası yapıp topuklularla ve kalem elbiseyle gitmiştim :KK70: ameliyatdan odaya çıktığımda ilk işim aynaya bakıp tipimi düzeltmek olmuştu :KK70:

bende mat bitiş severim ama öyle kanı canı çekilmiş gibi değil kadife gibi olmalı dokundum mu elim akmalı yapış ve terli görüntü olmamalı :KK70: la rochelerden o yüzden vazgeçemiyorum akneye meyilli yağlı cilt için olanı tam öyle zamp gibi yapıyor
La Roche bana bir tık fazla kuru gibi ama sadece temmuz ağustosta iyi olabilir. Kalan zamanda ise bana biraz fazla ama. Asıl axis y ın complete no stresini baharda kullandım beni bayağı kuruttu yanaklarım çekilmiş gibi oldu. Aslında tam bu zamanlıkmış.Yağı çok çok iyi alıyor. O da sadece fiziksel filtre. Beyazlığı ise geneok değil diğerlerine göre iyi. İçeriği efsane. Gerçekten cildimi sakinleştirmişti ama kuruttu.

Daylong hiç beyaz kalmadı bende ya o da sadece kimyasal ya ama garip bir yapısı var ama o kadar iyi koruyor ki olsun. Hada lobo nemli evet o öyle yapış yapış değil evet. Hele size o çok iyi kuruysanız. Kışın ben de kuruyorum iyi oldu ama parlak bitiş gene sevmek lazım.Bir anım var hatta arka arkaya nivea parlama karşıtı kullandım sonra iki gün Hada loboyu biri bana dedi ki iki gündür dikkat ediyorum yüzün mü terledi peçete vereyim mi :KK70: :skandal:Tatlım o glass skin i, glowy skin :KK70:
Tatlım this iş the korean cam cilt camsille silinmiş gibi 🤣🤣 bu arada isntree çok severim tam yurtdışından hyalarunik Asit toner plus ini ve mugwort serumunu getirtmiştim ki hamile kaldım hyalarunik asidini kızkardeşime verdim mugwort skt çok diye bekledim bu akşam fondipleyip biten şişelerin yanina usulca ekledim 😪

Benim kore ürünlerine ayrı bi zaafim var en beğendiklerim ise; klairs, bywishtrend, manyo, isntree, benton ve tabiki cosrx

La Roche bana bir tık fazla kuru gibi ama sadece temmuz ağustosta iyi olabilir. Kalan zamanda ise bana biraz fazla ama. Asıl axis y ın complete no stresini baharda kullandım beni bayağı kuruttu yanaklarım çekilmiş gibi oldu. Aslında tam bu zamanlıkmış.Yağı çok çok iyi alıyor. O da sadece fiziksel filtre. Beyazlığı ise geneok değil diğerlerine göre iyi. İçeriği efsane. Gerçekten cildimi sakinleştirmişti ama kuruttu.
aynen kurutucu özelliği var kesinlikle kurutuyor zira şu antep sıcağında onu kullanınca yüzüm daha az terliyor ve sadece burnumun üstü parlıyor ilerleyen saatlerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X