Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bak once yag bazli banilo co kullandim. Sonra atopalm ile temizledim yuzumu. Ardindan enzim peeling. Snail essence,svr ve nemlendirici

Yok bak once yag bazli banilo co kullandim. Sonra atopalm ile temizledim yuzumu. Ardindan enzim peeling. Snail essence,svr ve nemlendirici
altdan canlı cildin çıkmış hiç sıkıntı yok için rahat olsun
sana şöyle bir yazı bırakayım
ürün azeleik asit ve bu ne demek
Antimikrobiyal ve antienflamatuar özelliklere sahip asittir. Diğer asitlere kıyasla daha nazik bir soyucudur bu sebeple hassas ciltlere daha uygundur. Cilt tonunu ve dokusunu iyileştirmeye yardımcı olan azelaik asit özellikle akne ve roza hastalığının tedavisinde tercih edilmektedir

bu peeling öyle minnoş yani

Galiba oyle. Yani cok mantikli. Diyorum ya, hic Boyle yumus olmamisti. O yagli gorunumumde yok. Normalde parmagimi yuzume surunce yagli yagli olurdu parmagim. Oda yok. Deli gibi parmagimi sirup test ediyorum

sen bu topiğe geldiğinde nerdeyse hergün asit kullanıyordun cildin senin bu tarz şeylere yıkılmaz dimdik ayakta kalır savaçcı bir cildin var

Galiba oyle. Yani cok mantikli. Diyorum ya, hic Boyle yumus olmamisti. O yagli gorunumumde yok. Normalde parmagimi yuzume surunce yagli yagli olurdu parmagim. Oda yok. Deli gibi parmagimi sirup test ediyorum
sen yine de çok sürme istersen sivilce yaparsın çok dokununca

sen bu topiğe geldiğinde nerdeyse hergün asit kullanıyordun cildin senin bu tarz şeylere yıkılmaz dimdik ayakta kalır savaçcı bir cildin var
Ay manyak gibiydim he
Aha,bha, pha
Su urunu cok sevmistim.. onu da kullanamiyorum yuzume korkudan. Direk koltuk altina kullaniyorum artik

Eklentiler

• 115834-media_swatch.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 21
Ay manyak gibiydim he
Aha,bha, pha
Su urunu cok sevmistim.. onu da kullanamiyorum yuzume korkudan. Direk koltuk altina kullaniyorum artik
bunu sadece sivilcene lokal olarak uygulayabilirsin ... sırtında sivilce çıkarsa ona evet koltuk altına dizine dirseğine falan olur
bence yüze çok fazla

bunu sadece sivilcene lokal olarak uygulayabilirsin ... sırtında sivilce çıkarsa ona evet koltuk altına dizine dirseğine falan olur
bence yüze çok fazla
Koltuk altina roll on niyetine kullanan varmis. Denedim koku filan olmuyor.
Yuzumde cok nadir sivilce cikiyor. Ergenlik iken akneli gibiydim. Neyseki ilerlemedi

kore cilt bakım ve estetikte çok ileri.... inanılmaz dikkat ediyorlar kadını da erkeği de cildine burada pastane gibi güzellik merkezleri ve tüm cilt ürünleri istisnasız çok güzel
Onlarda cok zorbalik ve estetik su gibi yaygin bi kore mudavimi olarak epey arastirmistim cene kas yuz kemigi ne operasyonlar başlıyor ergen yasta hatta bunun la ilgili cok sacma bi dizisini izlemistim

Onlarda cok zorbalik ve estetik su gibi yaygin bi kore mudavimi olarak epey arastirmistim cene kas yuz kemigi ne operasyonlar başlıyor ergen yasta hatta bunun la ilgili cok sacma bi dizisini izlemistim
evet orada görsellik kanun gibi sanki tipi bozulunca idam edeceklermiş gibi anormal derecede takıntı derecesinde çok küçük yaşlarda başlıyorlar ... kadın erkek ilişkilerinde de kadınlar kocasını hep idare etmeli erkeğini salt mutlu etmek üzerine kurulu okumalılar çocuk doğurup iyi anne ce kusursuz eş olmalı kadınları dayatma durumu mevcut

Aynen oyle bi sogudum simdi:)) yemekleri istahla yemeleri bir de romantik olmalari guzel :))

Aynen oyle bi sogudum simdi:)) yemekleri istahla yemeleri bir de romantik olmalari guzel :))
dizilerinde filimlerinde öpüşmeleri çok komik öpüştüler mii ileri sarıyorum resmen görmek istemiyorum travma geçirtecekler bana ,dudaklarını büzüp uc uca sanki birbirlerinden tiksinir gibi öpüşüyorlar neden ya neden yardır dal eşin o senin diyorum çok saçma ve komik öpüşüyorlar

Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum.
Hemen 302' ye ışınlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…