Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okuyup araştırmaya hevesli insanlara bayılıyorum

şikayetiniz neydi bildiğimiz ne varsa paylaşalım
Daha önce de sağlıklı diyet yemek tariflerini takip ediyordum. Tekrar teşekkürler.
Saçlarım çok dökülüyor. Uzundu kestirdim sağlıklı olur diye düşündüm. En son Hunca care' in defne sarımsakli şampuanıni aldım. İki haftadır pek fark eden bir şey olmadı.

dökülme için tahlil verdiniz mi
birde saçlar senede 2 kere yenilenir dökülme fazlalaşır onla ilgili olmadığına emin miyiz
stres veya hormonel bir durum olmadığına emin miyiz
ona göre ürün önerisinde bulunucam

Tahlil vermedim. Yapılacaklar listesine aldım.
Yıl içinde belli dönemlerde değil sürekli dökülüyor. Bundan eminim.
Stresli bir insan değilim. Menopoza girdim ama öncesinde de bu sorun vardı buna bağlı olabilir mi emin değilim.

menepozun çok büyük etkisi var
önce tahlil şart bunu ciddiye alın derim
onun dışında şu ürünlerin faydasını yüzde yüz göreceksiniz içeriği güzel etkili ürünler ama düzenli kullanılmalı ve en az 2 ay kullanılmalı
hergün saç yıkamayın tarak olarak önerdiğimi alırsanız aradaki farkı görürsünüz
saçlar ılık suyla yıkanır sıcak suyla halı yıkar gibi foşur foşur yapmayalım onlar bizim canımız ciğerimiz :)
şampuan bütçenize önerdiklerimden hangisi uygunsa onu alabilirsiniz

bunu temiz saçın dibine sıkıp masaj yapacaksınız

bunu da uclara uygulayacaksınız

tarak da bu olmalı

hergün 1 avuç toplamda ve karışık olarak taze çiğ yani kavrulmamış olacak fındık badem ceviz ve kabak çekirdeği de yerseniz iyi olur

birde bu tarz dökülme önleyici ve hızlı uzatma etkili şampuanları kullanırken baş önde yıkarsak daha iyi olur vücuda ne kadar az temas ederse o kadar iyi vücut tüylerine de etki etmesini istemeyiz

hergün 1 avuç toplamda ve karışık olarak taze çiğ yani kavrulmamış olacak fındık badem ceviz ve kabak çekirdeği de yerseniz iyi olur

birde bu tarz dökülme önleyici ve hızlı uzatma etkili şampuanları kullanırken baş önde yıkarsak daha iyi olur vücuda ne kadar az temas ederse o kadar iyi vücut tüylerine de etki etmesini istemeyiz

İçlerinden en uygununu seçmek zor olacak. Kullanıcı yorumlarını okumakla ödevime geçeyim. Teşekkür ederim. Tarak en kısa zamanda sipariş edilecek. Hekimden randevu bulunacak.

İçlerinden en uygununu seçmek zor olacak. Kullanıcı yorumlarını okumakla ödevime geçeyim. Teşekkür ederim. Tarak en kısa zamanda sipariş edilecek. Hekimden randevu bulunacak.
bence yorumları okumak çok sağlıklı değil
kişi serum olarak ne kullanıyor ,saçını hangi aralıklarda nasıl yıkayıp nasıl besleniyor hergün ısı fön maşa düzleştirici kullanıyor mu ne tarak kullanıyor vs bunları bilmiyoruz ve ürünü düzenli kullandılar mı ne kadar kullandılar bilmiyoruz 2. gün yorum yazanlar var o yüzden sağlıklı değil

Bende alopesi var, genetik. İnce telli dalgalı saçlarım var omzuma bile indiremiyorum bob modeli kestiriyorum. O yüzden sizin tavsiyelerinizi bile okumadım. Çünkü sanırım saçlarınız uzun. Saçınız var yani o yorumları yapanlar da yirmi yaşında genç bir kız olabilir, gür saçlı biri olabilir…

yalnız ben 2. gün bu ürün harika diye yorum yapanlardan veya gür saçlı cildi güzel ne kullansa fayda görür denilenlerden değilim , ben senin bildiğin kadınlardan değilim der gibi oldu ama içerik okumayı bildiğim için hangi soruna hangi içerik iyi gelir kim neyden memnun kalır onları bildiğim için yazıyorum, yani nasılsa saçın var e cildin de güzel diyerek yazdıklarımı okumuyorsanız size hiçbir konuda yardımcı olamıyorum demektir...

yaşadığınız rahatsızlık içinde zaten bilgimizi aşar, saçkıran tarzı bir rahatsızlık sanırım . onunla ilgili konuşamam bile çünkü bilgim ve eğitimim yok. sizde bu konuda bir serum veya şampuanla o sorunun çözülemeyeceğini biliyorsunuz zaten ,şifa diliyorum.

Ben de son paragrafı demek istemiştim. Kötü bir şey demedim zaten. Saçkıran değil incelme. İçerik muhabbeti farklı. Saç konusu kuru cilt ya da kırışıklık gibi bir şey değil.

kırmızılıklar mı oluştu?biraz da soyulma var sanki
Aynen öyle oldu deliricem valla yüzümü sabah akşam yıkama jeliyle yıkıyorum üzerine de gül suyu tonikliyorum nemlendiricim kötüydü oda zarar verdi allık yaptım onu temizleyici yaptı diye düşünüyorum o bölgeye Fito sürdüm biraz

Acil yardim kızlar cildime neler oluyor birde regl donemimdeyim ne yapmam gerekiyor acil olarak bugün bisiler oldu
Eki Görüntüle 3106993
cilt bariyeri zayıflamış dermatide doğru yol alıyor aşırı derecede kuruduğu için hassaslaşmış cilt ondan soyuluyor çıkmış olan sivilcelerde ondan kaynaklanıyor yüz sebum üretmeye çalışıyor deride katman oluşuyor , geçmesi uzun süren sivilce tipiniz var ve ardında iz bırakıyor çünkü nemsiz ve güçsüzleşmiş cilt

uzun uzun anlattığım ve bu tip sorunlar yaşayacağınızı söylediğim konu bu işte bu cildin toparlanması hemen bugün başlasanız en az 2 ay .

bugün birşey oldu demişsiz de sivilcelere bakılırsa bugünlük birşey değil bas bas bağırmış ben nemsizim nemsizim diye

Temizleme jelini birakicam daha öncede böyle olmuştu bir müddet yüzüme birşey sürmeyim diyorum en kötü giderim bir imex yazdıririm onu kullanirim diyorum da acil anlık şu kızarıklığı geçirecek ne yapabilirim diye sorayım dedim cnm sadece

Aslında gün içinde çok terliyorum yüzüm ıslak hep ama yinede böyle olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…