Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yüzün enzim peelingden hala kızarmış olamaz :) enzim peeling yaptığın gün epilasyon diğer asitler vs yapmadın değil mi ? bence ölü derilerin gittiği için altdan pembe pembe görünen cildi sen kızardı sanıyor olabilirsin :KK70:
Yok bak once yag bazli banilo co kullandim. Sonra atopalm ile temizledim yuzumu. Ardindan enzim peeling. Snail essence,svr ve nemlendirici

Yok bak once yag bazli banilo co kullandim. Sonra atopalm ile temizledim yuzumu. Ardindan enzim peeling. Snail essence,svr ve nemlendirici
altdan canlı cildin çıkmış hiç sıkıntı yok için rahat olsun
sana şöyle bir yazı bırakayım
ürün azeleik asit ve bu ne demek
Antimikrobiyal ve antienflamatuar özelliklere sahip asittir. Diğer asitlere kıyasla daha nazik bir soyucudur bu sebeple hassas ciltlere daha uygundur. Cilt tonunu ve dokusunu iyileştirmeye yardımcı olan azelaik asit özellikle akne ve roza hastalığının tedavisinde tercih edilmektedir

bu peeling öyle minnoş yani :KK66:

altdan canlı cildin çıkmış hiç sıkıntı yok için rahat olsun
sana şöyle bir yazı bırakayım
ürün azeleik asit ve bu ne demek
Antimikrobiyal ve antienflamatuar özelliklere sahip asittir. Diğer asitlere kıyasla daha nazik bir soyucudur bu sebeple hassas ciltlere daha uygundur. Cilt tonunu ve dokusunu iyileştirmeye yardımcı olan azelaik asit özellikle akne ve roza hastalığının tedavisinde tercih edilmektedir

bu peeling öyle minnoş yani :KK66:
Galiba oyle. Yani cok mantikli. Diyorum ya, hic Boyle yumus olmamisti. O yagli gorunumumde yok. Normalde parmagimi yuzume surunce yagli yagli olurdu parmagim. Oda yok. Deli gibi parmagimi sirup test ediyorum 🫣

sen bu topiğe geldiğinde nerdeyse hergün asit kullanıyordun cildin senin bu tarz şeylere yıkılmaz dimdik ayakta kalır :KK70: savaçcı bir cildin var

Galiba oyle. Yani cok mantikli. Diyorum ya, hic Boyle yumus olmamisti. O yagli gorunumumde yok. Normalde parmagimi yuzume surunce yagli yagli olurdu parmagim. Oda yok. Deli gibi parmagimi sirup test ediyorum 🫣
sen yine de çok sürme istersen sivilce yaparsın çok dokununca :KK70:

sen bu topiğe geldiğinde nerdeyse hergün asit kullanıyordun cildin senin bu tarz şeylere yıkılmaz dimdik ayakta kalır :KK70: savaçcı bir cildin var
Ay manyak gibiydim he 😂
Aha,bha, pha
Su urunu cok sevmistim.. onu da kullanamiyorum yuzume korkudan. Direk koltuk altina kullaniyorum artik

Eklentiler

• 115834-media_swatch.jpg
    115834-media_swatch.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 21
Ay manyak gibiydim he 😂
Aha,bha, pha
Su urunu cok sevmistim.. onu da kullanamiyorum yuzume korkudan. Direk koltuk altina kullaniyorum artik
bunu sadece sivilcene lokal olarak uygulayabilirsin ... sırtında sivilce çıkarsa ona evet koltuk altına dizine dirseğine falan olur
bence yüze çok fazla

bunu sadece sivilcene lokal olarak uygulayabilirsin ... sırtında sivilce çıkarsa ona evet koltuk altına dizine dirseğine falan olur
bence yüze çok fazla
Koltuk altina roll on niyetine kullanan varmis. Denedim koku filan olmuyor.
Yuzumde cok nadir sivilce cikiyor. Ergenlik iken akneli gibiydim. Neyseki ilerlemedi

kore cilt bakım ve estetikte çok ileri.... inanılmaz dikkat ediyorlar kadını da erkeği de cildine burada pastane gibi güzellik merkezleri ve tüm cilt ürünleri istisnasız çok güzel
Onlarda cok zorbalik ve estetik su gibi yaygin bi kore mudavimi olarak epey arastirmistim cene kas yuz kemigi ne operasyonlar başlıyor ergen yasta hatta bunun la ilgili cok sacma bi dizisini izlemistim😅

Onlarda cok zorbalik ve estetik su gibi yaygin bi kore mudavimi olarak epey arastirmistim cene kas yuz kemigi ne operasyonlar başlıyor ergen yasta hatta bunun la ilgili cok sacma bi dizisini izlemistim😅
evet orada görsellik kanun gibi sanki tipi bozulunca idam edeceklermiş gibi anormal derecede takıntı derecesinde çok küçük yaşlarda başlıyorlar ... kadın erkek ilişkilerinde de kadınlar kocasını hep idare etmeli erkeğini salt mutlu etmek üzerine kurulu :KK70: okumalılar çocuk doğurup iyi anne ce kusursuz eş olmalı kadınları dayatma durumu mevcut

evet orada görsellik kanun gibi sanki tipi bozulunca idam edeceklermiş gibi anormal derecede takıntı derecesinde çok küçük yaşlarda başlıyorlar ... kadın erkek ilişkilerinde de kadınlar kocasını hep idare etmeli erkeğini salt mutlu etmek üzerine kurulu :KK70: okumalılar çocuk doğurup iyi anne ce kusursuz eş olmalı kadınları dayatma durumu mevcut
Aynen oyle bi sogudum simdi:)) yemekleri istahla yemeleri bir de romantik olmalari guzel :))

Aynen oyle bi sogudum simdi:)) yemekleri istahla yemeleri bir de romantik olmalari guzel :))
dizilerinde filimlerinde öpüşmeleri çok komik :KK70: öpüştüler mii ileri sarıyorum resmen görmek istemiyorum travma geçirtecekler bana ,dudaklarını büzüp uc uca sanki birbirlerinden tiksinir gibi öpüşüyorlar neden ya neden yardır dal :KK70: eşin o senin diyorum çok saçma ve komik öpüşüyorlar

Herkese merhaba
Cildimiz, vücudumuz, dişlerimiz, saçlarımız için bakım olarak neler yapıyoruz?
Kullandığımız vitaminler, takviyeler aklınıza neler geliyorsa paylaşma alanı oluşturuyorum.
Yaş almaktan korkmuyorum ama güzel yaş almak istiyorum.
Konu içerisinde rutin olusturmuyoruz. Herkes kendi deneyimlerini paylaşıyor.
İndirimlerden birbirimizi haberdar ediyoruz❤️

@ceycey0406
N nscckts
Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar ❤️
Kapımız herkese açık 😀
Dipnot: fikirlerimiz herkese uymayabilir. Biz sadece kız kıza sohbet ediyoruz.
Kesinlikle tavsiye vermiyoruz 😉

Atart Atart : günes kremi ; söylememe gerek yok en güzel en etkili antioksidan antiaging olmazsa olmaz yaz kış

* cvit ; cildi yenileyen,parlatan düşük ölçülerde baslanıp kademe kademe artrtılıp öxelşikle kışın sürekli kullanıma uygun bi asit. türev ve saf olanı var. türevler kremlerde de oluyor tonerlerde de ya da cvitli baska içeriklerde de..

* aha/pha/ bha ; cildi nazikçe soyup 23 günde bir olan yenilenme döngüsüne yardımci olan asitler. gözenek cogunluğu yaglı c,tleri olanlar bha kullansa iyi olur ama bunlar da haftada 2 düşük yüzdeden baslanarak kullanılmalı, gece mutlaka ve ertesi gün kesinlikle güneş kremi..
b3 yani niasinamide; benim en sevdiğim asit cildi canlandıyor dolgunlastırıyor lekleri acmaya yardımcı

* hyalarunik asit : nem hapsedici asit olduguna bakmayın cok masum yüzümüze ıslakken sürmemiz lazım ki var olan nemi hapsedip korusun

* peptit ; antiaging de etkili olan anladıgım kadarıyla kopan kolajen baglarını içeriden birleştirmeye ,olanı güçlendirmeye calısan bi içerik olmazsa olmazım..

* nemlendirici ; sabah aksam zaten ihmal etmiyoruz..

* arbutin,toner,azeleik asit de masum her içerikle anlasan lekeler üzerinde onları baskılamada yardımcı yan ürünler..

* retinol yani a vitamini ; en güçlü asit ama enn etkilisi mümkünse sadece kışın haftada 1 /2 den küçük küçük baslamalı ( retinol kulanıp daha mutsuz olan birini duymadım )
su bazlı formlu ürünler önce yaglı yani daha kıvamlı daha yogun ürünleri sonra uyguluyoruz. önce kıvamlıları sonra daha su gibi olanları toner/essence uygularsak sonra gelen su yagı çözer işe yaramaz :) önce su gelsin nem versin geleni de tutsun içinde..

bir sürü marka var kore ürünlerine cep yetmez ama muadil cosmed,the purest solutions, misecea,miaklinika ,maruderm,she vec markalarına göz atılabilir, snp prp

N nscckts : yıkanmış temizlenmiş kuru cilde sürüp 10 dk bekleyip üstüne kil maskesi sürüp kuruduğunda yıkayıp kurutup yağ bazlı temizleyici sürüp masaj yapıp 10 dk bekletip sonra yıkama jeli ile yıkayıp ardından niacinamide süreceksin bunları gece uyumadan önce yapacaksın bu fiddy yöntemi merkezlerde yüz temizleme işlemi olarak yapılır glikolik asit yenileme ve soyucu özelliği olan güçlü bir asittir o yüzden kışın kullanılır...
propolislerde cilt bakımında çok faydalı ,cilt dostu hem takviye olarak hem serumlarda : sebum dengeler, sivilceli ciltler tercih etmeli özellikle ...

birde kurallar var;
bir rutinde bir asit kullanılmalı irritasyon alerji hassasiyet yaşamamak için ,c vitamini kullanıyorsanız aha bha azeleik asit ve retinol kullanılmaz, bir asite başlıyorsak en az oranla başlanır haftada 2 kere şeklinde cilt alıştırılır ...akne ürünleri kullanılırkende aha bha azeleik asit retinol kullanılmaz,aha bha ile retinol de yan yana gelmemeli ,lazer tedavisi,lazer ağda kese gibi işlemlerden sonra da asla c vitamini,aha bha ,azeleik asit retinol kullanılmaz,rutinde asit kullanıyorsak güneş kremi çok sık yenilenmeli ve yüksek faktör kullanılmalı yaz kış farketmez. yazın da asit kullanılmamalı,hiçbir ürünü tüm yüze sürmeyin önce küçük alanda önce denemek lazım,tüm dermokozmetikler aynı değildir cildi iyi tanımak önemli ,ilk adım cilt bariyerini onarmak güçlendirmek olmalı,alınan ürünlerin içerik oranı ne kadar fazlaysa o kadar irritasyon riski vardır...
birlikte çok iyi çalışan içerikler de şöyle :c vitamini aha bha azeleik asit retinol ile hyolüronik asit harika destekler birbirini
,seramitlerle c vitamini aha bha azeleik asit retinolde iyi çalışır,c vitamini , aha bha ile e vitamini harika çalışır,c vitamini ile niacinamide iyi anlaşır ,

antiaging içerikler :
ilk sırada güneş kremi gelir,retinol,aha bha,c vitamini,alfa lipoic asit ,koenzim,fermente içerikler,niacinamide,peptit,seramit,hyaluronik asit

mandelik asit: hassas ciltler için yenileyici ve cilt bariyerini destekleyicidir

kullanılan ürünlerin ph 5.5 olmalı buna da dikkat edilmeli

centella asit: cildi iyileştirir

artemissia: çok değerli bir içeriktir kolay bulunmaz ,cilt problemleri için kullanılır egzama gibi,cildi yıpranmaktanda korur...

ürünlerde olmaması gereken içerikler(bunlar varsa almayın):sülfatın her türlüsü,esansiyal yağ ,parfüm,renklendirici,paraben,alkol.
bana göre en iyi cilt bakım ürünleri de purito,cosrx,klairs,ı' m from,caudalie,cosmed,la roche,careve,mizon,frudia,dermoskin,svr ,avene,bioderma,celenes,revulition,ph formuladır
effecthha göz çevresi bakım serisi

svr ampoule refresh

yorgunluk stres uykusuzluk vs sebepliyse bunlar iş görür
bölgesel kararmalarda da https://sachane.com/bioderma-pigmen...VANTkeeZ6d08hkZDlt6kRX4bUGQaSb7gaAgdwEALw_wcB bu yıkama jeli ve kremi iş görür
aa üreden bahsetmedik ondan da bahsedeyim özellikle tavuk derisi ya da çilek bacak ,mantar,sedef ,egzama sorunu yaşayanlar isananın üre kremi çok iyi (yüze sürülmez)

mia klinika Göz Altı Torbalanma, Morluk Karşıtı Ve Aydınlatıcı Göz Çevresi Bakım Serumu 30 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da iyi ürün bir yandan sizin için ürünlere bakıyorum da :KK70:
yağ bazlı temizleyici mi
hemish all clean
sberian
cosmed
clinique
benim en çok kullandıklarım bunlar oldu
neredeyse her markada yağ bazlı temizleyici var yıkama jeli gibi kişiye göre güzelliği değişebilecek bir ürün aslında ... .... normal yıkama jeli ile güneş kremi fondoten çıkmaz mı diyeceksiniz hayır tamamen temizlenmiyor asla ... o yüzden şart

Güncel: 53,54,55. Sayfalarımızda eğitici videolarımız mevcut😀

66. Sayfamızı mutlaka ziyaret etmelisiniz.
88. Sayfa cildimize neyi ne kadar surmeliyiz? Surmemeliyiz.
105. Sayfa kaçırılmaması😁
Öğrenmek istiyorsanız takip etmelisiniz 😁😁
291. Sayfa retinol dosyasi 😁
302. Uygun şampuan ❤️ arayana doğru adres
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. :super::KK9:
Hemen 302' ye ışınlanıyorum. :KK36:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X