yağlı ve hassas olması normal ... kurutulduğu için daha fazla sebum üretiyor ve hassaslaşıyorEvt ondan dolayi sordum yağlı ve hassas cildim var biliyorsun aklıma takıldı birde şuan regl donemimdeyim sivilcem yoğun çıkıyor
Bakin kullanan vardır iyi gelen vardır bilmeyen vardır bilemem ama avon nivea markette satılan birçok ürünün yerini aynı fiyat belki tik üstü muadil sağlıklı temiz içerikli ürün aldı. Israrla soru sorup o sorulara verilen cevapların yine tam tersi yönünde ürün sormanizin motivasyonu ne ? Valla merak ediyorum ürün soruyorsunuz hayır cevabına yine ikna edilemiyorsunuzBu su bazlı temizleyici mi geçiyor arkadaşlar.
Isimleri bile kaderdassaaaa ne fark ettim
yağmur çiseliyor
Cilt bakım mevzusuna yeni başladım pek bilgim yok elimdekileri bitirip zaten dediğiniz şekilde yön vereceğim cildime dediklerinizi dinliyorum merak etmeyinBakin kullanan vardır iyi gelen vardır bilmeyen vardır bilemem ama avon nivea markette satılan birçok ürünün yerini aynı fiyat belki tik üstü muadil sağlıklı temiz içerikli ürün aldı. Israrla soru sorup o sorulara verilen cevapların yine tam tersi yönünde ürün sormanizin motivasyonu ne ? Valla merak ediyorum ürün soruyorsunuz hayır cevabına yine ikna edilemiyorsunuzherkes en iyisini almayabilir tercih etmeyebilir de artık bilgi bi tik elimizin altında o kadar çok o kadar değişik uygun fiyatlı ürünler var ki geçen attigim instagram hesaplarından mesela deyncat cok uygun fiyatlı vegan ürünler paylaşıyor.
O zaman nivea avon garnier falan baştan eleyin.sorunum ne hedefim ne neye ihtiyacım var belirleyin önce max 4 ürünle güneş kremi hariç başlayın git gide ekleyin. Ama mesela hicbir şey yapmadan direk cvit ile başlanmaz.Cilt bakım mevzusuna yeni başladım pek bilgim yok elimdekileri bitirip zaten dediğiniz şekilde yön vereceğim cildime dediklerinizi dinliyorum merak etmeyin
Elinizdekileri bitirmeyin. Bence direk başlayın dinlemeye. Yoksa elinizdekilerin bozduklarini düzeltmeye çalışırsınızCilt bakım mevzusuna yeni başladım pek bilgim yok elimdekileri bitirip zaten dediğiniz şekilde yön vereceğim cildime dediklerinizi dinliyorum merak etmeyin
HaklısınizElinizdekileri bitirmeyin. Bence direk başlayın dinlemeye. Yoksa elinizdekilerin bozduklarini düzeltmeye çalışırsınız
doa iyiArkadaşlar arbutin önerisi alabilir miyim Doa kulanıp memnun kalan var mı
Evet ayni yag bazli temizleyici gibi kullandim. Gecmis kizariklik. Belkide uzun suredir peeling/ exfoliate tarzi sey yapmadigim icindi. Ilik su kullaniyorum hepkızarması çok normal sadece yıkadığımızda bile kızarıyoruz :) geçer o
bastırmadan nazikçe yaptın değil mi normal yıkama yapar gibi sanki yağ bazlı temizleyici ile temizler gibi yapılacak peeling, daha yapar yapmaz hemen sivilce olmazz soğuk veya sıcak su ile değil ılık suyla bastırmadan yapılacak kızarıklık geçer merak etme
güven o ürüne bir sıkıntı yaşatmayacak sanaEvet ayni yag bazli temizleyici gibi kullandim. Gecmis kizariklik. Belkide uzun suredir peeling/ exfoliate tarzi sey yapmadigim icindi. Ilik su kullaniyorum hep
Psikolojik mi bilmem. Bebek gibi yumusak yuzumgüven o ürüne bir sıkıntı yaşatmayacak sana
bu tarz ürünlerin lekeler üstünde de tabii çok uzun vadede etkisi var birde hassas ciltler için azeleik asit ... hem nazik hem etkili çok minnoşPsikolojik mi bilmem. Bebek gibi yumusak yuzumyagli degil gibi
Teşekkür ederimdoa iyi
ben dermoskin veya purest öneririm Dermoskin Be Bright Arbutin Kompleks Krem 33ml | Evde Eczane
The Purest Solutions Leke Giderici ve Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu 30 ml | Rossmann
The Purest Solutions Leke Giderici ve Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu 30 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
rica ederimTeşekkür ederim
Hala yumus yumus yuzum. Kizim arkadasinin annesi ne kullaniyorsun yuzun cok guzel dedibu tarz ürünlerin lekeler üstünde de tabii çok uzun vadede etkisi var birde hassas ciltler için azeleik asit ... hem nazik hem etkili çok minnoş
yüzün enzim peelingden hala kızarmış olamaz :) enzim peeling yaptığın gün epilasyon diğer asitler vs yapmadın değil mi ? bence ölü derilerin gittiği için altdan pembe pembe görünen cildi sen kızardı sanıyor olabilirsinHala yumus yumus yuzum. Kizim arkadasinin annesi ne kullaniyorsun yuzun cok guzel dedicok sevindim
Fakat hala yuzum kizarik gibime geliyor
Yok Boyle degil. Gunesden yanip istakoz gibiyimkullanılan ürün yüze iyi gelmezse irrite ederse şöyle görünür böyle bir kızarıklık mı Eki Görüntüle 3105773