Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evt ondan dolayi sordum yağlı ve hassas cildim var biliyorsun aklıma takıldı birde şuan regl donemimdeyim sivilcem yoğun çıkıyor 😁
yağlı ve hassas olması normal ... kurutulduğu için daha fazla sebum üretiyor ve hassaslaşıyor
acil durum soslar var eczanede satılıyor bioderma global serisinden sivilcenin üstüne sürüyorsun 1 günde kuruyor sivilce eczaneye sorarsan verir sana
tüm yüze değil ama sadece sivilce üstüne öyle dönemlerde onu kullanabilirsin

Bu su bazlı temizleyici mi geçiyor arkadaşlar.
Bakin kullanan vardır iyi gelen vardır bilmeyen vardır bilemem ama avon nivea markette satılan birçok ürünün yerini aynı fiyat belki tik üstü muadil sağlıklı temiz içerikli ürün aldı. Israrla soru sorup o sorulara verilen cevapların yine tam tersi yönünde ürün sormanizin motivasyonu ne ? Valla merak ediyorum ürün soruyorsunuz hayır cevabına yine ikna edilemiyorsunuz🤔 herkes en iyisini almayabilir tercih etmeyebilir de artık bilgi bi tik elimizin altında o kadar çok o kadar değişik uygun fiyatlı ürünler var ki geçen attigim instagram hesaplarından mesela deyncat cok uygun fiyatlı vegan ürünler paylaşıyor.

Screenshot_20220730_215703.jpg
Screenshot_20220730_215646.jpg
Screenshot_20220730_215625.jpg
Screenshot_20220730_215554.jpg
Screenshot_20220725_141807.jpg

Bakin kullanan vardır iyi gelen vardır bilmeyen vardır bilemem ama avon nivea markette satılan birçok ürünün yerini aynı fiyat belki tik üstü muadil sağlıklı temiz içerikli ürün aldı. Israrla soru sorup o sorulara verilen cevapların yine tam tersi yönünde ürün sormanizin motivasyonu ne ? Valla merak ediyorum ürün soruyorsunuz hayır cevabına yine ikna edilemiyorsunuz🤔 herkes en iyisini almayabilir tercih etmeyebilir de artık bilgi bi tik elimizin altında o kadar çok o kadar değişik uygun fiyatlı ürünler var ki geçen attigim instagram hesaplarından mesela deyncat cok uygun fiyatlı vegan ürünler paylaşıyor.
Cilt bakım mevzusuna yeni başladım pek bilgim yok elimdekileri bitirip zaten dediğiniz şekilde yön vereceğim cildime dediklerinizi dinliyorum merak etmeyin

Cilt bakım mevzusuna yeni başladım pek bilgim yok elimdekileri bitirip zaten dediğiniz şekilde yön vereceğim cildime dediklerinizi dinliyorum merak etmeyin
O zaman nivea avon garnier falan baştan eleyin.sorunum ne hedefim ne neye ihtiyacım var belirleyin önce max 4 ürünle güneş kremi hariç başlayın git gide ekleyin. Ama mesela hicbir şey yapmadan direk cvit ile başlanmaz.

Cift faz temizlik
Uygun olursa tonik
Probleme yönelik bi iki serum
Nemlendirici mesela gece için

Su bazlı temizleyici
Hyalarunik asit
Cvit
Güneş kremi mesela yine gündüz için en sade hali

Elinizdekileri bitirmeyin. Bence direk başlayın dinlemeye. Yoksa elinizdekilerin bozduklarini düzeltmeye çalışırsınız 🍀

Arkadaşlar arbutin önerisi alabilir miyim Doa kulanıp memnun kalan var mı
doa iyi
ben dermoskin veya purest öneririm Dermoskin Be Bright Arbutin Kompleks Krem 33ml | Evde Eczane

kızarması çok normal sadece yıkadığımızda bile kızarıyoruz :) geçer o
bastırmadan nazikçe yaptın değil mi normal yıkama yapar gibi sanki yağ bazlı temizleyici ile temizler gibi yapılacak peeling, daha yapar yapmaz hemen sivilce olmazz soğuk veya sıcak su ile değil ılık suyla bastırmadan yapılacak kızarıklık geçer merak etme
Evet ayni yag bazli temizleyici gibi kullandim. Gecmis kizariklik. Belkide uzun suredir peeling/ exfoliate tarzi sey yapmadigim icindi. Ilik su kullaniyorum hep

bu tarz ürünlerin lekeler üstünde de tabii çok uzun vadede etkisi var birde hassas ciltler için azeleik asit ... hem nazik hem etkili çok minnoş
Hala yumus yumus yuzum. Kizim arkadasinin annesi ne kullaniyorsun yuzun cok guzel dedi 😂 cok sevindim 😛

Fakat hala yuzum kizarik gibime geliyor

Hala yumus yumus yuzum. Kizim arkadasinin annesi ne kullaniyorsun yuzun cok guzel dedi 😂 cok sevindim 😛

Fakat hala yuzum kizarik gibime geliyor
yüzün enzim peelingden hala kızarmış olamaz :) enzim peeling yaptığın gün epilasyon diğer asitler vs yapmadın değil mi ? bence ölü derilerin gittiği için altdan pembe pembe görünen cildi sen kızardı sanıyor olabilirsin :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X