Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan kore dizisi izliyorum her aksam bir doz almam lazim.

Extraordinary attorney woo. Daha oncede basrolun otistik oldugu Kisa dizi izlemistim. Move to heaven.
Tavsiye ederim

Hem genetik hem de bakım çok erken yaşlarda başlıyor onlarda cilt bakımı bi yaşam tarzı gibi bizim gibi belli yaştan sonra başlamıyor

Bu aksam daha ilkdi. Kizardim birde
kızarması çok normal sadece yıkadığımızda bile kızarıyoruz :) geçer o
bastırmadan nazikçe yaptın değil mi normal yıkama yapar gibi sanki yağ bazlı temizleyici ile temizler gibi yapılacak peeling, daha yapar yapmaz hemen sivilce olmazz soğuk veya sıcak su ile değil ılık suyla bastırmadan yapılacak kızarıklık geçer merak etme

kore cilt bakım ve estetikte çok ileri.... inanılmaz dikkat ediyorlar kadını da erkeği de cildine burada pastane gibi güzellik merkezleri ve tüm cilt ürünleri istisnasız çok güzel

çok haklısın kore candır keşke oraya boş bavulla gidip dolu dönsek

Kore ürünleri istiyorummm. Bu yıl olmazsa seneye alacağım . Kendine yatırım en iyi yatırımdırrr
kesinlikle öyle atartın 2020 de aldığı liste vardı ya
ahanda hepimizin ihtiyacı olan ürünler onlar kapsül reçete gibi nasılda güzel rutinlik bir listeydi yani al o ürünleri karşısında bak hayran hayran öyle ürünler

Almaya tek bir engel var minicik bir engel: money

Bu su bazlı temizleyici mi geçiyor arkadaşlar.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-30-20-35-49-903_trendyol.com.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 17
Bu su bazlı temizleyici mi geçiyor arkadaşlar.
evet su bazlı ,su bazlı da bu cildindeki suyuda alıııııp götürecek kadar içine parfüm ve alkol basılmış olan su bazlı ....ama çok memnun olduğunu ve sana iyi geldiğini söylemiştin

evet su bazlı ,su bazlı da bu cildindeki suyuda alıııııp götürecek kadar içine parfüm ve alkol basılmış olan su bazlı ....ama çok memnun olduğunu ve sana iyi geldiğini söylemiştin
Bunu sorma sebebim temizleyici su bazliysa nemlendirici de güneş kremi de su bazlı olmalı diyorlar varmı öyle kural cnm

Bunu sorma sebebim temizleyici su bazliysa nemlendirici de güneş kremi de su bazlı olmalı diyorlar varmı öyle kural cnm
bugün paylaştığım şeyden dolayı soruyorsun sanırım.
yüz yıkama jeli yüzde kalmıyor yıkıyorsun arınıp gidiyor serum ve nemlendiriciler için geçerli su bazlı olanları su bazlı kaldırır ... yağ bazlı olanı da yağ bazlı destekler
kuru ciltler için mesela nemlendirici tonik veya serum üstüne kuru cilde yönelik güneş kremi yeter nemlendirici kullanacaksan güneş kremine uyumlu nemlendirici olmalı silgi gibi soyulmasın pul pul kalkmasın diye

Evt ondan dolayi sordum yağlı ve hassas cildim var biliyorsun aklıma takıldı birde şuan regl donemimdeyim sivilcem yoğun çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…