Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım yeşil olanı almıştın değil mi toz peeling ? onu neden kullanmaya başlamadın kullansana artık
Elime dün akşam geçti. Hatta fotoğrafını paylaştım hemen. Pazarları kullanayım dedim. Dün geldi zaten, bu akşam kullanacağım.

sepyazeytin güneş kremini bolca sürebilirsin bak o bariyer gibi olsun ürün yüzde istiyorsun ya onu güneş kremine yap sadece

Elime dün akşam geçti. Hatta fotoğrafını paylaştım hemen. Pazarları kullanayım dedim. Dün geldi zaten, bu akşam kullanacağım.
ha anladım aynen bugün akşam yüzünü çift aşama temizlikten sonra enzimle bak çok seveceksin sonra nemlendiriciye ihtiyaç duyabilirsin sen bu purest serumdan sadece 1 DAMLA eelinin arasında ovuştur tampon olarak bastır çek yap ondan sonra yaz tekrar kullanınca nasıl olduğunu

purest serumu kışın özellikle ve mevsim geçişlerinde bayıla bayıla kullanırsın asla nemlendiriciye ihtiyaç hissetmeden onun nemi yetecek sana

Ben SVR serumu ilk kullanmaya başladığım hafta fazla kullanmışım. Bunu sonra konuştuk hatta. Ben 2-3 pompa sabah ve akşam kullandım. Sonra sabah kullanmayıp akşam kullandım çabuk bitmesin diye. Sonra sen çok kullanıyorsun dedin, tek pompa yeter dedin. Ben tek pompaya düşürdüm. Ayın 5'inde 2 ay olacak başlayalı. Onlara başlama tarihini de not ettim.

Evet, özellikle ilk hafta fazla kullandım. Hatta yüzümde minik sivilceler çıktı, sonra geçti hepsi. Şimdi burnumun ucunda çıkmış, Pinokyo gibi olmuşum :) Purest'i de diyorum ya fazla kullanmışımdır, doğrudur. Fakat ben sana yüzün minyon dedim, kalıplı biri de olabilirsin canlı görmedim. Minik bir suratın olduğunu düşündüm de o yüzden öyle dedim. Kötü bir şey demek istemediğimi zaten biliyorsun.

Bu arada bir sürü ürün aldım ileride kullanmak için. Hiçbirini açmadım bile. Yani bir onu, bir bunu hiç üst üste sürmüyorum. Toz peelingi de pazarları kullanmak istedim ki unutmayayım, pazar günü peeling günüm diye kafamda kalsın.

Yok kuzum ya, dediğin gibi ben tampon hareketler yaparak kullanmadım. Özellikle lekeli yerlere yedirmeye çalıştım. O yüzden soyulma yaptı demek ki. SVR olana çok alıştım ya, belki de yadırgadım bilemiyorum. İyi ki buraya yazmışım ki sen de yorum yaptın diye düşünüyorum. Sabah bu şekilde kullanırım.
Akşam peelingi de kullanacağım, yumuşacık yapacak diye umuyorum.

kız yok minyon olmak kötü birşey değil ki tam aksine keşke minyon olsam beni tanıyanlar bilir ufak tefek kadınların daha güzel olduğunu düşünürüm ancak bana iltifat olur o keşke minyon olsam keşke... ayaklarım 40 numara bana minyon dedin kıyamam
yanımda kocamla resimlerim vardı onun yanında beni ince kibar görmüşsündür çünkü kocam 192 boyunda 95 kilo onun yanında minyon görünmüş olabilirim

bak ürünleri cildin tamamen emene kadar iyice yedirmeye çalışma tamam ... dediğim gibi yap sana bunu birkaç kere söylediğimi hatırlıyorum tampon hareketle bastır çek yüzün hafif nemli kalsın iyice ovalaya ovalaya birşey sürme yüzüne hiç ...

eğer ihtiyaç hissedersen haftada 2 de yapabilirsin peeling yazin terlediğimizden gözenek tıkanıyor diye... ama 2 den fazla olmasın yalnız her hafta en az 1 kere yap derim o ürünün daha iyi emilmesini de sağlıyor

Bodur tavuk, her dem piliç ne güzel ya.

eylül sonu arbutin ile niacinimade birlikte kullanacaksın S sepyazeytin sabah niacinimade süreceksin +güneş kremi
akşamda temizledikten sonra sadece lekenin üstüne parmak ucundaki arbutini pıt yaparak sadece leke üstüne bırakacaksın 20 dk bekleyip sonra tüm yüze niacinimade süreceksin ve böylece niacinimade ve arbutinle temel başlangıç leke tedavisine başlayacağız seneye de retinol peptit kullanırsın büyük ihtimal hem leke hem kırışıklık için

eğer ihtiyaç hissedersen haftada 2 de yapabilirsin peeling yazin terlediğimizden gözenek tıkanıyor diye... ama 2 den fazla olmasın yalnız her hafta en az 1 kere yap derim o ürünün daha iyi emilmesini de sağlıyor
Tamam beybi. Ha bir de kışın kırmızı olan peelingi de kullanabiliriz diye konuşmuştuk. 300 TL yüklendiğinde onu da alıp kenara atarım belki.

Bodur tavuk, her dem piliç ne güzel ya.
aynen öyle bana daha kadın kadın cilveli gelirler ben yürüdüm mü komanda gibi duruyorum birde topuklu giyiyorum daha narin kibar olsaydım keşke... elim parmaklarım bile kalın kalın devetabanı gibi ellerim

"Pıt" yaparak tamam
Bunu da Word dosyasına yapıştırayım dur.

Tamam beybi. Ha bir de kışın kırmızı olan peelingi de kullanabiliriz diye konuşmuştuk. 300 TL yüklendiğinde onu da alıp kenara atarım belki.
aynen kışın haftada 1 gün kırmızı 1 gün yeşil enzim yaparsın yeşil olan hafif ya etkilemez o pek kırmızı olanın eksfoliye özelliği var bha gibi lekeler üstünde de etkili yani

aynen öyle bana daha kadın kadın cilveli gelirler ben yürüdüm mü komanda gibi duruyorum birde topuklu giyiyorum daha narin kibar olsaydım keşke... elim parmaklarım bile kalın kalın devetabanı gibi ellerim
İnan bana, görünüşün bana aşırı kibar geldi. Benim boyum 1,63 ama ben değil de sen minyonsun gibi algıladım. Bir de şey vardır ya, hep kendimizi değil de başkasını daha güzel görürüz. Ay dedim kadın ne tatlı, ne kibar, ne hoş... Benim el parmaklarım uzun incedir, ayaklarım 36,5 ama bana cidden minyon tiplisin gibi geldi ya

"Pıt" yaparak tamam
Bunu da Word dosyasına yapıştırayım dur.
arbutin sende hassasiyet yapacak gibi his var içimde o yüzden pıt arbutini benim yüzüm herşeye alışık olmasına rağmen ben bile pıtlıyorum sen düşünn gerisini ve arbutinde sivilce kusturabilir ... hazır olmak gerek yalnız sivilcen çıksa da çabuk geçecek neden çünkü niacinimade kullanıyorsun

Pıt yapıcam tamam

öyle görmene gerçekten çok sevindim mutlu oldum ... daha kibar durayım diye genelde kalem elbise giyerim daha kadınsı durayım diye saçlarımı açarım demek ki bunlar işe yarıyormuş tayt ve at kuyruklu oldum mu gerçekten birinin koruması gibi duruyorum yani yanımda da özellikle kocamı gezdireyim algı meselesi daha ince dururum

mesela yüzük iç çapım 2 cm düşünebiliyor musun erkek kuzenlerimin falan eline olurdu yüzüklerim dalga geçerlerdi benle parmaklara bak diye dolma dolma ve kısa kısa parmaklarımın boyu da elde geniş tam panda eli

36 buçuk ayağım diyorsun ya kıyamam 6 buçuk yaşındaki kızımın ayağı 33 no eşiminde 46 no bizlerde ayakda büyük hep ırsi böyle şeyler ya anneminde ayağı 39.5 ... babanemde 40 giyer elimiz ayağımız bedensel hatlarımız bacaklar üst kollar kalın kalın yapılıyız tek bir iyi yönümüz var ne kadar kilo alırsak alalım belimiz ince kalıyor şuan belim 63 100 kiloyken belim 80 cm di hiçbirimizde göbek bel olmuyor asla ama onun dışında heryerimiz kaba yüzümüzde iri ben kilo verdim de zayıfladım da normalleşti daha önce 1 yanağımda 2 köftelik et vardı

Ellerime bayılırım. Ayaklarım küçük ama düztaban, ayak parmaklarımın boyu el parmağımın serçe parmağı kadar, herkes dalga geçer görünce Yüzüm ince, kibar evet her şey tamam da belim hep kalındır, göbeğim hep vardır. Kendimi salarak gezsem 7 aylık zannedip otobüste yer verirsin. Asla abartmıyorum Hatta bir gün iş çıkışı o kadar yorulmuşum ki kendimi içeri çekerek durmayı bile bırakmışım... Otobüste ayaktayım, oturan kızın biri bana "Gebe misiniz?" diye sordu.

Ay bnm de yuzum buyuktur zayiflayinca kirisir mi dogum kilolarim var da

Arbutini eylül sonu ben de kullanabilirmiyim lekelerim için.1aydır sizin verdiğiniz rutindeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…