Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arbutini eylül sonu ben de kullanabilirmiyim lekelerim için.1aydır sizin verdiğiniz rutindeyim
yaa tabiki başlarız çok mutlu oldum rutine devam etmenize yanlış hatırlamıyorsam hassas alerjiye meyilli bir ciltti sanki sizinki ? ay hangi ürünleri tavsiye etmiştim buraya sık gelmiyorsunuz kusura bakmayın unuttum kesin purest demişimdir ama hangileri acaba

Bnde kullandığım ürünleri yükleyecektim yapamadım

Ay masallah bnm de 15 kaldi da dogum kilosu hep oyle diyorlar agir bi diyet yaptigim yokda yürüyüş yapamiyorum sadece 100 den mi düştünüz tebrik ederim:)
104 kiloydum 52-54 bedene çıkmıştım ben doğum sonrası gördüğüm bir tedaviyle birlikte pisboğazlı oluşumdan aldım 2 sene o kiloda gezdim sonra 6 ayda 45 kilo gitti sonra 5 kiloyuda sporla kas şeklinde geri aldım şuan 64 kilo 36 bedenim buraya resimlerimi paylaşmıştım hangi sayfada bilmiyorum ama

O azmi bende istiyorum
2020 kasim dan Mart a kadar iyi vermistim. Sonra hoop aldim 10 kilo. Ki daha vermem gereken vardi kilo. Simdi bir asagi bir yukari yuvarlaniyorum

Estağfurullah ne kusuru evet purest niacinamide önerdiniz ve göz altı serumunu.bunlardan önce çift aşamalı temizlik ve haftada bir purest enzim peeling yapıyorum.iki saatte bir güneş kremi yenileme.evet cildim hassas ve lekeye meyilli.ben indirimde yakalayıp setini aldım ama onları açmadım kışa hazırlık

Ay o motivasyon dan bana da lazim 83 kgyim simdi alti aydir verecegim diyorum 93 den geldim ama uc al iki ver seklinde oluyor hep hayirlisi 173 boyum bi on bes vermem lazim Bildigimz saglikli beslenme stilini uyguladiniz ozel bi formul yok yani su bogazimizi tutucaz dimi Tebrik ediyorum sizi Korumada misiniz şu an ben de ilk kızım da verdim ama su an yapamiyorum

N nscckts bu puret niaci yagli ciltler icin mi acaba

Bunu önermiştiniz alıp başladım daha sonra svr nin bana daha uyumlu olacağını söylemiştiniz ben de bu ziyan olmasın diye devam ediyorum bitince svr başlayacam
Rutinimdeki ürünler

Eklentiler

• F61B9822-4AD5-4B32-B86F-9AC67CD9EE89.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 44
Claderm maskesinden bolca aldım ama onu sadece fiddy yönteminde mi kullanacaz.

tüm cilt tiplerine uygun aslında...

süper

evet kil maskesi en işlevsel fiddy yönteminde fayda sağlıyor
O zaman kışı bekleyeceğim kullanmak içinyazmıyorum ama hep takıpteyim topiği.çok faydalı şeyler öğrendim hepinize teşekkür ederim

evet sağlıklı besleniyorum aşırı iştahlıyım antepde de insanın kendini tutması zor oluyor o yüzden herşeyin sağlıklı versiyonunu yapıyorum :)
şekeri ekmeği kızartmayı komple kestim sadece bunu yapmam 25 kilo vermemi sağladı geri kalan kiloları da sadece günde 2 öğün yiyerek verdim sabah akşam ... yani if ve ketojenikk karatay karışımı birşeydi uyguladığım kiloyu verdikten sonra spora başladım keşke daha önce başlasaymışım acayip sıkılaştırdı yağ oranım azaldı kas oranım arttı haliyle daha da zayıf görünmeme neden oldu 1 senedir hergün düzenli spor da yapıyorum sağlıklı beslenmeyi de bozmadım 4 sene önce verdim kiloyu ...

O zaman kışı bekleyeceğim kullanmak içinyazmıyorum ama hep takıpteyim topiği.çok faydalı şeyler öğrendim hepinize teşekkür ederim
rica ederim
peki cildin ne durumda faydasını gördünmü rutinin ? yoksa daha alışma sürecindemisin hoş 1 ay oldu daha sivilce kustuysa bile yeni toparlamaya başlamıştır cildinde

Ay maşallah diyim ben o kadar kesince veremiyorum. Bu bayram antepte üç kilo almisim Cok iyi anlıyorum extra tebrik ederim. Biraz kesicem yani Spor sadece yürüyüş mu yapıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…