Valla ben guneste kaldim bronzlastim gecen hafta soyulma olmasin diye suruyodum sekilde cica kremden sonra gunes kreminden normal nemlendiriciden demek ki zarar veriyormusumnemlendirici bir sabah sürülür bir de gece çift aşamalı cilt temizliğinden sonra serumun üstüne.o da aralarında 15 er dakika olacak her ürünle .siz gün içinde devamlı nemlendirici mi sürüyorsunuz yoksa?sadece güneş kremi yenilenir yoğun güneş altındaysak 2 saatte değilse 4 saatte bir yeterli.üst üste sürülen nemlendirici zaten cildi tıkar faydadan çok zararı olur.
cildin hava almasına engel oluyorsun kat kat ürün kullanarak.deri de yaşayan bir organ sonuçta.Valla ben guneste kaldim bronzlastim gecen hafta soyulma olmasin diye suruyodum sekilde cica kremden sonra gunes kreminden normal nemlendiriciden demek ki zarar veriyormusumgunes koruyucu yenilerim bi kere isteyken.
cicayı akşam temizledikten sonra sürün gündüz de normal nemlendiriciden 15 dk sonra güneş kremi sürün yeterliValla ben guneste kaldim bronzlastim gecen hafta soyulma olmasin diye suruyodum sekilde cica kremden sonra gunes kreminden normal nemlendiriciden demek ki zarar veriyormusumgunes koruyucu yenilerim bi kere isteyken.
cildin hava almasına engel oluyorsun kat kat ürün kullanarak.deri de yaşayan bir organ sonuçta.
hepimiz bir şeyler öğrendik bu topikte.amacı o zaten topiğin.herşeyi bilsek ne işimiz var burada?Sizin cok onceden yasadiginiz aydinlanmalari ben yeni yasiyorum.Bi yanlisi daha ogrendim daha yapmam o sekilde. Bugun havuza gitmedim daha korktum yanmaktan
Ben galiba ust iste suruyorumcicayı akşam temizledikten sonra sürün gündüz de normal nemlendiriciden 15 dk sonra güneş kremi sürün yeterli
Simdi anladim Teşekkür ederim dediginiz cerave kremi aldim. Hakinizi helal edin ya bu arada bana topikcecicayı akşam temizledikten sonra sürün gündüz de normal nemlendiriciden 15 dk sonra güneş kremi sürün yeterli
Cok cok teşekkürlerhepimiz bir şeyler öğrendik bu topikte.amacı o zaten topiğin.herşeyi bilsek ne işimiz var burada?
Cicayi bitirdim bir aydacicayı akşam temizledikten sonra sürün gündüz de normal nemlendiriciden 15 dk sonra güneş kremi sürün yeterli
Gecmis olsunBurnumun tam en tepe noktasında kırmızı, içi dolu bir sivilce çıkmış! Bende normalde hiç iltihaplı sivilce çıkmaz, gitmiş tam burun ucumda çıkmış. Bir sivilce bir insanı ancak bu kadar çirkinleştirebilir!
ben de deneme boyunu alacağım hafta içi.beğenirsem büyük boyunu alırım.Cicayi bitirdim bir ayda
cilt birini emmeden hemen diğerini yüklüyorsun o zaman.yanlışşşşşşşBen galiba ust iste suruyorumyani 5dk bekliyorum filan. Pore corset serumu disinda.
Cok guzel bir krem ya anlatamam acayip kuru olan cildim bi an da yatistiriyorben de deneme boyunu alacağım hafta içi.beğenirsem büyük boyunu alırım.
Ahaha esim bile bana bunu dedi ya surerken ust uste sen ne anlarsin sus demistimcilt birini emmeden hemen diğerini yüklüyorsun o zaman.yanlışşşşşşş
hangi marka sende ki?Cok guzel bir krem ya anlatamam acayip kuru olan cildim bi an da yatistiriyor
ha ha ha adam biliyormuş bak.bu arada nikinin sonu 06.sen de ankarada mısın benim gibi?Ahaha esim bile bana bunu dedi ya surerken ust uste sen ne anlarsin sus demistim
La Roche marka kuru ciltler icin olanhangi marka sende ki?
ben de o markadan alacağım.La Roche marka kuru ciltler icin olan
Aynennha ha ha adam biliyormuş bak.bu arada nikinin sonu 06.sen de ankarada mısın benim gibi?
Birazcik emmis olabilir Amacilt birini emmeden hemen diğerini yüklüyorsun o zaman.yanlışşşşşşş