Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güneş kremi güneşin çok altında kalırsa veya bayatlarsa öyle olur
güneşin altına neyi bıraksanız o şey ölür malum radyasyon yayıyor cayır cayır
kremler buzdolabında saklanır mı nisa?yapıları bozulur mu soğuğu görünce sıcağı gördüğü gibi?

kremler buzdolabında saklanır mı nisa?yapıları bozulur mu soğuğu görünce sıcağı gördüğü gibi?
oda sıcaklığına göre formüle ediliyorlar eğer üstünde soğukta muhafaza edin diyorsa buzdolabına koymak gerek ... güneş altında ocak yanında falan kalmadığı sürece ortalama sıcaklıklarda birşey olmaz

yüze renk vermiyor yahu neresi renkli serumun kendine has rengi diyorsan içine renk ağartıcı koymadıkları için sevinmelisin :) senelerdir her sabah kullanıyorum niye gece kullanıcam dedin ? niacinimade o hemde en iyi formu ... üstelik cildinde kuruya dönüklük var bunu kullanırsan nemlendiriciye gerek bile kalmaz yine de sen bilirsin

Renkli derken, sıvı propolis gibi rengi var kuzum. BB krem gibi değil, yanlış anlaşılmasın :))) Pekmez gibi...
sen yine tüm pompayı avucuna boşalttın değil mi hadi itiraf et asla 1 damla alamıyorsun değil mi

Benim yüzümde silgi gibi soyulma yaptı. Kullandıktan 1 saat kadar sonra dokunduğum yerde soyulma oluyor. O yüzden kullanmam dedim. Ben bunu sadece akşam kullanırım.
Hep kullandığım güneş kremini bile sürerken zorlandım soyulmalardan dolayı. O yüzden öyle dedim.

neyin üstüne sürdün serumu imkansız silgi gibi soyulması çünkü içinde silikon yok su bazlı niacinimade asla ama asla silgi gibi soyulmaz ha ama sen yüzüne göre ürünü çok alır yüzüne komple iyice yiyene kadar ısrarla kese yapar gibi sürdüysen ölü derin çıkmış olabilir bunu yapan vardı şaka değil ürün soyuluyor diyordu meğer o kadar çok yüzüne sürüyor ki kız yüzünü keseliyormuş ondan dolayı belirttim ürünün yüzde soyulma yapmayacağına yemin ederim çıktığı ilk günden her şartda kullandım asla ama asla soyulma yapmaz ya ölü deri birikmen var yüzüne çok sürdün ve epey sürdün ya da altda bir ürün var onun üstüne sürdün hangisi

eğer tüm dediklerimi yapmana rağmen yine de soyulduysa bayattır görüş firmayla o kadar eminim asla soyulma yapmaz

Ben bunu alırken sabah bunu, akşam SVR serumu kullanırım diye düşünmüştüm ama tam tersini yapacağım. Ya Nisa'cığım ben senin yüzünü gördüm. Dünya güzelisin, minyonsun. Suratın bir avuç var ya da yok. Benim alnım geniş ve lekelerim çok diye her yerime yedirmek istiyorum. SVR tek pompa yetiyor ama bu tek damla yetmedi diye düşündüm.
Yine yanlış düşünmüş de olabilirim tabii ki.

Sabah rutininde kullandım. SVR yıkama jeli ile yıkayıp yüzüm kuruyunca sürdüm canım. Altta bir şey yoktu valla. Ama tampon hareketlerle değil de dediğin gibi sürerek yedirmeye çalıştım. E öyle düşünürsek iyi yazmışım da doğrusunu öğrenmiş oldum diye düşünüyorum. Tabii ki yüzümü keseler gibi değil ama yuvarlak masaj hareketleri ile özellikle lekeli yerlere yedirmeye çalıştım. Krem mantığıyla sürmüş olabilirim. Yarın daha farklı uygulayıp sonucu görürüm.

Ha bu arada, ben yüz peelingi aylardır yapmadım. Ölü deri vs de olabilir dediğin gibi. Toz peelingi daha açmadım. Pazar günleri rutinine ekleyeyim diye düşündüm. Bu akşam onu da kullanmaya başlayacağım. Zaten ben daha önceleri de o tanecikli peelingleri kullanmazdım. AHA BHA kullanırdım haftada 1 gün.
Gerçi millet toz şekerle bile yüzünü ovalaya ovalaya peeling yapıyormuş. Bak onu da hiç denemedim

172 boy 64 kilo mu minyon ? şaka yapıyorsun heralde sanırım sen başkasıyla karıştırdın beni ,boyu 160 ve altı kilosu 45-55 aralığında olsam minyon olurum minyon ufak tefek demek ve benim minyonlukla alakam bile yok üstelik elmacık kemikleri yanakları olan biriyim senin mantığına göre ben 100 kiloyken yüzüme 1 avuç ürün sürmeliydim iri olunca daha çok ürün sürülür diye birşey yok asla ...alnın delta ovası büyüklüğünde değil senin yüzün benden daha ince ...

svr tek pompaya bile yeni geçtin çok ürün kullanıyorsun canım svr en az 6 ay gider dediğime bile inanmıyorsun senelerdir bu ürünleri kullanan ve insanlara öneren benim birçok kişi kullanıyor en hızlı sen bitirdin canım demek ki seen çoooook kullanıyorsun emin ol bu iyi birşey değil, daha hızlı ve iyi etki yapmaz tam aksine altda birikme yapar o birikme ileride sivilce bombası hassasiyet olarak döner niacinimade da bile inann ki .

bu purest de sadece 1 damla su damlası kadar 1 damla yeterli iki elinin arasında inceltip yüze tampon süreceksin ama sen mübarek krem gibi alıp ova ova yediriyorsun öyle köpürür bile ...
svr de niacinimade oranı daha az ve içinde kadife tozu var sen onunla kıyaslamayacaksın bu purest tam bir niacinimade formunda ve lekelerine nem isteğine gözeneğe en iyi gelen formu bu ama çok kullanırsan bulamaç olur

bu değil başka üründe kullansan yine aynı hataları yapacaksın o yüzden senin yüzüm iri geniş alnım var çok ürün sürmeliyim düşüncenden acilen uzaklaşman gerek yoksa yüzüme ne oldu diye doktora gidersin 1 sene sonra

canım yeşil olanı almıştın değil mi toz peeling ? onu neden kullanmaya başlamadın kullansana artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…