Hep sivilce çıkaran cildim artık sakin sivilcem yok.benim gözümde bir fark yok ama arkadaşım cildimde bir aydınlanma olduğunu söyledi.gözaltlarımın aydınlandığını öncesinde daha koyu olduğunu söyledi.eşim de aynı fikirde cildimin aydınlandığını söylüyor ben leke odaklı baktığım için olumlu birşey göremedim.leke için de zaten iki sene demiştinizrica ederim
peki cildin ne durumda faydasını gördünmü rutinin ? yoksa daha alışma sürecindemisin hoş 1 ay oldu daha sivilce kustuysa bile yeni toparlamaya başlamıştır cildinde
aynen en az 1 sene 2 senede yarıya inmiş olurHep sivilce çıkaran cildim artık sakin sivilcem yok.benim gözümde bir fark yok ama arkadaşım cildimde bir aydınlanma olduğunu söyledi.gözaltlarımın aydınlandığını öncesinde daha koyu olduğunu söyledi.eşim de aynı fikirde cildimin aydınlandığını söylüyor ben leke odaklı baktığım için olumlu birşey göremedim.leke için de zaten iki sene demiştiniz
ah ah ahBenim şöyle bir sıkıntım var su tüketemiyorum bu yüzden cildim cansız mat duruyor.hep 2litre tüketeceğim diye kendimi şartlıyorum ama iki bardakta tıkanıyorum bu sorunu aşmam lazım.cildim yağlı ama nemsiz soluk bir yüz ifadem var.
Çok haklısınız ama suya ne kattıysam içesim yok gün boyu bu sıcakta iki bardak içebiliyorum temizlik yaptığım gün nasıl damağım kuruyorsa o gün 5 bardak içiyorum ona bile seviniyorumaynen en az 1 sene 2 senede yarıya inmiş olur
ah ah ahteşvik edici şişeler suyu renklendiren şeyler limon gibi salatalık dilimi gibi tarçın gibi... bunlarla kendinizi kandırmanın yolunu bulun en kötüsü organlarınız yaşlanıyor o kadar yaşlanıyor ki kanınızdaki oksijen seviyesi de düşüyor ve en son cilde yansıyor yani ondan sonra susuzluktan kaynaklı hastalıklar gelir çok önemli
hayırlı olsun
önce sadece 15 dk yattığım yerde bacak hareketi yapıyordum sonra sadece yarım saat düz yürümeye başladım sonra koşu bandı aldım hızlı yürümeye başladım sonra yetmemeye başladı baya hit cardio yapıyorumAy maşallah diyimben o kadar kesince veremiyorum. Bu bayram antepte üç kilo almisim Cok iyi anlıyorum extra tebrik ederim. Biraz kesicem yani Spor sadece yürüyüş mu yapıyorsunuz.
Hayırlı olsun cildinde paralansin
maşallah diyeyim.he ben de işte avm de dükkanlar arası yürüyorum anca.önce sadece 15 dk yattığım yerde bacak hareketi yapıyordum sonra sadece yarım saat düz yürümeye başladım sonra koşu bandı aldım hızlı yürümeye başladım sonra yetmemeye başladı baya hit cardio yapıyorumhiç birşey yapamasam 1 saat yürüyorum
La roche dimi bende de var önce iki kutu missha cica bitirdim şuan laroche var baume bu bitince aklım chamos daCok guzel bir krem ya anlatamam acayip kuru olan cildim bi an da yatistiriyor
hah yeni 3 4 marka daha attın ortaya.gel de seç şimdiLa roche dimi bende de var önce iki kutu missha cica bitirdim şuan laroche var baume bu bitince aklım chamos da
Yuksek yüzdelikli olenlerin rengi böyle oluyor aha bha lar bende hiç o kadar kullanıma cesaret edemiyorum çünkü bayağı kuvvetli oluyorlar somut soyulma gözlenebiliyorBenim yüzümde silgi gibi soyulma yaptı. Kullandıktan 1 saat kadar sonra dokunduğum yerde soyulma oluyor. O yüzden kullanmam dedim. Ben bunu sadece akşam kullanırım.
Hep kullandığım güneş kremini bile sürerken zorlandım soyulmalardan dolayı. O yüzden öyle dedim.
Ben yenilikçiyim yahah yeni 3 4 marka daha attın ortaya.gel de seç şimdi
Öyle deme ceycey avmde dolaşmak baya yorucu oluyor yürü yürü bitmiyor mübarekmaşallah diyeyim.he ben de işte avm de dükkanlar arası yürüyorum anca.
Ben bi blloggerda görmüştüm canım Revoulation pul pul döküntü yapmıştı niasin ve bende acaba bende de mi yapar diye ama hic öyle olmadı ya bariyer ile ya da o markanın içeriği ile ilgili olabilir soyulma hani kese yapınca elimize gelen dokular gibineyin üstüne sürdün serumu imkansız silgi gibi soyulması çünkü içinde silikon yok su bazlı niacinimade asla ama asla silgi gibi soyulmaz ha ama sen yüzüne göre ürünü çok alır yüzüne komple iyice yiyene kadar ısrarla kese yapar gibi sürdüysen ölü derin çıkmış olabilir bunu yapan vardı şaka değil ürün soyuluyor diyordu meğer o kadar çok yüzüne sürüyor ki kız yüzünü keseliyormuşondan dolayı belirttim ürünün yüzde soyulma yapmayacağına yemin ederim çıktığı ilk günden her şartda kullandım asla ama asla soyulma yapmaz ya ölü deri birikmen var yüzüne çok sürdün ve epey sürdün ya da altda bir ürün var onun üstüne sürdün hangisi
Avm beni fiziken dışında mental olarak da yoruyor ya yuppi ışıklar havasizlik kalabalıkÖyle deme ceycey avmde dolaşmak baya yorucu oluyor yürü yürü bitmiyor mübarek
Hiç sevmiyorum bende avm yi.Cidden ihtiyacım yoksa gitmiyorum.Hatta ihtiyacımı avm ye gitmeden görmenin yollarına bakıyorumAvm beni fiziken dışında mental olarak da yoruyor ya yuppi ışıklar havasizlik kalabalık☹
Aynen ankara nin denizi olsaydı avmleri boşta kalırdıHiç sevmiyorum bende avm yi.Cidden ihtiyacım yoksa gitmiyorum.Hatta ihtiyacımı avm ye gitmeden görmenin yollarına bakıyorumankarada çok kalabalık avm ler insanlar gezmek için avm ye gidiyor yada çocuğu olanlar oyun alanları vs için gidiyor.keşe gezilecek yerler olsa
bense çok severim.her hafta giderim.bir de tunalıda yürümeye bayılırımmm kızılayda da öyleAvm beni fiziken dışında mental olarak da yoruyor ya yuppi ışıklar havasizlik kalabalık☹