- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Yaa çok şekersiniz çok teşekkür ederim. Ben fan girlü oldum hepinizin süper konu i. Hiç bitmesin.70 yaşına gelince de hala devam etsin.S Skinkeyrlover dosttur ama yazmasa da topikte onu çok seviyorum.kanım bir ısındı ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok şekersiniz çok teşekkür ederim. Ben fan girlü oldum hepinizin süper konu i. Hiç bitmesin.70 yaşına gelince de hala devam etsin.S Skinkeyrlover dosttur ama yazmasa da topikte onu çok seviyorum.kanım bir ısındı ona
yaa tabiki başlarız çok mutlu oldum rutine devam etmenize yanlış hatırlamıyorsam hassas alerjiye meyilli bir ciltti sanki sizinki ? ay hangi ürünleri tavsiye etmiştim buraya sık gelmiyorsunuz kusura bakmayın unuttum kesin purest demişimdir ama hangileri acabaArbutini eylül sonu ben de kullanabilirmiyim lekelerim için.1aydır sizin verdiğiniz rutindeyim
45 kilo verdim kırışmadım :) kilo alıp vermekten kırışmazda sağlıksız kilo verirseniz ağır diyetlerle o zaman sarkma olabilir :)Ay bnm de yuzum buyuktur zayiflayinca kirisir mi dogum kilolarim var da
Sorun var sanki. Bende yeni aldiklarimi ekleyemedimBnde kullandığım ürünleri yükleyecektim yapamadım
Ay masallah bnm de 15 kaldi da dogum kilosu hep oyle diyorlar agir bi diyet yaptigim yokda yürüyüş yapamiyorum sadece 100 den mi düştünüz tebrik ederim:)45 kilo verdim kırışmadım :) kilo alıp vermekten kırışmazda sağlıksız kilo verirseniz ağır diyetlerle o zaman sarkma olabilir :)
104 kiloydum 52-54 bedene çıkmıştım ben doğum sonrası gördüğüm bir tedaviyle birlikte pisboğazlı oluşumdan aldım 2 sene o kiloda gezdim sonra 6 ayda 45 kilo gitti sonra 5 kiloyuda sporla kas şeklinde geri aldım şuan 64 kilo 36 bedenim buraya resimlerimi paylaşmıştım hangi sayfada bilmiyorum amaAy masallah bnm de 15 kaldi da dogum kilosu hep oyle diyorlar agir bi diyet yaptigim yokda yürüyüş yapamiyorum sadece 100 den mi düştünüz tebrik ederim:)
O azmi bende istiyorum104 kiloydum 52-54 bedene çıkmıştım ben doğum sonrası gördüğüm bir tedaviyle birlikte pisboğazlı oluşumdan aldım 2 sene o kiloda gezdim sonra 6 ayda 45 kilo gitti sonra 5 kiloyuda sporla kas şeklinde geri aldım şuan 64 kilo 36 bedenim buraya resimlerimi paylaşmıştım hangi sayfada bilmiyorum ama
Estağfurullah ne kusuru evet purest niacinamide önerdiniz ve göz altı serumunu.bunlardan önce çift aşamalı temizlik ve haftada bir purest enzim peeling yapıyorum.iki saatte bir güneş kremi yenileme.evet cildim hassas ve lekeye meyilli.ben indirimde yakalayıp setini aldım ama onları açmadım kışa hazırlıkyaa tabiki başlarız çok mutlu oldum rutine devam etmenize yanlış hatırlamıyorsam hassas alerjiye meyilli bir ciltti sanki sizinki ? ay hangi ürünleri tavsiye etmiştim buraya sık gelmiyorsunuz kusura bakmayın unuttum kesin purest demişimdir ama hangileri acaba
Ay o motivasyon dan bana da lazim 83 kgyim simdi alti aydir verecegim diyorum 93 den geldim ama uc al iki ver seklinde oluyor hep hayirlisi 173 boyum bi on bes vermem lazim Bildigimz saglikli beslenme stilini uyguladiniz ozel bi formul yok yani su bogazimizi tutucaz dimi Tebrik ediyorum sizi Korumada misiniz şu an ben de ilk kızım da verdim ama su an yapamiyorum104 kiloydum 52-54 bedene çıkmıştım ben doğum sonrası gördüğüm bir tedaviyle birlikte pisboğazlı oluşumdan aldım 2 sene o kiloda gezdim sonra 6 ayda 45 kilo gitti sonra 5 kiloyuda sporla kas şeklinde geri aldım şuan 64 kilo 36 bedenim buraya resimlerimi paylaşmıştım hangi sayfada bilmiyorum ama
N nscckts bu puret niaci yagli ciltler icin mi acabaEstağfurullah ne kusuru evet purest niacinamide önerdiniz ve göz altı serumunu.bunlardan önce çift aşamalı temizlik ve haftada bir purest enzim peeling yapıyorum.iki saatte bir güneş kremi yenileme.evet cildim hassas ve lekeye meyilli.ben indirimde yakalayıp setini aldım ama onları açmadım kışa hazırlık
Bunu önermiştiniz alıp başladım daha sonra svr nin bana daha uyumlu olacağını söylemiştiniz ben de bu ziyan olmasın diye devam ediyorum bitince svr başlayacam
Rutinimdeki ürünlerBunu önermiştiniz alıp başladım daha sonra svr nin bana daha uyumlu olacağını söylemiştiniz ben de bu ziyan olmasın diye devam ediyorum bitince svr başlayacam
tüm cilt tiplerine uygun aslında...
süperRutinimdeki ürünler
evet kil maskesi en işlevsel fiddy yönteminde fayda sağlıyorCladerm maskesinden bolca aldım ama onu sadece fiddy yönteminde mi kullanacaz.
O zaman kışı bekleyeceğim kullanmak içinyazmıyorum ama hep takıpteyim topiği.çok faydalı şeyler öğrendim hepinize teşekkür ederimtüm cilt tiplerine uygun aslında...
süper
evet kil maskesi en işlevsel fiddy yönteminde fayda sağlıyor
evet sağlıklı besleniyorum aşırı iştahlıyım antepde de insanın kendini tutması zor oluyor o yüzden herşeyin sağlıklı versiyonunu yapıyorum :)Ay o motivasyon dan bana da lazim 83 kgyim simdi alti aydir verecegim diyorum 93 den geldim ama uc al iki ver seklinde oluyor hep hayirlisi 173 boyum bi on bes vermem lazim Bildigimz saglikli beslenme stilini uyguladiniz ozel bi formul yok yani su bogazimizi tutucaz dimi Tebrik ediyorum sizi Korumada misiniz şu an ben de ilk kızım da verdim ama su an yapamiyorum
rica ederimO zaman kışı bekleyeceğim kullanmak içinyazmıyorum ama hep takıpteyim topiği.çok faydalı şeyler öğrendim hepinize teşekkür ederim
Ay maşallah diyim ben o kadar kesince veremiyorum. Bu bayram antepte üç kilo almisim Cok iyi anlıyorum extra tebrik ederim. Biraz kesicem yani Spor sadece yürüyüş mu yapıyorsunuz.evet sağlıklı besleniyorum aşırı iştahlıyım antepde de insanın kendini tutması zor oluyor o yüzden herşeyin sağlıklı versiyonunu yapıyorum :)
şekeri ekmeği kızartmayı komple kestim sadece bunu yapmam 25 kilo vermemi sağladı geri kalan kiloları da sadece günde 2 öğün yiyerek verdim sabah akşam ... yani if ve ketojenikk karatay karışımı birşeydi uyguladığım kiloyu verdikten sonra spora başladım keşke daha önce başlasaymışım acayip sıkılaştırdı yağ oranım azaldı kas oranım arttı haliyle daha da zayıf görünmeme neden oldu 1 senedir hergün düzenli spor da yapıyorum sağlıklı beslenmeyi de bozmadım 4 sene önce verdim kiloyu ...