- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Kısa kadın harikadirboyumu soranı yolarım.çünkü boyum yok.kısacık bir kadınım ayolll.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısa kadın harikadirboyumu soranı yolarım.çünkü boyum yok.kısacık bir kadınım ayolll.
ah ya geçmiş olsun şifa diliyorum
Çok çok geçmiş olsun insallahIki gündür kızlar ateşli cilt bakımı yapmadım yazamadim da buraya, akşam bimden 3.94 e stokladigim clay marka propolis maskeyi yaparım ya da mandelic asitli bi rutin tabi yapabilirsem
Bence harika duruyor boy. Kıyafet sıkışmıyor. Ben kisayimbence sıkıntı etme her daim diri durursun 170 üstü her kadın dikkat etmezse her an kaba durmaya müsait kilo alsak daha iri dururuz hani derler ya boy kurtarıyor falan yooo kurtarmıyor tanımlanamayan bir cisim yaklaşıyor gibi oluyor
kilo versem harika olacak.ama bugün 2 tabak domatesli makarna yedim yoğurtlayıp.özlemişim ne zamandır yemiyordum. pişmanmıyım hayır.çok lezzetliydiKısa kadın harikadir
Yok kız öylesine uğurlu sayı oBence plaka. 28 diye yaş mı olur?
Kaç ki boyBence harika duruyor boy. Kıyafet sıkışmıyor. Ben kisayim
benimki plaka valla bir de üye olduğum ay olabilirYok kız öylesine uğurlu sayı o
kolajen aldım haftasonu 30 şase naturagen diye bir marka.yaşlanıyor muyum diye endişelenmeye başladım bu sene.bazen aynadaki bu kadın da kim ayol diyorum.20 li yaşlarımdaki görüntümü istiyorum ama tabi olmuyor ne kadar bakım yaparsan yap
Bende basladim.canim bakalım ne olacağımkolajen aldım haftasonu 30 şase naturagen diye bir marka.yaşlanıyor muyum diye endişelenmeye başladım bu sene.bazen aynadaki bu kadın da kim ayol diyorum.20 li yaşlarımdaki görüntümü istiyorum ama tabi olmuyor ne kadar bakım yaparsan yap
152Kaç ki boy
ben 157 idim ama sanki kısalmışım gibi hissediyorum artık
Tadı berbat , ama guzellesecegim.insallahbundan 1 ay kullandım eczaneden alıp.pahalı diye sonra almadım ama keşke alsaydım 3 ay kullanılması lazım aralıksız
tadını boşver iç gitsin.ben naturagen e henüz başlamadım.belki çok daha berbattır.bu ucuzdu 177 tl ye aldım migrostan.senin aldığını 300 e almıştım ama artmış da olabilirTadı berbat , ama guzellesecegim.insallah
Ben aldığımda 400 dutadını boşver iç gitsin.ben naturagen e henüz başlamadım.belki çok daha berbattır.bu ucuzdu 177 tl ye aldım migrostan.senin aldığını 300 e almıştım ama artmış da olabilir
zamlanmış demek ki.3 kutu bana pahalıya gelir.naturagenimle devam ederim hiç yoktan iyidirBen aldığımda 400 du
Borsadan zengin olmaz mıyız bir aya kadarzamlanmış demek ki.3 kutu bana pahalıya gelir.naturagenimle devam ederim hiç yoktan iyidir
mümkün değil.yazın hisseler iyi gitmezler.sonbahara zengin oluruz ama.ama sana yazdıklarımın bazıları iyi gidiyor değil mi?gübre ile ilgilisi cola ile ilgilisi gyo lar.aman burası yeri değil.nerde kalmıştıkkkBorsadan zengin olmaz mıyız bir aya kadar