Güzeller bi baksanız buraya(ayrılık)

Sizinki ilişki falan değil ki. Her şey tamamen sanal.
Evlenince herşeyi beraber yapıp heryere beraber gidecekmişiz ben tek başıma annemgile bile gelemezmişim kendisi bırakabilirmiş.
Birde bunu diyen bir beyinsiz için ağlamanız da ayrı bi saçma.

Ay inşallah söz nişan yaparlar da sende böyle bir ruh hastasından kurtulduğuna dua edersin

Sinir krizleri ve anne mevzusundan sonrasını okumama gerek kalmadı. Nasıl bir hayat hayal ediyorsun bu adamla anlamadım.

Sinir krizleri ve anne mevzusundan sonrasını okumama gerek kalmadı. Nasıl bir hayat hayal ediyorsun bu adamla anlamadım.
Biliyorum yanlış bir insan ve yanlış bir ilişki olduğunu. Ama saplantılı bi şekilde aklımı onlardan alamıyorum yani o ve yeni sevgilisinden. Peki yukarda ki yorumda yazdığım annesine yüklü miktarda parasını vermesi normal mi?

O yorumu okumadım annesine ne için para verdiğini bilmediğim için bir şey diyemem ama hiç bir önemi yok çünkü bu adamla olmaz düşünecek bir şey yok. Başka uğraşlar bulmaya ve düşünmemeye çalış zamanla geçip gider zaten.

Teşekkür ederim, inşallah geçip gider kısa zamanda

güzel olduğum için geldim. boş ver bi cacık olmaz ondan. yalan söyleyeni hapse atmıyorlar.

verilmiş sadakan varmış ta hemen birini bulmuş psiko. Hiç sıkma canını. anasının adam edemediğini sen mi edeceksin. Biz kadınlar ömrümüzü elalemin delisini akıllandırmaya mi adayalım. Bırak gitmiş işte. daha ne

Şu an birisini bulması benim çok canımı yakıyo ama bi taraftanda birini bulmasa ben belki döner diye bekleyecektim ve dönecekti belki de. Şimdi dönmeyeceğini biliyorum ve birini bularak gözümden dahada düştü zaten dönse de olmaz artık. Benim canımı yakan şey güzel bişey belki de.

Üzül istediğin kadar ama olaki sana dönmeye kalkarsa sakın barışma. Adam seni tehdit etmiş bundan ötesi var mı? Şimdi sen sadece biraz kıskanıyorsun belki nasıl hemen başkasını buldu diye ama dediğim gibi hu senin hayrına olmuş. yoluna bak. Allah iyilerle karşılaştırsın

Dönse bu herif yine mi sevgili olacaksınız. Bence siz bir uzman desteği alın. Kendinizi değersizleştirmeyin.

Tehdit değil mi o laf? Kendisi bunu kabul etmedi hiç ben lafı başka yerlere çekiyomuşum. Evet ksıkançlık var ve gururuma dokundu. Yoksa ayrılınca resmin tamamını gördüm onun aşkından ölüp bittiğimdrn değil üzüntüm.

Dönse bu herif yine mi sevgili olacaksınız. Bence siz bir uzman desteği alın. Kendinizi değersizleştirmeyin.
Hayır tabiki de bu insanla bir daha sevgili olmayacağım dönse bile ağzının payını verir gönderirim içim soğur. En fazla olacağı bu. İlişki içindeyken bazı şeyleri görsem de yok sayıyormuşum ama ayrılınca bunların farkına vardım. Sadece üzüldüğüm ayrılır ayrılmaz zerre üzülmeden hemen başkasını bulmuş olması. Bu zoruma gidiyo ve ben ağlayıp zırlarken onun başkasıyla mutlu mutlu hayaller kurması.

Tabi ki tehdit. küçücük bi çocuğa söylesen o laf sonrasında korkar. Başka yere çektiğin filan yok. Ben anladım seni. üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…