Güzeller bi baksanız buraya(ayrılık)

Hayat ona ağzının payını verecektir. Siz takılmayın. Hani biliyorum içim soğur diye bekliyorsunuz ama beklemeyin. Önünüze bakın. Hayat akarken geride kalmayın , bununla oyalanmayın. Zaten bu tip herifler hemen birinden ayrılır birine koşar. Şaşmaz genelde. Ama unutmayın bu şekilde hızlı başlayan hızlı biter.

İnşallah benim gözyaşlarımın karşılığını fazla fazla çeker oda. Birinden ayrılınca başkasıyla çıkması onun en doğal hakkı belki bunu eleştirenler olabilir ama insan yaşadığını bi sindirmesi gerekir. Ve benim üzüldüğümü gördü buna saygıdan dolayı insan biraz beklerdi. Ayrıldık 10 gün sonra başkasını hayatına almasını normal bişey olarak kabul edemiyorum. İçimin soğuması için bana dönmesede olur bu kızdan ayrılıp dikiş tutturamadığını görsem de içim soğur. Ama kendimi öyle bi şartlamışım ki bu kızla evlenirse bana çok koyacak gibi geliyor.

Yani normal ya da değil hala aynı nokta da takılı kalıyorsunuz bakın. Sizden gitti mi ? Gitti. Bu kadar bitti. Bu şekilde kısıtlayan herifler sevgiden falan pek anlamazlar. Kadın onlar için gelip geçer. Yas tutmazlar yani pek anlatabildim mi ? Siz böyle bekledikçe görsem , içim soğusa vs diyerek hiç olmaz. :) Hayat ne der : Sen bakarken soyunamıyorum. O mantıkla düşünün. Siz atanın gidin neler duyarsınız bu herif hakkında. :))

Guzel kardeşim duygularini anliyoruz. Ayrilik psikolojisi çok ağir oluyor. Insan hiç sağlikli dusunemiyor. Ama buraya konu açtiysan demekki etrafdan birinin ilişkini değerlendirmesine ihtiyacin var. Zaten ayrilik sonrasi insan kendisi karar vermemeli. En yakininin tavsiyesini dinlemeli bence. Çunki gerçekten yurek beyni devre dişi birakiyor. Kenardan ilişkini yorumlayan biri olarak gerçekten ayrildiğin için şanslisin demek istiyorum. Ayni yaşdayiz. Ve inan ben boyle biriyle 1 dakika devam edemezdim. Guvensizlik var, çocukca davranişlar, yersiz patlamalar, uygunsuz cumleler var. Bir erkekde ne arzulamazsan hepsi var. Akrabalarini kotuleyen ilerde ailenin içindeki sorunlari da bir başkasina anlatir. Bu bir karakter meselesi. Ve ne yazikki çocukluğunda takilip kalmiş. Yetişkin bir imaj yok. Takip atanlari hesap vermek nedir ya? Laflari çok kaba. Ve gelecekde potensial sorun yaratacak bir kişilik. Mesela seni eve kapata bilir, bilmeden bir erkeye selam verdin diyr şiddrt uygulaya bilir. Aile içi sorunlarinizi annesinin avucuna koya bilir. Annesi sana haksizlik yapsa pişkin pişkin sirita bilir durumu duzeltmeye bile çalişmaz. Ben insan sarrafiyim ve onun yeni sevgilisi yerine uzule bilirim ancak. Hem hemen birini bulan bir insanin sevgisi sorgulanamaz bile çunki sevgi yoktur. Sadece gezer tozar. Birine takintili olur o giderse yenisi gelir ve hayati birini kancasina takana kadar devam eder. Mumkunse dusuncelerinden silmeye bak. Ve şukret. Senin goremedigin şeyleri goruyoruz sen de goreceksin. Bu ilişkinin hata oldugunu anlayacaksin. Sadece duygularinin biraz hafiflemesine ihtiyacin var.

Aynen öyle kafasına evliliği koymuş ben veya birbaşkası onun için farketmiyor doğal olarak dediğiniz gibi yas tutmada olmuyor. Mutlu olmasını istemiyorum Allah biliyor. İnşallah atanıp sağlıklı bir ilişkim olduğunda bu hallerime gülerim.

Kesinlikle. O dediğiniz kadınla birlikte olması da onu sevdiğini göstermiyor. Diyorum ya bunlar daldan dala atlar. Doğal hissettikleriniz elbet, yeter ki hayattan kopacak kadar derin düşünmeyin yeter. İnşAllah atanirsiniz ve gönlünüzden geçen hayırlı olan ne varsa hepsi gerçekleşir.

Öncelikle uzun uzun yazıp uğraştığınız için yol gösterdiğiniz çok teşekkür ederim yürek beyni devre dışı bırakıyor dediniz ya tam oradayım şu anda. Gerçekleri bilsem de kalbim görmek istemiyor. Burada yazdıklarım dışında her an ilgisinin benim üzerimde olması, kalabalık bi toplumda bile olsa kenara çekilip beni araması beni hep önceliği yapması sadakati bu olumsuzlukları görmemi engelledi hep. Ailede ki sorunları başkasına anlatır dediniz ya son haftalar aramız kötüyken evli bir arkadaşıyla istişare yapmış durumumuzu arkadaşı da” sürekli tartışarak birbirinizi yıpratmayın biraz zaman verin senin karşına başkası çıkarsa bi değerlendir haribonun yerini kimse tutmazsa o zaman onda beğenmediğin şeylere bile şükredersin” demiş. Oda arkadaşının dediklerini bire bir uygulayarak bana bekleyelim dedi. Ama ben başkasına gideceğini tahmin ettiğim için beklemedim. Ve başkası araya girerse artık bu iş biter dedim. Oda bitirdi. Dediğiniz gibi duygularımın hafifletmesini beklemem lazım. İnşallah bu süreç çok uzun sürmez.

Allah razı olsun, sizinde istediğiniz ne varsa gerçek olsun inşallah

inşallah haribo
hala ayrılık konularına üzgün emoji koyuyorsun görüyorum valla bir çılgınlık yapıp mesaj falan atarsın diye korkmuyor değilim.

inşallah haribo
hala ayrılık konularına üzgün emoji koyuyorsun görüyorum valla bir çılgınlık yapıp mesaj falan atarsın diye korkmuyor değilim.
Yok inanın ki öyle bi istek hiç yok içimde. Sevgili varken mesaj atıp niye kendimi küçük düşüreyim. Sadece mutlu olamasın tek isteğim bu. Ondan ayrılıp bana gelse de olmaz artık.

Uzun surmez ben ne aşk acilarina şahit oldumda şimdi çok mutlular. Inan ayrildiklari insanin adini bile anmiyorlar. Zaman gerekli. Unutmakla ilgili psikolojik destek vidyolari var. Izleye bilirsin. Ya da bir arkadaşim 2000 parçalimi ne yapboz almişdi. Aklina sevgilisi gelen anda hemen başini onunla katardi. Kitap, oyun, dizi, yeni hobi ve saire ola bilir. Yeterki bu sureyi duwunerek geçirme. Zamanini doldurmaya çaliş. Içine gom demiyorum çunki bir yerden sonra patlak verir. Sadece unutmanin ilk kurali kabullenmekdir. Geri donuşu olsa bile inan hiç sağlam bir ilişki olmuycakdir ve her ayrilik sonrasi hemen birini bulma çabasi olacakdir. Ha bu arada ondan ayrilip sendekileri onda bulamadim zirvaligina girerse sakın yumuşama. Hiç bir erkegin deneme tahtasi değiliz. Ya bulsaydin o zaman nasil olacakdi diyerek kapat gitsin. Dunyada türlü türlü acilar deneyimler mutluluklar var. Yaşadigimiz guzel şeyleri kabul ettigimiz gibi üzücü durumlari da kabul etmeliyiz. Insaniz onlarla duygu barindiriyoruz. Daha neler yaşiycaz. Ve inan bence acilarin en masumu bitem sevgili ilişkileri. Çunki daha beterleri de var. Guçlu olmaya çaliş. Bu sureci atlatmak için sana en çok sen yardim ede bilirsin. Degerinin farkinda ol. Daha guzel gunler ve gerçek aşk diliyorum

Evet izliyorum o videoları ben kabullenme evresine geçtim sanırım ama bazen öfke ve kendini suçlama evrelerine tekrar döndüğüm oluyor. Ben daha çok hayatın çok başındayım yaşım 28 olsa bile çok büyük bi acı yaşamadığım için bu çok büyük gibi geliyor bana. Motive edici sözleriniz için çok teşekkür ederim. Ara ara Açıp okuyacağım büyük ihtimalle.

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın. Ayrıldıktan sonra bir ay iki ay bekleyen erkek hiç görmedim ya da bana denk gelmedi. Hep biz böyle acılar çekiyoruz. Ayrılık çok ağır bi acı ama zamanla geçiyormuş bende bekliyorum

Banada denk gelmedi hiç öylesi. Öyle sevdiğini beklemek sabretmek eskilerde kalmış. Artık alternatif var sosyal medya kaynıyor. Kimse beklemiyor. İnşallah atlatırız biran önce

Konumu okuyanlar yine hariboo geldi. Ben hiç iyi değilim yine. Unuttum artık iyiyim diyorum ama yine dibe çöktüm. Dün dışarı çıktım kafam dağılsın diye daha kötü oldum. Kuyumcunun önünden geçiyorum onlar şimdi yüzük bakacaklar diyorum. Gecelikleri kıyafetleri görüyorum düğün önces kıyafet almaya çıkarlar diyorum. Herşeyde böyle bi yorum yapıyorum. Daha kötü oluyorum diye eve döndüm. Şimdi mesajlaşıyolardır yada görüntülü konuşıyorlsrdır acaba ne konuşuyorlar bana dediği lafları onada mı diyo kız şimdi nasıl mutludur diyorum hiç tanımadığım kızdan nefret ettim. Çok kötü bişey biliyorum ama elimde değil. Ne zaman geçecek bu. Evlenecekseniz evlenin bende görüp acımı dibine kadar yaşayayım bitsin diyorum.

canım aslında o kadar çok şanslısın ki, anlattıkların, kesinlikle sağlıklı bir insan psikolojisi değil ki, erken açık etmiş kendini kurtulmuşsun. yaşın daha çok genç, derslerine odaklanmanı tavsiye ederim. kendini derslerini ve atanmaya ver, ilerde çok sağlıklı ve dengeli bir insanla çok güzel bir evliliğin olacağını hayal et, o kişi doğru kişi değilmiş, bunun için şükret ve önüne bak. atanmaman için önündeki engel yine kendinsin, kendine engel olmaktan vazgeç ve bir program yap kendine, bu programa gün gün uyarak hedefine ulaş, sen mutlu olduğunda, aşk da sana gelecektir zaten, ama önemli olan doğru kişi olması, yoksa, evlenip de bu kişi kendini açık etseydi, emin ol herşey çok daha zor olurdu. o yüzden geleceği düşün, hayaller kur ve bittiği için şükret. aklına geldiğinde de, hemen kendini başka bir işe ver.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için tam zamanında geldi desem doğru olur. Dünden beri yine içimde hüzün var hala başkasıyla mutlu olmasını kendime yediremiyorum. Derse oturuyorum ama tam anlamıyla odaklanamıyorum. Kendime plan yaptım ama odaklanma sorunum var. Aklım hep onlarda. Tam unuttum odaklandım desem de evimizin yakınında bi okul var o okulun her zili çaldığında aklıma yine geliyo. Çünkü konuştuğu kız öğretmen teneffüse çıktılar şimdi konuşuyorlardır diye saçma bi düşünce aklıma geliyo. Yanlışlarını biliyorum işte ama niye böyle oluyo onu bilmiyorum Dualarınıza talibim

inşallah çok çok güzel bir hayatın olur canım, kafanda o kişiyi kodlasan, sinirli, psikopat birisi olduğuna dair nasıl olur? yani evlendiğiniz zaman emin ol ki, hayatını cehenneme çevirecek kapasitede bir insan olurdu o kişi, çünkü daha sevgili iken onları sana yapabiliyorsa, emin ol evlenince daha da çirkefleşecektir. o yüzden artık kafanda bitir, ve yeni bir işin, yeni bir çevrenin, yeni hayatının hayallerini kur, çok sevdiğin bir yerde çalışıyorsun, çok güzel arkadaşların var, ve tam da istediğin gibi karakterli, sağlam psikojili bir insanla tanışıyorsun. İnşallah Rabbim sana bunların en güzellerini nasip etsin.

uzaklaşma imkanın varsa 1 haftalığına da olsa, o ortamdan uzaklaş, kafan dağılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…