Güzeller bi baksanız buraya(ayrılık)

Güncelleme: dün nişanları olmuş. 2 buçuk ayda tanışıp anlaşıp nişan bile yapmışlar.

Çünkü adam sizi kısıtlarken kendi her haltı yiyordu. Sana gelen isteği bile haber verdiği için sen hiç kuşku duymuyordun.. 2.5 aylık mesele değil bu üzgünüm.
Şu an aşırı hissizim bu normal mi bilmiyorum. Benimle ayrılık kararı alırken bu kız vardı zaten öyle düşünüyorum. O vardı ki beni kolayca silebildi. Evleneceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar kısa sürede olması şaşırttı.

28. Sevilmediğimi hissettirmedi hiç hep benim onu sevmediğimi düşünüyordu. Ama belki de seviyormuş gibi davrandı
Seviyormuş gibi davranmış bence. Siz sevginizi az gösterdi iseniz, o sizin üstünüze daha çok düşmüştür, bence kendisi sorunlu biri zaten, evlenince size rahat huzur vermezdi bence dua edin bitmesine. Evlenince perde açtırmayan tipler bu tarz kişiler

Bende öyle düşünmeye başladım artık. Evet kızada acıdım bi taraftan ama belki şimdi ki ilişkisinde bambaşka biridir. Görünce ağlarım mahvolurum diyodum ama öyle olmadı. Sadece koca bi boşluk var içimde. Oda benim yerime başkasını tercih ettiği için.

Ne güzel demek ki yavaş yavaş içinizde ölmeye başlamış. Allah daha hayırlı insanlar nasip etsin size de inş.

Bu KKda konuları anlamıyorum. Senin terketmen gerekirken terkedilmişsin, hala hata bende mi diyorsun

O hissi çok iyi bilirim ben Asla geçmeyeceğini düşündüğün o kalp ağrın eminim şuan hafiflemiştir.Zamanla da bitecektir.Hiç merak etme tecrübe ile sabit.Aklında evlenme fikri olduğu için seninle tanışıp konuşan değilde aklında sen olduğun için evlenmeyi düşünen biri ile tanışırsın umarım Bu ikisi arasındaki ayrım bence çok önemli.Seni de asla yargılamıyorum insanın kalbi çok acırken ne düşüneceğini ne yapacağını çok bilemiyor o nedenle hissettiklerin çok normal bir süre sonra buna mı üzüldüm diyeceksin veya diyorsundur

Çok güzel açıklamışsın bu dediğinizi bende düşündüm seçtiği için sevmek değilde, sevdiğin için seçmek çok başka. Oda kafaya evliliği koyduğu için ben veya bir başkası farketmiyodu. Belki şimdi seviyordur çok aşıktır bilmiyorum. Zaten bundan “banane”. Dediğiniz gibi acım çok çok hafifledi çok şükür. Tamamen gitmedi ama tamamen gittiği günlerde gelecek biliyorum. Gün gelecek “sende artık herkes gibisin.” Diyeceğim

C
cok buyuk beladan kurtulmussun saglam dua almissi. anlattigin seyler o kadar ciddi problemlerin habercisi ki ilerde anlarsin.

Adamda özgüven eksikliği mi var nedir? Kesinlikle davranışları olgun değil. Evlendikten sonra da çok üzülürdünüz emin olun. Hayırlısı buymuş deyin.

Adamda özgüven eksikliği mi var nedir? Kesinlikle davranışları olgun değil. Evlendikten sonra da çok üzülürdünüz emin olun. Hayırlısı buymuş deyin.
Özgüveni eksikliği, aşağılık komleksi bi sürü şey nasıl biri istemediğimi öğrenmiş oldum. Daha sakin, karşıyı dinleyen, olgun biriyle yapabilirmişim böyle höt höt biriyle değil. Rabbime şükürler olsun verdiğinde de vermediğin de bir hayır olduğunu görüyorum her zaman.

Merhaba . Bence kurtulmuş olmanıza sevinmeniz lazım. Hepsini okudum. Sizi bayağı bir düşünceleri ile manipüle etmiş . Ve sağlıklı düşünceleri olduğunu sanmıyorum . Aynısını şu an beraber olduğu kişiye de yapar . Tohum aynı tohum . Nereye ekersen çiçek açmaz o

Evlenirler de. Sen sadaka ver böyle bir heriften kurtulduğun için ve bir daha adını bile anma leş bu adam resmen çöp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…