Güzeller bi baksanız buraya(ayrılık)

Yargı değil de biraz 28 yasinda gibi davranin ya

okuduklarım yetti iyi ki ayrılmışsın sakın dönme barışma falan annesiyle olan konusu zaten baştan falso allah kurtarmış sadaka falan ver

Yargı değil de biraz 28 yasinda gibi davranin ya
Herkesin duygularını yaşayış şekli farklı. Bazısı duygularını yönlendirebilir ama bazıları duyguları karşısında yenik düşebiliyor. Sizin şu an güçlü olmanız yarın bi gün duygularınız karşısında yenik düşmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Duygular yoğun olunca da mantık devre dışı kalıyor ne yazık ki.

Ben güçlü birisi değilim duygularimda bogulurum, sadece kişilikliyim 28 yaşında gibi davranirim

seni çok iyi anlıyorum. hatta seni bu aralar en iyi ben anlarım sanırım. uzun zaman sonra ilk kez kalbimi titreten biriyle flört aşamasında, devamını getiremeden ayrıldık. ayrılan bendim ama ilgisizliği neden olmuştu. tam tatilime çıktığımda bitirdim her şeyi. sırf kendime saygımdan bitirdim ama sevgim bitmemişti sonuçta. o kadar üzüldüm böyle olduğu için, o kadar üzüldüm ki dünya para verdiğim tatilim zehir oldu. bir daha asla tatildeyken böyle bir karar almayacağım. bak ayrılan ben olmama rağmen diyorum. boşuna zehir ettim o tatili kendime. ve aradan 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen hala bu konuya canım sıkkın. o hayatıma girmeden önceki neşem yok. ben de tam olarak böyleyim bu aralar. o hayatıma girmeden önce nelerle meşgul olurdum, şimdi hiçbiri içimden gelmiyor. sadece mesai saatlerimi çalışarak geçiriyorum başka da bişey yapmıyorum. ne bir dizi ne bir kitap, ne balkon keyfi. saçma bir ruh hali yaratıyor insanda. kafam takılıyor. sana tavsiyem, eğer stalk yapıyorsan nolur yapma, bırak. engelle her taraftan, sil, görme onu. bakma neler yapmış kimleymiş nerdeymiş. çiz üstünü, olmamış gibi devam et. gerçekten giden zamana yanıyorsun ve sonra bunları hatırlarken üzüldüğün tek şey zaman oluyor. kendine değer vermenin en iyi yolu, gidenin arkasından hayatı durdurmamaktır. gerçekten bir an önce bu kafadan çıkmazsan ileride çok fazla pişman olursun.

Ayy aman dedim valla Allah kurtarmış sizi gerçekten. Bir sadaka falan verin hatta ve bu kişiyle evlenecek olana üzüldüm

Çok güzel diyorsunuz ama sizde bu durumu yaşıyorsunuz benim gibi bu söylenilenleri nasıl uygulamaya geçireceğiz en zor kısmı orası.

Çok güzel diyorsunuz ama sizde bu durumu yaşıyorsunuz benim gibi bu söylenilenleri nasıl uygulamaya geçireceğiz en zor kısmı orası.
evet zor maalesef. normalde ben her yerden silip engelleyen biriyimdir ve takmam da yani bu hareket ergenceymiş çocukçaymış vs umrumda olmaz kimin ne düşündüğü. ama bu kişiyle herhangi bir engel ya da takibi bırakma olmadı. dolayısı ile zaman zaman ben de stalklarken buluyorum kendimi. gerçekten çok çok kötü. ve yaptıkça, baktıkça bakası geliyor insanın. ben whatsapptan bakmazdım mesela, birkaç gündür ne zaman whatsappa girsem bakıyorum çevrimiçi mi falan diye. hastalık gibi ya. bugün karar aldım kesinlikle bakmayacağım diye. dün fotoğraf paylaştım kalktı beğendi mesela. aslında çok gereksiz şeyler. ama silmek için hazır değilim daha. sessize aldım, whatsappta da sohbeti arşivledim güya. tam stalk yapacakken hayır deyip durmak ve o an başka bişeyle uğraşmak gerekiyor. ben instagramda arama çubuğu kısmından sildim adını. akşamları da elime telefonu fazla almayacağım. aklıma bakmak geldiğinde başka bişeyle uğraşmaya zorluyorum kendimi. boşver sana ne diyorum. artık yok diyorum. naparsa yapsın diyorum. hayır görmek bizi mutlu etmiyor ya elimize ne geçiyor ki? işin garibi bu insan şimdi bana mesaj atsa kendimi daha iyi falan hissetmem. silip engellesem her yerden çok daha kolaydı benim için. şimdi silsem umursadığımı düşünecek. gerçekten stalklamayı bırakınca yapacağım bunu.

Aynı durum şimdi gelip barışmak istese bende onunla mutlu olacağımı düşünmüyorum zaten ama işte her gün bakma sebebim de acaba söz yapmışlar mı bi adı konmuş mu. Sanki söz nişanı görsem unutacağım aksine daha da kötü olacağım bunuda biliyorum. Ama kendime hakim olamıyorum.

Aksine mesajdaki kısım fragman gerçekte çok daha fazlası.. Mesajda cesaret kadar kendini duraklatmasını da seçerek konuşmasını da becebilir çünkü..

Gerçekten sevmediği için bu kadar kıskanç ve sinirli tavırları varmış.. Sevse daha ılımlı ve anlayışlı olurdu da.. Bir keşke değil iyiki hikayesi ayrılığınız.. Zaman geçtikçe siz de fark edeceksiniz..

Kendinize gekin lütfen ve kurtuldunuz için şükredin. Ki muhtemelen kız zaten hayatında vardı yani flörtüydü 2 hafta kısa zaman çünkü. Nie kendiniiz heba ediyorsunuz ki.. Bence özgüvensiz olan sizsiniz kendinize güveniniz olsaydı iyiki bittş deyip yolunuza bakardınjz ama hala kendinizde kusur arıyorsunuz. Bol şanslar

Sevse bu kadar kolay başkasına gitmeZdi zaten. Onu severse ona daha iyi davranacak belki de böyle şeyler yaşanmayacak. Sadece bir hevesmiş onun ki. İnşallah bunu farkedebilirim bende.

Evet ayrıldıktan sonra kendime olan güvenim gitti. Çünkü başkasını bana tercih etti Buda ister istemez benim özgüvenimi kırdı. Hayatında olmuş olsa sosyal medyadan ekli olurdu yada whatsappta çevrim içi olurdu heralde ikiside yoktu. Aileler yada arkadaş vasıtasıyla tanıştırıldı bu kızla. Ayrılırken de dedi zaten ailem kız bakıyo diye. Teşekkür ederim yorumunuz için

Sevse bu kadar kolay başkasına gitmeZdi zaten. Onu severse ona daha iyi davranacak belki de böyle şeyler yaşanmayacak. Sadece bir hevesmiş onun ki. İnşallah bunu farkedebilirim bende.
Yooğğğğ o konuda değişeceğini düşünemedim şu an pek
Bensiz bir yere gidemezsin,evden çıkamazsın kısmı baki bence..

Sevgiyle alakası yok. Adam aşırı derecede kıskanç bir manyak. Sevgi dediğiniz de onun hastalıklı düşüncelerinin bütünü. Hangi çağda yaşıyoruz da tek başına dışarı çıkamayacaktınız? Evlenirlerse o kadına size yaptıklarının çok daha kötüsünü yapabilir. O potansiyel var gibi duruyor.

Görmediğiniz biri için mi acı cekiyorsunuz

Görmediğiniz biri için mi acı cekiyorsunuz
Görmediğiniz derken öyle bişey yazmadım ki.

Onun mutlu olmasını istemiyorum ama inşallah o kıza yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…