- 13 Temmuz 2011
- 546
- 32
-
- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
sabah 09:30 da kalktım.
68,6 yı gördüm yine tartıda. iyi alıştı bu 68,6 bana yaa, yapıştı bırakmıyor :) neyse belki sabitliyordur :)))
1 haşlama yumurta, 2 dilim ekmek, peyniir, 10 küçük yeşil zeytin, domates salatalık veeee kücücük d.günü pastasıben de utanıyorum.
Puffcikcik arada benim de canım bira istiyor yaaa, ama tutuyorum kendimi zaten çooook ender içerim mutlu anlarda.
kabak çorban sütlü unlu falan mı? tarif verebilir misin Puffycikcik?
birileri hazır salata yapsa bana yaa, ben çok üşeniyorum. domates salatalık yiyorum bu ara en çok.
meyve demişken ben abarttım bu aralar. ama yaz geçip gidecek yaa, dondurma yemiyoruz bari meyve yiyelim.
sabah 09:45 ; 1 haşlama yumurta, 6 küçük yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 dilim üzerine peynir sürülmüş çavdar ekmeği. ve 2 koca kupa yeşil çay, çubuk tarçınlı
dün gece ceviz de yedim yazmayı unutmuşum 3 -4 tane idi sanırım.
bana bu çerezler yaramadı. en iyisi yine çiğ bademe döneyim.
sabah 69 u gördümne güzel 68,2 lere inmiştim ben yaa. moralim çok bozuk. spora başlamam gerek.
reglim çok yaklaştı. kendimi sinirli ve çok şiş hissediyorum.
al benden de o kadar Puffcikcik, benim de iyice moralim bozuldu, bu sabah 69,1 çıktım tartıda.
kilo vermeyi bırak almaya başladım ben yaaa, regl şişkinliği diyip avutuyorum kendimi.
ama hiç spor yapmıyorum. evden çıkamıyorum hatta. pazar günü eşim evdeydi de bi pazara yürüyüp geldim o kadar. bi de avm ye gidip geldik 2 saatte.
bisiklet sürmem lazım geceleri yine. olmayacak böyle. yorgunum diye bi bıraktım gerçi hala yorgunum ben niyeyse. sanki omuzlarımda sırtımda bir ağırlık var. kulunçlarım olsa gerek :)
dün akşam 19:00 suları ; 1 tabak semizotu yemeği,1 kase yoğurt, bolca kiraz ve 2 kayısı yedim. badem de yedim tabi
bu sabah 09:30 klasik kahvaltım 1 yum.haşlanmış, 6 yeşil zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 2.yi istemedi canım, kiraz yiycem birazdan.
kahve eşliğiinde 5 badem de yedim yazayım unutmadan.
Dukan diyetinde koruma evresinde verdiğin her kilo için 10 gün aynı diyeti uyguluyorsun. ordan yola çıkarak 10 gün aynı kiloda kalıyorsam o kiloyu sabitliyorumdur demek olmaz mı? (yoksa benim uydurma avuntum mu bu : )))
36 bedene girmişsin daha ne istiyorsun Puffcikcik? sıfır beden olmak mı ???
şaka şaka, çok güzel bir gelişme, senin adına çok sevindim.
pes etmek yok. arada böyle duraksamalar olacağını biliyorduk. aynen devam. vücut alışsın sabitlesin biraz sonra hızla devam kilo vermeye.
öğle 13:30 da; 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) + 1 kase barbunya + 20 tane kiraz +1 şeftali +5 badem+kahve