GÜZELBİRGÜN'ün diyet günlüğü, 10 kilo verecek inşallah 10. evlilik yıldönümüne kadar.

sence çok mu olmuş??
=((
ama napim ya...

bana da 55- yapıştı sanırım =)
bi ara 54ü görmüştüm halbuki.
ama bence o tam oturmadı ondan..
bakalım...

eylül sonuna kadar 46 olmam şart cidden istiyorum bunu yaaa
sıkıldım =(

çok değil yaa, arada olmalı böyle kaçamaklar ki diyet katlanılabilir olsun. (onca şeyi yiyen ben yazıyorum bunları :)))) )

acele etme yaff, gidip gelmeyecekleri şekilde emin adımlarla verelim kiloları Puffycikcik.

öğle 15:30 ; 1 tabak kuru fasülye, yoğurt, domates, salatalık

akşam 20:30 ; sarımsaklı yoğurtlu kabak haşlama az z.yağlı ve 2 salatalıklı

sabah 09:45 ; 1 haşlama yumurta, 6 küçük yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 dilim üzerine peynir sürülmüş çavdar ekmeği. ve 2 koca kupa yeşil çay, çubuk tarçınlı

dün gece ceviz de yedim yazmayı unutmuşum 3 -4 tane idi sanırım.
bana bu çerezler yaramadı. en iyisi yine çiğ bademe döneyim.

sabah 69 u gördüm ne güzel 68,2 lere inmiştim ben yaa. moralim çok bozuk. spora başlamam gerek.

reglim çok yaklaştı. kendimi sinirli ve çok şiş hissediyorum.

öğle; 14:30 sularıydı sanırım; önce yemek pişene kadar 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) +1 bardak süt + 1 tabak etli türlü+ 1 küçük dilim ekmek
akşam ; 18:30 1 tabak etli türlü +1 kase yoğurt+ bolca beyaz kiraz+2 kayısı + ceviz (akşam yemeğimi erken yedim oleeyyy)

regl öncesi sarı meyveler yiyin dedi tv de bir diyetisyen. yedik bakalım yarın şişler inecek mi?

sabah 10:30 maydonozlu omlet, peynir, 2 dilim ekmek, domates, salatalik, zeytin, badem :)
ogle 15:50 (avm deydik ara uzadi) 1 tabak kuru fasulye,1 kase yogut, domates salatalik kavun
aksam 21:00 ( pazara yurudum, elimde posetler donus yolunu da yurudum, dus al falan derken aksam yemegi de gec oldu)
3 kasik turlu, oncesinde bolca kiraz, 1 seftali

sabah 68,8 dedi tarti. dune gore 200 gr vermisim.

selaaam

öncelikle çok iyi gidiyorsun güzelbirgün.

harika!

ben herşeyi yazmıyorum belirgin şeylerimi yazıyorum bu arada.. ben de çok az yemiyorum
örneğin salatamda yokyoktur benim badem ceviz falan da koyuyorum. buna karşılık yağ koymuyordum. şimdi bağırsak tembelliğimden ötürü mutlaka koyuyorum zeytinyağı..

haftasonu çok yoğun iş temposundan yazamadım..
şehir dışındaydım ama otelin açık büfesi gayet iyiydi. yani salata çeşitleri olarak hergün kendime kocaman salatalar yaptım yanında ızgara etle veya ton balığı veya peynir koydum.
iyiydi yani.

bu hafta akşamları hep çorba içeceğim kabak çorbası yaptım getirdim.

güzel oldu epey yağını filan az koyup dereotuyla tatlandırdım.

akşamları çorba yiyeceğim.
sonra meyve yemicem.

o meyve beni engellio gibi geliyo..

kabak çorban sütlü unlu falan mı? tarif verebilir misin Puffycikcik?

birileri hazır salata yapsa bana yaa, ben çok üşeniyorum. domates salatalık yiyorum bu ara en çok.

meyve demişken ben abarttım bu aralar. ama yaz geçip gidecek yaa, dondurma yemiyoruz bari meyve yiyelim.

10:30 standart kahvaltım; yumurta haşlama,peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, yeşilçay, badem :)

öğlen 14;30 da ; 1 tabak kabaklı sarımsaklı,naneli yoğurt, 1 kase türlü,3 kaşık kuru fasülye (kalan yemekleri bitirmece)
sanırım 1,5 dilim kavun, 15 tane kadar kiraz, 1 tane kayısı, 5 badem, kahve.

Son düzenleme:

kabak çorbam acayip sade hoş bişey..
sütsüz yaptım bu sefer
soğan kavuruyorum üstüne bol domates sonra bi yerde kabak haşlıyorum o kabağı ekliyorum suyuyla beraber sonra da blenderdan geçiriyorum üstüne bol kırmızı biber ve bol dereotu..
çok hafif ve hoş bir tadı oluyor.

bakalım bu hafta hep akşamları onu yiycem.
yanında da yoğurt yedim
çok lezzetliiii

bakalım ya benim kilo verme durdu farkındaysan 2 haftadır aynı kilo araya regl de girdi.
haftasonu kilo vermiş olmak istiyorum artık.

hiç sorma ya hiiiiç! aynen aynen...

bu dönemi atlatmalıyız biliyosun bu bir sınav!!

benim de moralim bozuk bu yüzden..

bayaaa..

ama vericez ben inanıyorum duraksama oluyor bence şuan bir de regl döneminde
regl öncesi pek kilo verilmiyormuş..

pes etmemek lazım işte esas önemli olan bu.

cidden moralim bozuk yaaa =(((

kilo vermem yavaşladı gibi geliyor..

herkese sordum.
bi anda tekrardan daha hızlı başlayacak duraksaması çok normal ayrıca reglden de durmuştur diolar..
ama insanın siniri bozuluyo hakikaten!

artık tartıda bi 53 görmek istiyorum ben de!:26:

al benden de o kadar Puffcikcik, benim de iyice moralim bozuldu, bu sabah 69,1 çıktım tartıda.

kilo vermeyi bırak almaya başladım ben yaaa, regl şişkinliği diyip avutuyorum kendimi.
ama hiç spor yapmıyorum. evden çıkamıyorum hatta. pazar günü eşim evdeydi de bi pazara yürüyüp geldim o kadar. bi de avm ye gidip geldik 2 saatte.

bisiklet sürmem lazım geceleri yine. olmayacak böyle. yorgunum diye bi bıraktım gerçi hala yorgunum ben niyeyse. sanki omuzlarımda sırtımda bir ağırlık var. kulunçlarım olsa gerek :)

dün akşam 19:00 suları ; 1 tabak semizotu yemeği,1 kase yoğurt, bolca kiraz ve 2 kayısı yedim. badem de yedim tabi

bu sabah 09:30 klasik kahvaltım 1 yum.haşlanmış, 6 yeşil zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 2.yi istemedi canım, kiraz yiycem birazdan.
kahve eşliğiinde 5 badem de yedim yazayım unutmadan.

Dukan diyetinde koruma evresinde verdiğin her kilo için 10 gün aynı diyeti uyguluyorsun. ordan yola çıkarak 10 gün aynı kiloda kalıyorsam o kiloyu sabitliyorumdur demek olmaz mı? (yoksa benim uydurma avuntum mu bu : )))

bana da öyle geliyor ve ben bu 55i sabitledim sanırım =)))) malesef..
yok sabredicez arkadaşım. böyle böyle gidecek kilolar. bu işin formülü PESETMEMEK!!! PES EDEN KAYBEDİYOR. inan buna...
bi anda gidicek bence bu durma sürecinden sonra..

süper olacak..
hiç moralini bozma..
bugün 36 beden pantolona girdim. haha oturuyorum şimdi azcık kalçadan sıkıyor ama..
gayet oluyor yani üstüme. bi sıkıntı yok.

36 bedene girmişsin daha ne istiyorsun Puffcikcik? sıfır beden olmak mı ???
şaka şaka, çok güzel bir gelişme, senin adına çok sevindim.
pes etmek yok. arada böyle duraksamalar olacağını biliyorduk. aynen devam. vücut alışsın sabitlesin biraz sonra hızla devam kilo vermeye.

öğle 13:30 da; 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) + 1 kase barbunya + 20 tane kiraz +1 şeftali +5 badem+kahve

akşam 18:15 ; 1 tabak semizotu yemeği, 1 kase yoğurt (yeşil zincir bitki karışımlı), 10 badem (sanırım), 1 dilim taze çavdar ekmeği (2 de olabülüüür)

hala regl olmadım bi olsamda görsem tartıda anyayı konyayı:)

canım bende 36 beden inan bana normal insanların 38i gibi duruyor
kemik yapım çok ince
etli bi insanım =)
direk yağlıyım senin anlayacağın
boyum da kısa olduğundan benim ideal bedenim 34
ideal kilom da 48

ama ben 46 olucammm inşallah o ayrı =))))

son 97 gün kihkih..

aslında acelem de yok ki
düğünüm filan yok ki
allah allah =)

ama belki düğünüm olacak kişiyi böylelikle bulacağım..
kendime güvenim artacak vs..

ve şöyle sölim canım inan duruşum bile değişti.
o tombik halimde böle kambur gibiydim inan kendimi gizlemeye çalışıodum şimdi göğsümü gere gere yürüyorum =))) hafif de hissettiğimden tabi..

şu üstümdeki fazlalık olan 9 kiloyu da versem benden mutlusu rahatı olmicak inan!

=)))

HADİ BU GAZLA DEVAM..

AYNEN HİÇ TAKILMİCAM KİLOMA..

DURUCAK BİLİYORUM

AMA Bİ ANDA

DAHA HIZLI BAŞLAYACAK!!!

HADİ AĞUSTOS SONUNA SÜPERİZ İNANIYORUM

regl oldum nihayet sabah. wc sonrası tartıldım 68,5 u gördüm çok şükür. inşallah regl bitimine 67 leri görürüm.

Puffcikcik etler yağlar neyse ki diyetle ve sporla gidiyor. ve sen zaten bunları yapıyorsun. duraksama sonrası hızla gidecekler inşallah.
dış görünüş kesinlikle insanın psikolojisini etkiliyor. insan kendini güzel hissedince daha bir özgüvenli oluyor.
kısmetlerin yavaş yavaş artmaya başlamıştır bence, sen farkında olmayabilirsin

Susluprenses sen de 55 olursun tabi yaa, bu işin formülü var ve uyguluyoruz işte daha noolsun. diyet, sağlıklı gıdalar, spor vee saaabıııırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…