- 13 Temmuz 2011
- 546
- 32
-
- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
vücut kitle endeksi 26,1((((((((((((....ben nasıl zayıflayacağım ((.81 kiloydum.geçen 3 hafta içinde yaklaşık 4,5 kilo vermiştim ama gel gelelim koca boğazım yüzünden verdiğimin yarısını geri aldım (((. şimdi 78 kiloyum ve ideal kilom 64 müş ((((((((((((((((((( ooyyy anam ooooyyyyy. ye zayıfsın dediler.ölürsün zayıflıktan dediler.ağzımdan değil popomdan sokacaklardı yiyecekleri ve işte sonuç koskoca 14 kilo fazlalık ((
vücut kitle endeksi 26,1((((((((((((....ben nasıl zayıflayacağım ((.81 kiloydum.geçen 3 hafta içinde yaklaşık 4,5 kilo vermiştim ama gel gelelim koca boğazım yüzünden verdiğimin yarısını geri aldım (((. şimdi 78 kiloyum ve ideal kilom 64 müş ((((((((((((((((((( ooyyy anam ooooyyyyy. ye zayıfsın dediler.ölürsün zayıflıktan dediler.ağzımdan değil popomdan sokacaklardı yiyecekleri ve işte sonuç koskoca 14 kilo fazlalık ((
aksam 20:30 ; bol yesil salata ve kofte ve kiraz ve cerez ve d.gunu pastasinin muhallebi kismindan azcik( pismanim ( yarinkalan pastayi ya alt komsuya goturcem ya da atcam yaaa, gunah ama????
güya hafif yiyecektim ama oglusu wc ye gotur getir derken aksam yemek saati gecikince cok aciktim. biraz da gergindim.
niye bu kadar yorgunum yaa, sicaklardan mi? oglusum uyudu ve bisiklet surebilirim veya e.salli ile pilates yapabilirim ama hic mecalim yok. yesilcayimi demledim, unutmadan icip yatayim.
biraz wc deneyimlerini okusam iyi olacak ama o bile yorucu geld.
dün gece uyuyamadım sabaha kadar. sabah 05:00 gibi daldım o nedenle öğünler kaydı.
sabah ya da öğlen :) 12:00 sularıydı sanırım; 1 haşlama yumurta, 5 siyah zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kase nesfit ve yulaf ezmesi karışımı, tarçın eklenmiş. 1 kupa nescafe
markete giderken oğluşa bez takmıycam(bi kez wc eğitimine başlayınca bi daha bez takmamak gerekiyormuş) nasıl gidip gelcez bilemiyorum. ya kaka yaparsa
buzluktaki enginar yeter bugünlük.
Puffcikcik, merdiven de epey terletiyor yaa, hele ki elinde poşetler bir de 14,5 kg oğluş varken :)))
ufak kaçamaklarımın sonucu 400 gr olarak döndü bana ama sanırım misafirim gittiği için hareketliliğim azaldığından ve de reglime 5-6 gün kaldığından su tutmaya başladım sanırım.
oğluşumun adı Oğuz, 3 yaşında kendileri. wc eğitimine geç bile kaldık. k.valideme göre 1 yaşından sonra başlanırmış, o öyle yapmış. ama benim oğlan daha konuşamıyordu ki, hala da tam konuşamıyor.
soru sorunca keyfine göre cevap veriyor. o nedenle bu yaza ertelemiştim. anca başlayabildim. sabah tembihlememe rağmen halının üzerinden bir öbek kaka temizledim
şimdilik çişini klozete yapıyor ben sürekli sorunca.