GÜZELBİRGÜN'ün diyet günlüğü, 10 kilo verecek inşallah 10. evlilik yıldönümüne kadar.

günaydın..

moral bozmak yok.. çok kilo vereceğim daha..

önümde çoook yol var...
hala 50ye inemedim...

50ye inince yazacağım ama şuanki durumda epey daha fazla kilom var..

spora yoğunlaşmak en mantıklısı olacak..

sabah nesfit ve süt yedim.

şimdi de ketentohumu yiyorum..2 kuru kayısı ile birlike yeşilçay...

cmts gecesi 20:30mercimek corba slata yogurt ve kiraz yedim.
pzar 10:00sabah maydonozlu omlet,sucuk,peynir, domates, salatalik.
oglen 15:00 kuyu kebabi domates ayran
aksam 21:00 gerdan corbasi, salata, yogurt (ist. donusu yalovada)

pazar sabah 09:00 1 haslama yum, az patatesli omlet, domates, slatalik, zeytin,peynir 2 kucuk dilim cavdar ekmegi, ceyrekten az simit
ogle15:00 az pilav haslama tavuk 2 kivi domates salatalik
aksam 21:30 2 mercimek koftesi, 1 mini pizza, az tiramisu gibi d.gunu pastasi, 1 biber dolmasi (hepsi kendi imalatim)

bugün sabah: az sosisli omlet, 2 yum.beyazı ve biberli omlet, domates, salatalık, 15 kiraz, 1 küçük ısırıkk poğaça (dün yaptıklarımdan), 1 küçük un kurabiyesi. yeşil çay
öğle, biber dolması + mercimek köftesi + yoğurt+kiraz+cerez
aksamı bilmiyorum.

dolapta tiramisu, mini pizza, poğaça, 2 çeşit kurabiye duruyor ve ben ellemiyorum :) hee bi de dondurma almıştı dün eşim.

bu sabah 68,2 çıktım oleyyyy 73-68,2= 4,8 kilo gitti.

kilo çizelgem hala 1,5 kilo gösteriyor. yapabilirsem bi ara düzelteyim.

Puffycikcik, seninki çok güzel olmuş. yolu yarılamışsın. ben de 10 kilo verecektim 4,8 kilosu gitti bile, ben de yarıladım oleyyyy

oglen 14:20 2 biber dolmasi, yogurt, domates, slatalik, cerez, kahve

aksam yemegimi de cozuttum 20:30 antrikot haslama, 2 kasik sehriye pilavi, 2 mercimek koftesi,domates, salatalik, yogurt, 20 kiraz, cerez

canim bir ara amatör pastamdan cekti ama sekerli diye yemedim.

yedigimiz tatlilar agizda 2 dakika, midede 2 saat, basenlerde popda ohoooo yillarca kalirmis. basenlerimde bolca yagli pastane pastalari mevcut. bi ara isyerine her ogleden sonra yas pasta isterdik deli miydik ne?

Puffcikcik yeni sayfana bakicam birazdan. hayirli olsun.

Son düzenleme:
keki icin; 3 yum., 1/2 su bardagi yag, 1 su bardagi seker ama ben 2 parmak eksik koyuyorum, 5 kasik sut, 1 kasik nisasta,1 pkt vanilya, 1 pkt k.tozu, 2 su bardagi kadar un , 1 su bardagi kadardovulmus findik, 1 cay kasigi tarcin.

islatmak icin 1 nescafe fincani sicak suya, 2 yem.kasigi nescafe, 2 kucuk fincan seker (bunlari da azaltiyorum koyarken) 1 yem kasigi kakao, istege gore Turk kahvesi de 1 tepeleme cay kasigi

kremasi icin 4 su bardagi sut, 3 kucuk fincan un, 2 kucuk fincan seker, 1 yum sarisi, 1 paket labne peyniri. istege gore damla sakizi(ben cok severim) kilolarima bho 'nun damla sakizli muhallebilerinin, sutlaclarinin katkisi buyuktur.

en uste de elekle kakao serpiyoruz. tiramisudan cakma amator pasta. ta ta ta taaaaaa

yapktigimiz keki 2 ye kesip araya kremasini surerken muz dilimleri de konunca daha bi guzel oluyor ama usendim evmin karsisindaki markete gitmeye. cunku o gun oglumun dogumgunu diye epey yormustum kendimi temizlikle ve hazirliklarla.

Son düzenleme:
aaaa diyet gunlugumde bol kalorili pasta tarifi verdim. neyse toparlanalim, donelim diyetimize;

sabah 10:00 sulari ; 1 haslama yumurta, peynir, zeytin, domates, slatalik, biber, cerez, 2 tane kivi (maksat dolap bosalsin)
ogle 14:30 ; 5 veya 6 hatta 7 tane kucuk kofte, yesil salata cok az, 2-3 dilim domates, 20 kiraz, cerez
esime kizinca kofteleri ne ara yedim bilemedim. salatayi yerken de cam balkon ustalari geldi yarim kaldi.

sabah 68,3 dedi tarti. 100 gr almisim. esim yurtdisina cikti, aksama yemek yapmiycam, salata ile gecistircem. oglusundunku yemegi duruyor nasilsa, ve de kofteleri. esimin kuzeni de gitti. kaldik oglusla basbasa.

sporu bosladim kac haftadir. reglim yaklasiyor bile. baslamadan yapmam gerek. yoksa yine baslayamam regl olunca.

vücut kitle endeksi 26,1 ((((((((((((....ben nasıl zayıflayacağım ((.81 kiloydum.geçen 3 hafta içinde yaklaşık 4,5 kilo vermiştim ama gel gelelim koca boğazım yüzünden verdiğimin yarısını geri aldım (((. şimdi 78 kiloyum ve ideal kilom 64 müş ((((((((((((((((((( ooyyy anam ooooyyyyy. ye zayıfsın dediler.ölürsün zayıflıktan dediler.ağzımdan değil popomdan sokacaklardı yiyecekleri ve işte sonuç koskoca 14 kilo fazlalık ((

aksam 20:30 ; bol yesil salata ve kofte ve kiraz ve cerez ve d.gunu pastasinin muhallebi kismindan azcik( pismanim ( yarinkalan pastayi ya alt komsuya goturcem ya da atcam yaaa, gunah ama????

güya hafif yiyecektim ama oglusu wc ye gotur getir derken aksam yemek saati gecikince cok aciktim. biraz da gergindim.

niye bu kadar yorgunum yaa, sicaklardan mi? oglusum uyudu ve bisiklet surebilirim veya e.salli ile pilates yapabilirim ama hic mecalim yok. yesilcayimi demledim, unutmadan icip yatayim.

biraz wc deneyimlerini okusam iyi olacak ama o bile yorucu geld.

Son düzenleme:

ben glisemik indekse ve ogun aralarini uzatmaya calisarak veriyorum kilolarimi. tabi biraz da sporla ama bu aralar onun yerine bolca ev isi:)))

hala inanamiyorum ac kalmadan, sevdigim seylerden de yiyerek gidiyor kilolar. sayfalari okuduysan ne cok yedigimi goreceksin.
tatli ve hamurisi yemiyordum. oglusumun d.gunu serefine yedim ama suclu hissediyorum. yorgunlugum gecince spora saldircam

bize katıl!
valla 1.5 aydıtr diyetteyiz =)

ve bırakmıyoruz

ÜŞENMİYORUZ
ERTELEMİYORUZ
VAZGEÇMİYORUZ.

AFİYET OLSUN GÜZELBİRGÜN..

doğumgünü pastası bu yaaa yiyceksin tabi! valla ben çok önemli bi toplantıda dün ekler yedim yarım
hem de akşam! ay o kadar da olsun yani..

1.5 ayda ilkkez..

ama bundan böyle tabiki yemicem.
çok ufaf kaçamak yapmış oldum

bir buçuk ayda ilkkez!

bu da bişeydir..
toplamda 6.5 kilo gibi bişi vermiş oluyorum sanırım ben...

daha vereceğim..
8 kilo vaar
önümde uzun bir yol var..

bugün ofise merdivenle çıktım çok terledim ama napim haftasonu sporla yetmiyor die düşünüyorum..
oğluş (bu arada adı ne ?) wc öğlenme çağında mı?
kihkih olsun çiş temizlerken kalori yakarsın fena mı =)))

hmmm

sabah 4 yemek kaşığı nesfit.
öğlen tonlu salata
arada 15 kiraz
akşam kabak çorbası ve yağsız ayran

nasıl planım?

bunları yiyeceğimmm..

dün gece uyuyamadım sabaha kadar. sabah 05:00 gibi daldım o nedenle öğünler kaydı.
sabah ya da öğlen :) 12:00 sularıydı sanırım; 1 haşlama yumurta, 5 siyah zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kase nesfit ve yulaf ezmesi karışımı, tarçın eklenmiş. 1 kupa nescafe

markete giderken oğluşa bez takmıycam(bi kez wc eğitimine başlayınca bi daha bez takmamak gerekiyormuş) nasıl gidip gelcez bilemiyorum. ya kaka yaparsa
buzluktaki enginar yeter bugünlük.

Puffcikcik, merdiven de epey terletiyor yaa, hele ki elinde poşetler bir de 14,5 kg oğluş varken :)))
ufak kaçamaklarımın sonucu 400 gr olarak döndü bana ama sanırım misafirim gittiği için hareketliliğim azaldığından ve de reglime 5-6 gün kaldığından su tutmaya başladım sanırım.

oğluşumun adı Oğuz, 3 yaşında kendileri. wc eğitimine geç bile kaldık. k.valideme göre 1 yaşından sonra başlanırmış, o öyle yapmış. ama benim oğlan daha konuşamıyordu ki, hala da tam konuşamıyor.
soru sorunca keyfine göre cevap veriyor. o nedenle bu yaza ertelemiştim. anca başlayabildim. sabah tembihlememe rağmen halının üzerinden bir öbek kaka temizledim
şimdilik çişini klozete yapıyor ben sürekli sorunca.

ne tatlı ! ne güzel eğleniosunuzdur beraber..

birlikte böle dans ve oyunlarla da çok kalori yakabilirsin =)))

hiç yoktan iyidir..

merdiven çok felaket ya..
bi de bugün müvekkilim gelmişti.
çok kötü oldum kan ter döktüm 20 dk boyunca..

fena sıcak hava malum......

ben de regl olacağım.
muhtemelen o yüzdendir ki bu hafta kilo vermedim.
su tutuyorum o yüzden de tartılmicam.
regylen bende 2 kilo civarı bir artış oluyor..

bitince gidiyor..

o yüzden çok önemsememek lazım
bu dönemde tartılmamak gerekli.

çok sabırsızlanıyorum ben yaaaa...
tek derdim sabır =)))
ağustos sonu bakalım nasıl olmuş olacağım...
2 ay içinde 6 kilo verebilir miyim acaba?

eylül'e de kalır 2 kilo daha..

böylelikle toptan kurtulmuş olurum diye hayal ediyorum!
eski halime döneceğim!
inşallah..

sabah ekmeği 1 dilim eksik yiyince çok acıktım.
16:30 da öğle yemeğimi yedim; 2 haşlama enginar, 5-6 cherry domates, 3 minik salatalık, 1 kaşık zeytinyağı ile harmanladım hepsini ve de beyaz peynir + sabahtan eksik yediğim küçük bir dilim çavdar ekmeği. hee bi de azcık yoğurda keten tohumu katıp yedim hepsinin üstüne 1 kupa nescafe yanında da 4 ceviz ayyy yaz yaz bitmedi. ama napiiim çok acıkıcam sandım.

akşamı 21:00 ; öğlenki mönümün azaltılmışı şeklinde; 1 enginar haşlama+domates+salatalık+2 ceviz +1,5 bardak enginar suyu

Puffcikcik, 2 ayda 6 kilo hayli hayli verirsin. çünkü sen zaten benim diyetime göre çok az yiyorsun. senin sabah yediğini, ben normal kahvaltımın üstüne tatlı niyetine yiyorum

diyet değil de sağlıklı yeme alışkanlığı kazanmak daha iyi. sürdürülebilir olmalı ki geri gelmesin kilolar, diyeti bırakınca.
istediğim kiloya insem de bu şekilde beslenmeye devam etmeye en azından gayret edeceğim.
arada kaçamaklar olacak ama ertesi gün telafi ederiz.

selaaaaaaaaam

ufaktan utanarak konuya giriyorum..

dün akşam toplantıda 2 kadeh şarap içtim.

kihkih.

ama akşam yemeği olarak sadece kabak yemeği yemiştim.

=)

bugün sabah nesfitle sütü yedikten sonra..

öğlen salatam çoktan hazırr..

onu yiyeceğim..

sabah 09:30 da kalktım.

68,6 yı gördüm yine tartıda. iyi alıştı bu 68,6 bana yaa, yapıştı bırakmıyor :) neyse belki sabitliyordur :)))

1 haşlama yumurta, 2 dilim ekmek, peyniir, 10 küçük yeşil zeytin, domates salatalık veeee kücücük d.günü pastası ben de utanıyorum.

Puffcikcik arada benim de canım bira istiyor yaaa, ama tutuyorum kendimi zaten çooook ender içerim mutlu anlarda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…